@Up to proponował bym wam abyście zrobili temat o nazwie "ekipa do Rifta" lub coś podobnego , ponieważ tutaj wypowiadają się osoby które chcą zagrać w AoC , pózniej zrobi się jeden wielki spam na temat 2 gier i tematy"To w co gramy "itp.Ułatwi to wam i nam w dogadanie się
Age Of Conan team
A właśnie przepraszam za offtop
Rift jak dla mnie oprócz tytułowego "riftu" nie oferuje żadnych innowacji... Te świetne PvP było już w innych grach... Ale tu zaznaczam DLA MNIE, i wywnioskowałem to tylko i wyłącznie z filmików i let's play'ów więc co ja mogę wiedzieć...
A wracając do tematu Conana, serwer PvP czy PvE?
Jak dla mnie wolał bym PVE
*Gierkę już pobieram więc dziś jeszcze zagram .
Ok to na PvE jest spora gildia polska, ewentualnie w przyszłości można by było się do nich dołączyć... Ja będę mógł zacząć dziś koło godziny 19 bo mój super szybki net ściąga update 5GB w 8h... (Jak coś to ściągam update bo mam wersje pudełkową... Żeby zaraz nie było komentarzy typu: O nie! Ja też będę musiał ściągać ten wielgachny update?)
Swoją drogą PvE byłby dobrym wyborem bo gra ma świetne lokacje na grę w PvE w party, ba nawet daje nieziemską frajdę z siekania biednych potworów 2 metrowym mieczem
Z tego co widzę to w tej chwili ochotę mają: Titan i Zielony... Nie wiem jak z Macius'iem
Jakiegoś wielkiego party nam zasadniczo nie trzeba... Tak o żeby porobić wspólnie questy i polatać sobie na jakieś dungeony na Normal, albo nawet Heroic myślę że starczy kilku ogarniętych ludzi, którzy będą chcieli grać...
(Już wyjaśniam... W Conanie lokacje[chyba mogę je nazwać dungeonami] zamknięte mają trzy poziomy... Jak dobrze pamiętam jest to tryb Łatwy, Normal i Heroic... Oczywiście zależnie od trybu mamy mocniejsze moby i bardziej kozacki drop)
Przypominam że temat jest o AoC, a nie żadnym Rifcie. Nie podoba się nie spamuj/nie głosuj.
Głosują tylko i wyłącznie osoby zainteresowane wspólnym graniem. Nie bylibyście sobą żeby nie nabić sobie tego +1 gdziekolwiek tylko można co ? Porażka...
Ja dopiero będę mógł zagrać jutro lub pojutrze bo mój wolny net wiecie...
Przypominam że temat jest o AoC, a nie żadnym Rifcie. Nie podoba się nie spamuj/nie głosuj.Głosują tylko i wyłącznie osoby zainteresowane wspólnym graniem. Nie bylibyście sobą żeby nie nabić sobie tego +1 gdziekolwiek tylko można co ? Porażka...
Skad ja wiedzialem ze sie doczepisz ... Nie spinaj sie tak czy musisz traktowac wszytsko az tak powaznie wyluzuj czlowieku wszedzie szukasz problemow... podrzucilem tylko proopozycje bo widze ze wiekszosc byla by w stanie zaplacic dlatego rift wydalwa mi sie lepsza alternatywa ... co do tego mojego glosu a czy napisalem ze nie zagram ? moze zle to wyrazilem tlumacze zaglosowalm od tak sobie w sensie ze nie wiem ktora opcje wybiore jeszcze < ps. takiej opcji typu jescze nie wiem nie ma w ankiecie > ( bo co mi z tego ze kupie premke skoro np dungow platnyh z reszta nie zrobie bo nie beda mieli premiki a one miare sporo daja wszystko zalezy od chetnych i tych co naprawde zakupia premke a nie tylko buton nacisna ) o ile wogole to sciagne bo pandooo to masakrycznie z vista dziala .. a ty odrazu swoje wywody typu nie podoba sie luba masz alternatywe to wypie...
@ T4l4r ty sam nie wiesz czego chcesz tak niezdecydowane są tylko Kobity:) a na marginesie umiesz czytać? Jeśli by chciał zagrać w Rifta to by zrobił temat lub podał go w ankiecie również co do płacenia możliwe że jednorazowo chcą zapłacić lub nie płacić regularnie.
