@RandomPokemon
Nie widzę ego w moich wypowiedziach.
Z Fredkiem rozmawiam inaczej bo byłem z tym cepem w gildii z miesiąc (raz chciało mi się dołączyć do casualowej gildii bo byłem znudzony życiem) i miałem okazję przeprowadzać z nim dużo takich rozmów.
I generalnie jego wiedza jest tak samo dziurawa jak była zawsze, gość się będzie z tobą kłócił do upadłego a jak mu udowodnisz, że jest cepem to Ci powie że on w tą grę nie gra dużo i jest tylko casualem w sumie.
@ferdynand1
Jeśli chodzi o to czy alty da się wykorzystywać naraz to po prostu kwestia chęci.
Są VM/drugie komputerki itd.
Ludzie znajdą sposób.
Nie patrz na alty tylko z perspektywy wożenia paczek, altami można robić milion innych rzeczy
Co do Noryette to na legacy ludzie je brute forsowali nie było sensu w ogóle się przykładać do tego dunga, po prostu brałeś gościa od pulli, drugiego od debuffów i 3 dpsów. Tak naprawdę nie wiadomo na jakim minimalnie gearze jesteś w stanie zrobić noryette. Już pomijam to, że nie musisz go przejść by dostać biżuterię czy scrolle po prostu jak przejdziesz to masz 100% szansy na 1 scroll i 1 biżu.
A to i tak i tak nie zmienia kompletnie faktu, że potrzebujesz na to biżu +/- 30k, który będziesz musiał zarobić i tak i tak.