Age Of Conan team

Witam,

jak zapewne większość zauważyła, towarzysz Nakaccu zaproponował wspólną grę w Age Of Conan. W grę można grać spokojnie wydając max 17zł [na starcie].

Z racji tego że autor tematu "szukam ekipy" +ankieta nie zgodził się na zaproponowany tytuł, stworzyłem ten temat, tylko i wyłącznie w celu zebrania teamu oraz ustalenia systemu rozgrywki w AoC.

Zapraszam do dyskusji, wymiany poglądów.

Dają tam jakieś bonusy dla geraczy co kiedyś grali na abonamencie?

mógł byś mi wytłumaczyć co daje te premium ile dokładnie ono kosztuje bo chętnie bym zagrał tylko opisz mi dokładnie

mógł byś mi wytłumaczyć co daje te premium ile dokładnie ono kosztuje bo chętnie bym zagrał tylko opisz mi dokładnie

Content - Free - Premium

Character Classes - 4 available - Full Access

AC:HA Adventure Zones - Full access - Full access

AC:RotG Adventure Zones (including Faction system) - Gateway to Khitai - Full Access

Dungeons - Non-premium - Full Access

Raids - 2 available - Full Access

Sieges - Unavailable - Full Access

Personal Bank Space - 50% - Normal

Character Slots - 2 (max 18) - 8 (max 18)

Guild Renown - Full access - Full access

Alternative Advancement - Unavailable - Full Access

Mount Training - Basic Only - Full Access

Offline Levels - Unavailable - Normal Gain

Veteran Points - Unavailable - Normal Gain

Item Shop Discount - None - 10%

Trochę nieczytelnie bez tabeli, ale widać co i jak.

czyli 17zł na start?

ja już Aoc pobieram więc kiedy ktoś zagra ze mną?:D

Siemka wszystkim.

Opcja jest taka... Kupujemy sobie kluczyk na allegro za 16,90zł i za to mamy premium na 30dni czyli wszystkie klasy, zero ograniczeń... Nawet po wygaśnięciu premium możemy grać klasą która nie jest dostępna na koncie freemium...

Do 80lvlu można grać spokojnie na freemium, ograniczenia nie wpływają aż tak mocno na grę...

Z tym że premium na miesiąc kosztuje 20-30zł co jest w sumie śmieszną sumą za taką grę...

Czasem na allegro można znaleźć okazję i kupić taniej...

Ja osobiście zacznę grać pewnie jutro/pojutrze... Mniej więcej do 20lvl'a spokojnie solujemy sobie na pierwszej lokacji, fabuła jest wciągająca i myślę że zainteresuję każdego... Prócz tego mamy system non-target, bardzo dynamiczny i ciekawy system walki... Zresztą nie będę się rozpisywał o superlatywach gry, poprostu sprawdźcie sami :) Szukam zgranej ekipki żeby poganiać razem w party... Zawsze jest milej i przyjemniej :)

Oczywiście jeżeli ktoś chce grać nie płacąc... Nie ma problemu... Na koncie freemium mamy dostępne 4 klasy, które są całkiem niezłe :)

Tak więc wszyscy zainteresowani, piszcie!

nie mam konta na allegro oraz nie mam konta bankowego czyli na premium sobie nie pogram;/

Poproś kogoś... Znajomego, który ma konto na allegro... Pieniądze możesz przesłać pocztą...

A tutaj link do aukcji:

http://allegro.pl/age-of-conan-eu-cd-key-klucz-30-dni-automat-24-7-i2000134430.html

Radze się zastanawiać szybko bo aukcja kończy się jutro o 18:31 :)

a dało by się z tobą ugadać na zasadzie że ty byś mi kupił klucz a ja bym oddał ci kasę poprez kupienie karty paysafecard?

Ależ ja uwielbiam czytać jak każdy deklaruję się na grę a wychodzi z tego że grają max 3 osoby ^^,jeśli byście pograli dłużej niż 2 dni mógł bym zacząć od nowa z wami.

@up

Nawet z trzema osobami w party grało by się bardzo fajnie...

A jak lubisz czytać jak ktoś się deklaruję i nie spełnia obietnic to polecam poczytać programy wyborcze, albo ewentualnie pooglądać obrady sejmu :)

I mogę cię zapewnić że będę grał dłużej niż 2 dni...

@Macius666

Nawet nie wiem jak działa ten system "paysafecard", nie korzystam z takich wymysłów... Myślę że łatwiej by było jakbyś poprosił kogoś żeby zamówił kluczyk na allegro, dodał notkę żeby wysłali na twego maila, poszedł na pocztę i opłacił to... Po zaksięgowaniu wpłaty w banku miałbyś kluczyk w swojej skrzynce pocztowej...