Wiesz no w sumie można by było pograć w tego Rift'a... Ale patrząc na gameplay'e przypominają mi się takie tytułu jak np. Warhammer Online... Rift to taki kotlet z tej samej restauracji, podany na innym talerzu, z innymi dodatkami... po za tym instalka jest całkiem spora... Ale to tylko moja opinia... Nie grałem więc nie chcę bluźnić...
W Conana zacznę grać zapewne dzisiaj... Pierwsze lvl'e wbija się na misiach nocnych więc party do tego się nie przyda... Jeżeli ktoś już zagra i stwierdzi że mu się podoba... Czekam w grze
@ T4l4r ty sam nie wiesz czego chcesz tak niezdecydowane są tylko Kobity:) a na marginesie umiesz czytać? Jeśli by chciał zagrać w Rifta to by zrobił temat lub podał go w ankiecie również co do płacenia możliwe że jednorazowo chcą zapłacić lub nie płacić regularnie.
Ja nie zdycydowany przeciez nie pisalem ze nie bede gral w aoc ( tylko moze zle to opisalem ze od tak sobie to bylo w kwesti zakupu premki jesi zle zrozumiane bylo to sry nie tka mialo byc chodzilo mi i wylaczni o premke ze od tak sobie zaznczylem fremium juz niewim jak to wyltumaczyc inaczje ) a rift to byla PROZPOZYCJA/ALTERNATYWA ( mam nadzieje ze nei musze tlumaczyc bo widze ze chyba tylko nakaccu zrozumial znacznie tych slow ) tylko dlatego bo widzialem ze ludzie chca premiki kupic co miesiac ale temat juz dawno zamkniety dla mnie bo powiedzieliscie NIE wiec nie wiem czemu go dalej drazyc ?Co do "że jednorazowo chcą zapłacić lub nie płacić regularnie." no fakt bo myslalem ze jak ktos zaznacza premium to bedzie jechal na tym non stop bo w koncu w ankiecie jest opcja "mieszane" .... i end juz z tym czepianiem sie o rifta plz ...
Wracając do tematu ma ktoś komunikator głosowy aby nie pisać Mam nadzieję że każdy po mutacji ^^
Ja chyba będę najmłodszy bo mam 16 lat w kwietniu 17,Ja mam jedynie skypa, na tsie źle mi się gada i na mnie będziecie musieli trochu poczekać bo mi się słabo pobiera tzn wy tam będziecie grali a ja do was dołączę
Siemka mi się już kończy ściągać będę koło 20-21.
A z komunikatorem da się załatwić
Edit
Jak coś to ja już mam grę, właśnie zakładam konto... Jak już wcześniej wspominałem pierwsze lvl'e można szybko nabić na nocnych misjach (główny wątek fabularny), więc jeżeli ktoś już przetestuje grę i będzie zdecydowany to od jutra możemy zacząć latać w party
Edit 2
Ok już sprawdziłem postacie, wiem kim będę grał Tak że czekam na chętnych... Możemy zacząć od jutra
Ja właśnie kończę ściąganie (brak internetu wieczorem) zaok 1h będę już mógł grać.
Okejo
To najpierw zrobimy questy nocne a późnej jak pojawią się nam questy w Ruinach Acherońskich (czy jakoś tak) i u Piktów to pójdziemy sobie tam
Aj aj, no namawiacie i namawiacie Tak skutecznie, że chyba się do Was przyłącze
Teraz piszę z pracy, ale w domu gra już się ściąga (mam pudło, ale po instalacji z płyt nie chciało się aktualizować), zaraz poszukam na allegro keya i po pracy jazda
Powiedzcie jakie klasy macie, żeby mógł jakoś dopełnić party
Siemka. Fajnie że ktoś się chce przyłączyć, zawsze będzie nam się przyjemniej grało.
Ja gram klasą Tempest of Set po polsku Furia Seta czy jakoś tak...
Ja ma dylemat pomiędzy kilkoma klasami
Guardian, Demonologist, Herald of Xotli, Ranger, Assasin - coś z tych postaci wybiorę Rozumiem, że Twoja postać to healer?
W sumie ToS'iek to taka hybryda... Healer z tym że będę go robił pod DPS... Z tego co wiem to Titan będzie grał klasą Priest of Mitra która jest najlepszym healer