ACTA i SOPA

Warcraft, mam wrażenie, że ty za bardzo ,,racjonalny" jesteś i wierzysz gazetom i dziennikom informacyjnym, może pracujesz w jednym z nich?. Co do Iluminatów, to wiadomo, że istnieją i chcą wprowadzić (w sumie to już prawie wprowadzili) New World Order. Tylko czemu tego nie dostrzegasz? Może też zrobili na tobie ostre pranie mózgu poprzez elektrowstrząsy i silne środki ,,antyhalucynogenne"? Powiem tobie to samo co ty mi poowedziałeś: Ogarnij się.

O ja pier... Czy to ostry trollizm czy popis głupoty? A może tobie zrobili pranie mózgu, że wierzysz w takie głupoty? Ok kurde... przejrzałeś mnie, nie będe się błaźnił... Jestem tajnym agentem "tefałenu", wysłali mnie z misją, żebym na forum o grach mmo wyśmiewał teorie spiskowe. Niestety, przejrzałeś mnie. Już niedługo u progu domu wszystkich osób, które czytały ten temat zawitają panowie w czarnych garniturach i wszystkim wymarzą pamięc. Ta strona zostanie niedługo zamknięta, i słuch o niej zaginie.

@crracked

No właśnie, masz po części racje, no to zamknij i po problemie :D

No właśnie, masz po części racje, no to zamknij i po problemie

Ale weź w ogóle pomysl co ty za brednie wypisujesz. Masz jakieś dowody na te swoje teorie, czy naoglądałeś sie spiskowych filmików na you tubie, kręconych przez ludzi pod wpływem?

Czy masz na to jakiś dowód? Czy to tylko twoje domysły?

Dowody? Może przed wyborcze obietnice?

Ale weź w ogóle pomysl co ty za brednie wypisujesz. Masz jakieś dowody na te swoje teorie, czy naoglądałeś sie spiskowych filmików na you tubie, kręconych przez ludzi pod wpływem?

Mam mózg i to mi starczy, dowody są dla ,,pseudo-naukowców".

Ok, tutaj już tak monstrualnie się zbłaźniłeś, że choćbym nie wiem jak dobrą riposte zarzucił, to i tak cie nie ośmiesze bardziej, niż ty tym komentem.

Dowody? Może przed wyborcze obietnice?

Właściwie...

Jak już to ,,zbłaźniłem" się tylko w twoich oczach. Ja i tak nadal będę wiedział, że dzieje się coś niedobrego. Jednak zastanawia mnie jedno, dlaczego tak agresywnie reagujesz na Iluminatów, NWO i teorie spiskowe? Czy miałeś kiedykolwiek coś w tym wspólnego? Interesowałeś się tym w ogóle, że aż wiesz, że tego naprawdę nie ma? Przedstaw swoje ,,dowody" na to, że żadna konspiracja nie istnieje.

Ludzie, nakręciliście się filmikami, robionymi przez ludzi, niemających pojęcia o całej tej sprawie. Nie zauważyliście, jak subiektywne są te opinie w tych filmikach? To jest w pewnym stopniu manipulacja, której się poddaliście. Niektóre teorie, będące w filmikach brzmią jak scenariusze filmów science fiction. Naprawdę, wyluzujcie i przestańcie się wzajemnie nakręcać.

Przedstaw swoje ,,dowody" na to, że żadna konspiracja nie istnieje.

Brawo, szóstka z cytowania.

Nie powiem, ten temat zaczyna być bardziej śmiechowy niż ten o duchach :D

Sam siebie zgasiłeś, też dobre.

Gdy nasz drogi kolega Warcraft myśli jak mi odpowiedzieć, my wracamy do sprawy ACTA

Wiadomość z ostatniej chwili. Pani Basia wprowadza stan wojenny do internetu!

ba, ja słyszałem, że mieli zdjąć fejsa, ale już nie pamiętam kiedy

Ty to masz dopiero "świerze" info. :]

dowody są dla ,,pseudo-naukowców".

Nie mam pytań.

Twoja wiara w Iluminatów jest w takim razie jak wiara w Boga, wierzysz bez dowodów i wbrew logice, że coś istnieje.

Gdy nasz drogi kolega Warcraft myśli jak mi odpowiedzieć, my wracamy do sprawy ACTAWiadomość z ostatniej chwili. Pani Basia wprowadza stan wojenny do internetu!http://www.youtube.c...player_embedded

Raczej z wczoraj,a nie z ostatniej chwili. ;]

Zamiast się kłócić, bierzmy się za obronę internetu. Tak jak to robia anonimowi. Kolejne strony przestają działać m. in. Centralne Biuo Śledcze i Biura Ochrony Rządu.

Jak ACTA zostanie podpisana już nie będzie o co sie kłócić.:P

Zamiast się kłócić, bierzmy się za obronę internetu. Tak jak to robia anonimowi. Kolejne strony przestają działać m. in. Centralne Biuo Śledcze i Biura Ochrony Rządu. Jak ACTA zostanie podpisana już nie będzie o co sie kłócić.

Strona BOR-u działa normalnie. A poza tym to jaką obronę, co my mamy do gadania? Powstanie będziemy robić czy co? Strajki internautów? Marsz dla ochrony Internetu?

To brzmi jak kpina, więc dajmy sobie lepiej spokój.

Nie powiem, ten temat zaczyna być bardziej śmiechowy niż ten o duchach Sam siebie zgasiłeś, też dobre.

Gdyby nie ta cała ACTA to temat o duchach zapewne dalej byłby na topie :D

@Kubox nie wiem, czy wiesz, ale były przemarsze ulicami miast, np. Poznan, Warszawa, Katowice, i reszta innych większych miast. Może tak możemy pomóc. A w internecie raczej nic nie zrobimy, nie mając pojęcia o hakowaniu albo włamywaniu się na strony itp. możemy jedynie podpisywać petycje i nic poza tym.

Raczej będą, przynajmniej w Poznaniu. Można jeszcze podpisywacpetycje i pisać bezpośrednio do polityków.

Ci nowi anonimowi, nie mają pojęcia o hackowaniu... Robią tylko ataki Ddos, które na dobrą sprawę może przeprowadzić każdy, to proste jak obsługa facebook'a.

Nie jest nic imponującego (może poza universalmusisc), dla przykłady wywrócenie naszego forum to kwestia ataku ddos przeprowadzonego z 4-5 komputerów. :D

a jak mam dobrą radę zamiast mówić róbcie

a jak mam dobrą radę zamiast mówić róbcie

I co mam zrobić? Pod pałac prezydencki lecieć, i bronić internetu? Oni maja wyje*ane na te śmieszne protesty. Przemarsz był tak? Ma ktoś jakąs relacje z tego? Bo obstawiam, że z 20 osób se szło pewnie i tyle.