Ja zrobiłem wczoraj przelew elektroniczny, kluczyk miałem po minucie na skrzynce pocztowej...

Po za tym zastanów się jaką klasą chcesz grać, jeżeli jakąś z "darmowych" klas, to zwyczajnie nie ma sensu kupować kluczyka...

Tak że zapraszam wszystkich zainteresowanych do gry... Ja zacznę zapewne dzisiaj wieczorem...

Opłacenie premki to 79zł co 2 miesiące [czyli ok 40zł m-c] :) ale to tylko od 80 lv na upartego :P

@ Nakaccu rozbawiłeś mnie swoim komentarzem przecież ja nie kierowałem tego do ciebie więc nie oburzaj się :) wracając do tematu mogł bym zagrać z wami jutro dziś niestety nie wyrobię się.

*Klienta ściągacie z głównej strony czy może macie jakiś alternatywny link ( ściąga mi strasznie powoli tylko 200kb/s co jest dziwne ponieważ pierwszy raz mi tak wolno ściąga)

Sry, że się wtrącę, ale Titan92 nie jest zaufanym graczem, osoba ta gra max 2-3dni z ekipą, o ile w ogóle będzie chciało mu się ściągnąć clienta. Pisze to dlatego, że spotkałem się już z jego nastawieniem do "pisania się" do grania z teamem. Sry kolego, ale musiałem to napisać i ostrzec, żeby w ogóle nie brali Ciebie pod uwagę, bo liczenie na Ciebie to ok. 10% tego że się sprawdzi to co zapowiadasz...

@Titan92

Ależ wcale się nie oburzyłem... Stwierdziłem że jeżeli lubisz czytać taki rodzaj prozy to polecę ci jakąś ciekawą lekturę do poduszki...

Zwyczajnie źle to odebrałeś...

Więc zapraszam cię do wspólnej gry, jeżeli oczywiście masz ochotę. :)

@szanujzielen

Znaczy na allegro aktualnie znalazłeś za 79zł/60dni, ale po zalogowaniu się na konto na oficjalnej stronie Funcom'u mamy możliwość kupna 30dni za 25-30zł (dokładnie nie pamiętam ale nie więcej niż 30zł) Nie zapominajmy że Conan ma klienta także w języku Polskim... Również ceny są dostosowane do kieszeni Polaków... Nie wiem przez ile jeszcze, ale że tak jest nie ulega wątpliwości :)

Niech wszystkie osoby które wykazują chęć gry, napiszą w tym temacie kiedy mogą/chcą zacząć... Może ustalimy jakiś wspólny termin, bo jak widzę w ankiecie głosowało 9 osób (no chyba że naszła was ogromna chęć zagłosowania na cokolwiek i dlatego są tam wasze Nicki) :)

Klient waży swoje a mój internet nie jest zbyt szybki więc trochę będzie cięzko :D

Ja sobie zaglosowalem od tak mowie odrazu :P bo widzialem zero na fremium to pomyslalem niech ma ten jeden glos co by ladnie wygladalo ^^ btw widze ze sporo osob bylo by w stanei placic wiec nie lepiej oplacalo by sie pograc w rifta ? naprawde gra godna polecenia ze swietnym pvp a cena abonamentu o ile dobrze pamietam zblizona ..

Testowałem Rifta i mi nie odpowiada ta gra poza grafiką nic nie ma szczególnego(DLA MNIE) za co bym miał płacić w AoC grałem kiedyś przestałem z braku czasu oraz stałemu płaceniu za abonament do WoW.Pozatym to temat poświęcony AoC i raczej nie znajdziesz tutaj osób które chcą się teraz przenieść.

@T4l4r

Szczerze mówiąc nie grałem w Rifta... Przed kupnem musiał bym sprawdzić grę a z moim internetem ściągał bym ją... Cały dzień? :blink:

Po za tym Conan ma ciekawszy system walki, no i system non-target :) W Rifcie targetujesz se kolesia i klikasz 1,2,3,4... No i Conan'a już sprawdziłem :)

Tak że ze zwyczajnego lenistwa... Rift mi nie odpowiada :)

Ale głosować "od tak"... Żeby to były wybory "Miss mokrego podkoszulka" to jeszcze bym zrozumiał... W tej sytuacji... Moja wyobraźnia jest chyba zbyt płytka. :huh:

Ja tam rifta chętnie bym zagrał bo aktualnie jestem w poszukiwaniu jakieś gry :D