No i sobie pograłem , gdy mi się pobierało przez downloader gpotato wziąłem pauze aby potem wznowić potem odpalam pokazuje się małe okiento i piszę coś typu, żeby wznowić kliknać resume, czy coś a, jeżeli chce pobrać od nowa kliknać new download, czy jakoś tak biorę resume (przez pauza miałem już pobrane 25%) klikam resume i pobiera się od nowa
A może tak Allods?
Ja juz gram jak cos na serwerze ZAK, nick Redboss
No właśnie serwer Zak czy ISA ?
ja gram z wami !!
Gramy na Zak, Imperium.
Macie juz sciagniete?
Napiszcie kim bedzie grali
Witam, chetnie rowniez dolacze ale niech ktos napisze konkretnie jaki server, czyja strona, i jakie rasy
Na serwerze ZAK po stronie Imperium
Jaa gram Arisen Sorcerer czyli typowy mag. Nick Xaorus.
ej no gramy czy nie bo czekam czekam i do czekać się nie umiem gry z wami ??
ustaliłem z xaorusem że będziemy rozmawiać na skypie muj nick zederich1243
Gramy gramy tylko niektórzy nie ściągnęli jeszcze albo coś w ten deseń. Widziałem dzisiaj 2 typów z tego forum z tego tematu.. Nie wiem, którzy to dokładnie byli. Powiem tak... jutro o 10.00 oficjalnie zaczynamy. Spotkajmy się przy ratuszu w mieście Imperium. Do tego czasu każdy chętny ma czas aby do nas dołączyć w grze. Trzeba nam przy okazji TS a jak nie to Skype zostaje.
Mój skype: Xaorus
W Allodsa gram teraz i ta gra bardzo przypadła mi do gustu ;] Na serwerze ZAK w Imperium gra dużo Polaków. Polskie gildie są 3: Husaria (30+)[mają też swoją akademie dla każdego lvl-a którą nazwali "Piechota Husarii", IMO czysta ignorancja i ten kto to wymyślił powinien spalić się ze wstydu no ale cóż...], Inkwizycja (wydaje mi się że lv 15+) oraz Plague (dowolny lvl). Także jeżeli zobaczycie kogoś kto jest w jednej z tych gildii to wiadomo, że spotkaliście rodaka
O grze nie będę się rozpisywał, ale chciałbym napisać odpowiedź na posta użytkownika Revolutio:
Allods jak każda gra F2P ma IS, ale można z niego korzystać nie wydając prawdziwych pieniędzy. Wystarczy pofarmić gPotato w całkowicie legalny sposób. Jeżeli chcecie więcej informacji poszukajcie na forum polskiej strony Allods'a tematu "Darmowe ziemniaki". Dzięki temu nie będziecie gorsi od graczy płacących real money ;]. Jak będziecie mieć dużo cierpliwości spokojnie będziecie mieli runy 5lv albo i wyższe.
OO i właśnie na taką odpowiedź czekałem. A wiec wszyscy ściągamy i gramy. Podkreślam iż oficjalny start naszej ekipy to jutro o 10.00 koło ratusza w mieście imperium. Zapraszamy wszystkich chętnych !
Dobra też zagram z Wami. Jak coś nick będzie albo "Przeklety", "Naznaczony", "KapaX"
Tylko jutro o 10 mnie chyba nie bedzie bo jade do kina .. ;0
też się dołączam !
No i robi się duża ekipa. Teraz tylko komunikator jakiś konkretny, bo wiadomo jak party to tylko na gadaniu. Komu się będzie chciało pisać mając na klacie kilka mobków... chyba nikomu więc postaram się coś załatwić lub proszę ewentualnie podzielić sie z nami jakimś kanałem TS.
Ja gram Summonerem (Nekromanta).
Wiecie co chlopaki tak sobie gram i zrobilem 13level i mysle ze jak kiedys gralem to lepiej sie gralo po stronie Ligi
nie no teraz to za późno zmieniać strony bo wszyscy już będą grać !!!
Dobra xD.
Ale ja jednak bd gral Healerem