No to wezmę jakiegoś dps'a, ewentualnie coś do tankowania
Age Of Conan team
znajdzie się dla mnie klasa uderzająca na dystans łucznik czy coś oczywiscie bez premium
Bez premium to chyba tylko Demonologist wali na dystans
@Grabkien
Graj kim chcesz... Tak żeby postać ci odpowiadała i miło ci się grało...
@Macius666
Bez premki, na dystans to będzie chyba tylko Demonolog... Taki mag/DPS...
Ha no właśnie nie wiem kto mi będzie odpowiadał Jak wrócę z pracy to zdecyduję
ma ktoś jakiegoś ts'a? było by wygodniej w komunikacji.
Ja chyba będę miał - muszę sprawdzić Czy Wam też tak wolno pobiera? Net 24mb a ściąga 200kb/s :|
Ja ściągałem update 5GB bo zainstalowałem wersję pudełkową to pobierało mi max 180kb/s ;P
A właśnie jak robimy? Przechodzimy pierwszą lokację i spotykamy się już na drugiej, czy na pierwszej też latamy razem (prócz misji nocnych które są "singleplayer")? Bo nabiłem już 17lvl i nie wiem czy czekać na was teraz czy jak już wbije ten 20+ i wydostane się z Tortage?
A TS faktycznie by się przydał
Jak się bierze te misje nocne ? Grałem chwilę w AoC ale było to wieki temu
Jak się bierze te misje nocne ? Grałem chwilę w AoC ale było to wieki temu
Idziesz do tego "baru" i rozmawiasz z Tiną (czy jak jej tam) i mówisz jej że chcesz walczyć w nocy itp.. itd..
To zrobimy tak że może niech każdy wbije sobie ten 20+ przejdzie Tortage i spotkamy się wtedy i będziemy latać razem wszyscy...
Bo w sumie Tortage jest dosyć łatwe i można to przejść w niecały dzień... Może pół dnia...
Chyba że chcecie zacząć wszyscy od nowa, to też nie ma problemu... Piszcie
Mi tam rybka w sumie Ale jak pobiera mi patcha 80kb/s to już nie jest dobrze T_T Nie można z jakiegoś innego źródła go pobrać?
Raczej się nie da.
Ehh te ściąganie leci jak krew z nosa Normalnie to by się już ze 4 razy pobrało xD
Grałem na freemium. Jeśli chcecie polski dubbing, to tutaj macie link:
http://www.ageofconan.pl/announces/jezyk-polski-na-koncie-eu-t938.html
Sprawdzone i działa, ale głosy (nie tylko polskie, po prostu tak zdubbingowali grę) są tylko w Tortage i u bardziej znaczących postaci.
Grałem w AoC do 22lvl-a, byłem w gildii Last Bastion, ale jak mi powiedzieli, że gra zaczyna się dopiero od 80lvl-a, to odechciało mi się go już bić i ładnie się pożegnałem. Może dlatego, że grałem sam? To już bez znaczenia. Życzę wam powodzenia i pięknych fatalitów!
@Edit: Bardzo ważne.
Ściąganie klienta jest tak zrobione, że można ściągnąć te pliki, które przydadzą na kilka chwil grania, a później "dociągnąć" kolejne. Jednak ze swojego doświadczenia wiem, że najlepiej w opcjach launchera (albo to gdzieś na widoku było, już nie pamiętam) pozaznaczać aż do 20lvl-a (kiedy to może opuścić Tortage). Polecam wam poczekać aż to się ściągnie, bo myślałem, że jak jestem dopiero na początku, to tego mi nie potrzeba i będę mógł spokojnie sobie grać, ale bez tego ping miałem w wysokości 6-8k. Po tych wszystkich plików, które przydają się "do 20lvl", ping spadł do 60-80.
Tak właśnie zrobiłem ale gra mnie rozwala Nie mogę się zarejestrować. Cały czas wyskakuje komunikat "użyj innego imienia" xD Zmieniam zmieniam i dalej to samo xD WTF ?!
propo abonamentu, to do końca tego roku wynosci od 30 zł, a potem wzrośnie do cen innych krajów, około 40-50 zł.. to taka mała podpowiedź, lepiej jak najszybciej wykupić sobie abonament na jakiś czas, sporo można przy tym zaoszczędzić (:
@ ale to sie chyba tyczy tylko polskich serwerów, poprawcie mnie jak sie myle
Zrobiłem w końcu Rangera Nick Grabah - dodawajcie jak coś
propo abonamentu, to do końca tego roku wynosci od 30 zł, a potem wzrośnie do cen innych krajów, około 40-50 zł.. to taka mała podpowiedź, lepiej jak najszybciej wykupić sobie abonament na jakiś czas, sporo można przy tym zaoszczędzić (:@ ale to sie chyba tyczy tylko polskich serwerów, poprawcie mnie jak sie myle
No faktycznie zaoszczędzimy majątek... Całe 10zł na miesiąc...
Ludzie nie popadajcie w paranoję...
Po za tym Polskich serwerów już dawno ni ma.
@Grabkien
Ok. To może się jakoś umówimy np jutro na daną godzinę wszyscy i jakoś się dogadamy
A wiecie co? Też sobie zagram. Mam 22lvl, to chyba zdążę dociągnąć gierkę i mnie nie wyprzedzicie ;d
@Mam Guardiana, ale cóż.
BTW: O ile sam Tortage jest łatwy. To na White Sands Isle, tak łatwo już nie jest. Na początku tak, ale później, w głębi wyspy warto mieć jakieś mięsa armatnie lub team. Oczywiście do Tortage zawsze można wrócić
No ja myślałem nad Tempest of Set albo Conquerorem... Ale pioruny wygrały gram ToS'kiem. Też wbiję ten 20+ (czytaj: przejdę Tortage) i poczekam na resztę. Wtedy myślę wszyscy się stykniemy na jakiejś jednej lokacji i poganiamy razem
Tutaj macie listę dungeonów:
http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=66388
Od 23 mamy jedno osobowe ale pójdziemy w party na trybie Heroic i myślę też będzie gicio
A od 37 mamy już 6 osobowe dungeony
Nie mogę się doczekać
@VampirX4
A twój Guardian to archetyp: Tank... Więc przyjmiemy cię z otwartymi rękami i jeszcze piwo postawimy