Age Of Conan team

No to wezmę jakiegoś dps'a, ewentualnie coś do tankowania :)

znajdzie się dla mnie klasa uderzająca na dystans łucznik czy coś oczywiscie bez premium

Bez premium to chyba tylko Demonologist wali na dystans :)

@Grabkien

Graj kim chcesz... Tak żeby postać ci odpowiadała i miło ci się grało...

@Macius666

Bez premki, na dystans to będzie chyba tylko Demonolog... Taki mag/DPS...

Ha no właśnie nie wiem kto mi będzie odpowiadał :) Jak wrócę z pracy to zdecyduję :)

ma ktoś jakiegoś ts'a? było by wygodniej w komunikacji.

Ja chyba będę miał - muszę sprawdzić :) Czy Wam też tak wolno pobiera? Net 24mb a ściąga 200kb/s :|

Ja ściągałem update 5GB bo zainstalowałem wersję pudełkową to pobierało mi max 180kb/s ;P

A właśnie jak robimy? Przechodzimy pierwszą lokację i spotykamy się już na drugiej, czy na pierwszej też latamy razem (prócz misji nocnych które są "singleplayer")? Bo nabiłem już 17lvl i nie wiem czy czekać na was teraz czy jak już wbije ten 20+ i wydostane się z Tortage?

A TS faktycznie by się przydał :P

Jak się bierze te misje nocne ? :D Grałem chwilę w AoC ale było to wieki temu :D

Jak się bierze te misje nocne ? Grałem chwilę w AoC ale było to wieki temu

Idziesz do tego "baru" i rozmawiasz z Tiną (czy jak jej tam) i mówisz jej że chcesz walczyć w nocy itp.. itd..

To zrobimy tak że może niech każdy wbije sobie ten 20+ przejdzie Tortage i spotkamy się wtedy i będziemy latać razem wszyscy...

Bo w sumie Tortage jest dosyć łatwe i można to przejść w niecały dzień... Może pół dnia...

Chyba że chcecie zacząć wszyscy od nowa, to też nie ma problemu... Piszcie :P

Mi tam rybka w sumie :) Ale jak pobiera mi patcha 80kb/s to już nie jest dobrze T_T Nie można z jakiegoś innego źródła go pobrać?

Raczej się nie da.

Ehh te ściąganie leci jak krew z nosa :D Normalnie to by się już ze 4 razy pobrało xD

Grałem na freemium. Jeśli chcecie polski dubbing, to tutaj macie link:

http://www.ageofconan.pl/announces/jezyk-polski-na-koncie-eu-t938.html

Sprawdzone i działa, ale głosy (nie tylko polskie, po prostu tak zdubbingowali grę) są tylko w Tortage i u bardziej znaczących postaci.

Grałem w AoC do 22lvl-a, byłem w gildii Last Bastion, ale jak mi powiedzieli, że gra zaczyna się dopiero od 80lvl-a, to odechciało mi się go już bić i ładnie się pożegnałem. Może dlatego, że grałem sam? To już bez znaczenia. Życzę wam powodzenia i pięknych fatalitów! ;)

@Edit: Bardzo ważne.

Ściąganie klienta jest tak zrobione, że można ściągnąć te pliki, które przydadzą na kilka chwil grania, a później "dociągnąć" kolejne. Jednak ze swojego doświadczenia wiem, że najlepiej w opcjach launchera (albo to gdzieś na widoku było, już nie pamiętam) pozaznaczać aż do 20lvl-a (kiedy to może opuścić Tortage). Polecam wam poczekać aż to się ściągnie, bo myślałem, że jak jestem dopiero na początku, to tego mi nie potrzeba i będę mógł spokojnie sobie grać, ale bez tego ping miałem w wysokości 6-8k. Po tych wszystkich plików, które przydają się "do 20lvl", ping spadł do 60-80.

Tak właśnie zrobiłem ale gra mnie rozwala :D Nie mogę się zarejestrować. Cały czas wyskakuje komunikat "użyj innego imienia" xD Zmieniam zmieniam i dalej to samo xD WTF ?!

propo abonamentu, to do końca tego roku wynosci od 30 zł, a potem wzrośnie do cen innych krajów, około 40-50 zł.. to taka mała podpowiedź, lepiej jak najszybciej wykupić sobie abonament na jakiś czas, sporo można przy tym zaoszczędzić (:

@ ale to sie chyba tyczy tylko polskich serwerów, poprawcie mnie jak sie myle

Zrobiłem w końcu Rangera :) Nick Grabah - dodawajcie jak coś :)

propo abonamentu, to do końca tego roku wynosci od 30 zł, a potem wzrośnie do cen innych krajów, około 40-50 zł.. to taka mała podpowiedź, lepiej jak najszybciej wykupić sobie abonament na jakiś czas, sporo można przy tym zaoszczędzić (:@ ale to sie chyba tyczy tylko polskich serwerów, poprawcie mnie jak sie myle

No faktycznie zaoszczędzimy majątek... Całe 10zł na miesiąc... :o

Ludzie nie popadajcie w paranoję...

Po za tym Polskich serwerów już dawno ni ma.

@Grabkien

Ok. To może się jakoś umówimy np jutro na daną godzinę wszyscy i jakoś się dogadamy :)

A wiecie co? Też sobie zagram. Mam 22lvl, to chyba zdążę dociągnąć gierkę i mnie nie wyprzedzicie ;d

@Mam Guardiana, ale cóż.

BTW: O ile sam Tortage jest łatwy. To na White Sands Isle, tak łatwo już nie jest. Na początku tak, ale później, w głębi wyspy warto mieć jakieś mięsa armatnie lub team. Oczywiście do Tortage zawsze można wrócić:)

No ja myślałem nad Tempest of Set albo Conquerorem... Ale pioruny wygrały gram ToS'kiem. Też wbiję ten 20+ (czytaj: przejdę Tortage) i poczekam na resztę. Wtedy myślę wszyscy się stykniemy na jakiejś jednej lokacji i poganiamy razem :)

Tutaj macie listę dungeonów:

http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=66388

Od 23 mamy jedno osobowe ale pójdziemy w party na trybie Heroic i myślę też będzie gicio :lol:

A od 37 mamy już 6 osobowe dungeony :)

Nie mogę się doczekać :rolleyes:

@VampirX4

A twój Guardian to archetyp: Tank... Więc przyjmiemy cię z otwartymi rękami i jeszcze piwo postawimy :)