AAU bugi,exploity,niezapowiedziane przerwy - co dalej?

W pracy jestem xD.
Poza tym prime time jest za jakieś 2 godziny, wtedy są eventy i tak dalej.

Najzabawniejsze jest to, że Belstorm jest dalej offine i nie przypominam sobie żeby jakaś większa gra zaliczyła tyle faili co ta :smiley: Już nie patrząc nad tym “co ludzie piszą” chociaż muszą to brać z jakiegoś miejsca wystarczy przelecieć oficjalnego discorda tej gry. Sami wypisują ile to bugów gry bohatersko nie naprawili xD (przypominam gra ma kilka lat) a o exploitach w sumie wspominał nie będę bo te dwa wystarczą żeby rozsadzić gospodarkę :smiley: i jeśli wierzycie że wszyscy exploiterzy są zbanowani to “xD”. Ten portal namawiał ludzi na wydanie pieniędzy na to dziadostwo a teraz nawet głupiego artykułu z przepraszam nie napisze. A na aau jak to ktoś powiedział “wyjebka goni wyjebke”

1lajk

Panie Prezesie Królu Mój :] ja zwykły szary człowiek piszę do Ciebie ostatni raz. Z twoich super wypowiedzi wnioskuję, że po pierwsze byłeś niezłym exploiterem, więc to już świadczy, że gra była dla Ciebie drugim życiem (może i jedynym :slight_smile: ). Po drugie nie tylko ja wywnioskowałem, że to Ty wyszedłeś na debila na tym forum z twoich marnych wypowiedzi. Ogarnij się graczu, który gra ale nie gra. #TopKek.

Chyba jestem za głupi na Twoja wypowiedz bo nic nie zrozumiałem z tego chaotycznego bełkotu xd

ps, nie uzywalem zadnych exploitów :wink:

Wreszcie się przyznałeś dziękuje, polecam słownik hasło sarkazm. #TopKek.

Fakt jest taki, że ilość graczy na chyba max 33 kanałach z 11 serwerów na Europie i Ameryce przerosła najśmielsze oczekiwania twórców i mają problem z utrzymaniem stabilności serwerów i wielkością transferów danych.

Ale konserwacje to mogliby robić w nocy, jak to kiedyś mieli w zwyczaju, a nie w środku dnia. I nie kumam dlaczego na Europie ma być dłuższa o 2h, niż na Ameryce.

Fakt jest taki, ze serwery mieszczą małą liczbe graczy i serwery mają problem przy walkach 100vs100 ze stablinością.

Mają problem przy 500 graczach z 500 mountami na CR + moby (w jednym miejscu) - ale na serwerze jest znacznie większa ilość graczy. Ale to i tak jest najwyższy wynik w MMOrpg wspólnie z Planetside2. Inne gry są liczone moim zdaniem na max 50 postaci + moby.

na golden plainsach nie da sie grac nawet jesli jest tam 200 osob. Walki 100vs100 sa problematyczne i laguje, przestan juz tak zaciekle bronić tej gry bo to jest już załosne XD

Przecież masz klawisz od optymalizacji, jak Ci komp nie wyrabia. :slight_smile:

Widze, ze nigdy nie byłeś nawet na AAU na golden plainsach co pokazuje, ze nie masz tam nawet 4k GS a sie tak zaciekle wypowiadasz. To nie jest kwestia komputera tylko serwerów, nie mam spadków FPS tylko jest delay po 10 sekund przy każdej czynności, ludzie tam wchodzą i afczą bo nic innego sie nie da robić. Albo jesteś takim ignorantem, byles na Golden Plainsach i udajesz, ze niby nie miales lagow albo nie wiem, brakuje mi slow na Ciebie XD

Oj ferdek ferdek, wypowiadasz sie najwięcej o AAU a nie masz pojęcia czemu przerwa dłuższa na eu. A mianowicie przerwa jest dłuższa bo upgrade serwerów robią i naprawiają błędy, które powodowały lagi na arenach i Golden Plains. Jeśli wierzyć CM to po dzisiejszej przerwie latency na GP i arenkach ma być w końcu normalne i ma nie być kilkusekundowych opóźnień.

Ferduś liznął jedynie na twitchu ten aspekt gry. On 4k gs będzie jeszcze przez następne 3 lata wbijał, bo to spokojny casualowy gracz i nigdy nie bierzcie na poważnego jego wypowiedzi.

Większość normalnych graczy nie żyje tylko grami. :blush:

Genialna odpowiedź xD Nie trzeba żyć grami żeby wiedzieć, że nie wypowiada się na temat o którym nie ma się pojęcia Ferduś.

1lajk

Jeśli chodzi o golden plainsy/dungeony to akurat był spory fix.
Teraz da się wejść na dungi bez problemu.
Da się też grać już na halcy, nie laguje już prawie wcale.
Więc progress jest.
Belstrom już otwarty, usunęli masę itemków, zbanowali masę graczy.
Ekonomia jak to ekonomia… W archeage gold już nie ma aż tak wielkiego znaczenia jak miał w erze ayanadów/erenorów/obsydianów…
Oczywiście Ci co mają golda będą przed tymi co go nie mają ^^.
Ale to już nie jest TAKA przepaść jak parę lat temu.