A może tak Allods?

O grze nie będę się rozpisywał, ale chciałbym napisać odpowiedź na posta użytkownika Revolutio:Allods jak każda gra F2P ma IS, ale można z niego korzystać nie wydając prawdziwych pieniędzy. Wystarczy pofarmić gPotato w całkowicie legalny sposób. Jeżeli chcecie więcej informacji poszukajcie na forum polskiej strony Allods'a tematu "Darmowe ziemniaki". Dzięki temu nie będziecie gorsi od graczy płacących real money ;]. Jak będziecie mieć dużo cierpliwości spokojnie będziecie mieli runy 5lv albo i wyższe.

Ja o tym wiem.:)

Tylko zapomniałeś dodać, że jak raz się zrobi ofertę to już tego nie zrobisz. Polskich ofert jest strasznie mało i małe ilości gpotato dają, polecam używanie Foxy proxy do zmiany ip (tylko przez Mozille można tego używać) i robienia ofert z innych państw (zwłaszcza Niemcy, Francja, bo na tych ofertach można sporo zarobić gp). Ale po jakimś czasie oferty się kończą. Ale zawsze na coś starczy.

Ja również chciałbym dołączyć (jeżeli jest jeszcze taka możliwość). Jeszcze nie wiem jaką postacią będę chciał grać. Mogę dostosować się do aktualnych zapotrzebowań ^^

Jeśli jest możliwość to też bym chciał dołączyć, jestem paladynem

Napiszcie swoje nicki

Mój to Pawep gram po stronie imperium

Dzisiaj naszła mnie ochota na rozpoczęcie rozgrywki w grze Allods. Nagrywałem z tego filmik i stwierdziłem że to fajna gierka nawet. Początkowo jest dość trudna ale ogólnie da się zjeść, podobno później wszystko ładnie leci. Dlatego właśnie szukam jakiejś ekipy w miarę dużej, obytej i w miarę poważnej żeby w ową grę zagrać. Najchętniej zagrałbym Ligą ale ostatecznie do Imperium też mogę wejść. Proszę pisać poniżej jaką frakcją najchętniej zagracie i postacią oraz obowiązkowo nick.

Serwer ZAK: Imperium (the Emrie) Rasa dowolna gdyż wszyscy zaczynają w 1 mieście.