Leszczu przemówił, i zdecydował, że ACTA nie będzie jednak podpisane, tylko jeszcz einformacja musi dojść do premiera.
ACTA i SOPA
Myślę że to jest lepsze.
No fajne, to też można przesłuchać, skoro już takimi bitami zarzucacie
http://referendum-acta.interia.pl/ referendum internetowe ważne!!! :D
Dzieki, zaglosowalem ZA.
Ja także zagłosowałem za, dziękuje za link.
hipsterstwo się szerzy. ;]
A ja zagłosałem za NIE. I sądzę, że większość tak zagłosuje.
Coś czuje że PO wyleci na zbity pysk, słyszeliście o NIK?
poczytałem trochę i mogę się chyba z czystym (
I tak ten temat jest śmieszny jak cholera
A słyszeliście co powiedział szwadzki europarlametarzysta Christian Engstroem? Polski rząd kłamie w sprawie ACTA, jeszcze żaden europejski rząd nie podpisał tegoporozumienia. Jeśli Polski rząd podpisze ACTA to może oznaczac początek CENZURY w internecie. Wszystkie kraje, które uczestniczyły w negocjacjach mają czas podpisu do 31.marca.2013roku. Podpisac jednak nie muszą. Wystaczy powiedzieć"nie".
Kolejny dowód, że rząd z nami się nie liczy i okłamuje nas.
To ja się pytam czy Polski rząd nie potrafi powiedzieć słowa "NIE"?
No ku*wa w jakim państwie ja żyję.
Polska musi byc najwiekszym przydupasem:) oraz lizusem. Gdyby Polska miala swoje wlasne zdanie i mogla powiedziec NIE! to by nastapil koniec swiata.. Tak naprawde Polska jest marionetka w rekach USA:) I nic tego nie zmieni:P
poczytałem trochę i mogę się chyba z czystym (I tak ten temat jest śmieszny jak cholera
Nie można było tak odrazu, zamiast błaznować przez kilka stron? ;]
Polska musi byc najwiekszym przydupasem:) oraz lizusem. Gdyby Polska miala swoje wlasne zdanie i mogla powiedziec NIE! to by nastapil koniec swiata.. Tak naprawde Polska jest marionetka w rekach USA:) I nic tego nie zmieni:P
Juz tak nie pisz bo gdyby tak bylo to dzisiaj bys z karteczkami do sklepu latala. Zalezy tez kogo masz dokladnie na mysli.
A myslisz ze to nie bylo rowniez na pokaz? Chodzi mi bardziej teraz o dekade prezydencka.. Tusk, Komorowski, PO . Toz nasz prezydent to smiechu warte. Pamietaliscie o tych listach? Nie wiem dokladnie do kogo, w ktorych nasz ukochany prezydent zrobil tyle bledow ortograficznych, ze najgorszy uczen przy nim to Einstein....
BTW. Albo mam cos zepsutego albo po tylu postach nadal mam 460 Fata-morgana?
A mi się wydaje że to wina Tuska, to On zawsze lizałd*py i lizać będzie kosztem Polski. Pozostaje głosować na Jarusia, który ma obsesję totalną na punkcie Polski i ataków Rosji na Polskę lub Palikota pałacego marie w sejmie.
No, to dziś mamy ACTĘ, z tego, co widzę, więc cieszę się internetem zanim pójdę do szkoły
Swoją drogą, rząd to rzeczywiście nas wyśmiał. Zrobili nas w ch**a. Można podpisywać do końca marca, na dodatek nie jest to konieczne, a ci już z góry podpisują, a naród utrzymują w ciemnocie.
@EvilGirl zauważ, że posty nie nabijają się w Hydeparku, ja sam mam ok. 600 postów, ale pokazuje mi tylko 150. Tak to jest
No, to dziś mamy ACTĘ, z tego, co widzę, więc cieszę się internetem zanim pójdę do szkoły Swoją drogą, rząd to rzeczywiście nas wyśmiał. Zrobili nas w ch**a. Można podpisywać do końca marca, na dodatek nie jest to konieczne, a ci już z góry podpisują, a naród utrzymują w ciemnocie.@EvilGirl zauważ, że posty nie nabijają się w Hydeparku, ja sam mam ok. 600 postów, ale pokazuje mi tylko 150. Tak to jest
Ratyfikacja za rok, to nie koniec walki. ;]
150zł mam kase poco mam się męczyć z piraceniem
Chyba rodzice ją mają i nie żałują rozwalać jej na kochanego synusia.
Co do ACTA, oszukiwania przez polityków. Przcież sami sobie takich wybraliście, a teraz co? Nagle ludzi przejrzeli na oczy, że jednak ci politycy są do niczego. Przy następnych trzeba myśleć z wyprzedzeniem.
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/16a3176c751ca9fe5582d8bcd4169013.jpg?1327529680
BEDE GRAU W GRE!
Jutro Warszawa musi dać radę, Kraków pokazał, że można.