też pogram mam ponad 25 lvl
Age Of Conan team
@Nakaccu
Nie, nie, nie!
Nie zapędzaj się
Nie jestem w 100% tankiem. Latam 2h, bo s+s przydaję się już przy 80lvl, a 2h expi się najlepiej (tankować ponoć też i da radę). Teraz jestem na tym buildzie lub na tym buildzie (jak wejdę to zobaczę, jeśli to nie będzie to, można zmienić ):
Tak więc przykro mi, że się rozczarowałeś. Jako taki tank będę, ale cudów się nie spodziewajcie, bo grałem w wiele mmorpg i to mój pierwszy tank ;d
@VampirX4
Ja gram niby priestem a też idę na DPS... Ale tank to nadal tank a priest to nadal priest
Tak że spoko luz...
@Eustachy
Jasne, zapraszamy. Im nas więcej tym weselej...
A tak na marginesie to widzę już całkiem spora grupka nam się robi
Jutro postaram się jakiś komunikator wymyślić.
Jutro sylwester - nie ma grania Sry
Ja tam zaczynam pić od osiemnastej...
Ale kto jak lubi
Co nie zmienia faktu że jakiś komunikator trzeba ogarnąć...
a ja nadal pobieram
ja pobieram aoc i ogarnijcie jakiś komunikator do 17 może skype albo ts3
Ja nie ogarnę nawet i do 18 godziny w Niedzielę. Mam jeszcze 18h do ściągnięcia +2-3h pathe. Mam nadzieję, że zdążę i nie będzie poślizgu. Chociaż dzisiaj pewnie i tak mało kto będzie grał.
Ja odpalam właśnie ściąganie
Może super prędkości nie ma ale w końcu jest sylwester to po co komu transfer jak i tak będą 4 dni wyrwane z życia
Odezwę się w przyszłym roku, jak tylko ogarnę
Spoko luz... Poczekamy
Z tym komunikatorem to będę myślał jutro bo robię sylwestra u siebie w domu, tak że koło 18 będę miał już gości
Ale fajnie że kilka osób się zgłosiło... Zawsze to weselej i ciekawiej, porobimy jakieś dungeonki
Client ->> http://www.gamershell.com/download_43006.shtml
a TSa można skołować na serwie Anati z 2-3 kanały
TS3: ts3.apbr.pl:1234
Kanał: Age Of Conan
Hasło (do kazdego): aoc
Jaja sobie robią włączyłem pobieranie o 3 w nocy, wstałem o 7 patrze że już pobrane a teraz włączam aby sobie zagrać i jeszcze mi pobiera, i przez te wszystkie godziny nic sie nie pobrało na to wygląda omg...
@Macius666
A nie wpadłeś na pomysł, że te 8GB to WAGA GRY, a teraz ściąga Ci patche? -.-
to dlaczego miałem przycisk do uruchomienia gry?
a i jaki serwer?
Tak jest w każdej grze (prawie). Najpierw ściąga Ci grę. Później możesz ją uruchomić. Ale, zazwyczaj jest tak, że po kliknięciu "start" ściąga Ci masę patchów. A serwer? Polecam Crom. Chociaż jak było uzgodnione, to nie wiem (jeśli inny, to muszę od nowa robić postać;d).
ok, ja też pobieram, oczywiście EU.
Yo! Udało mi się jakoś wrócić do świata żywych...
Gramy na Crom'ie...
Proponował bym żeby wszyscy którzy mogą weszli na TS Ułatwiło by to znacznie komunikacje i poprawiło moje samopoczucie... I chyba nie tylko moje
Kto może niech wchodzi dzisiaj na TS:
TS3: ts3.apbr.pl:1234
Kanał: Age Of Conan
Hasło (do każdego): aoc
Dogadamy się jakoś wkońcu
Po uruchomieniu gry pojawia się czarny ekran i nic nie mogę zrobić czyli sobie nie pogram
1. Ściągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej.
2. Pobierz uaktualnienie windowsa.
3. Popróbuj z inną rozdzielczością, innym dx 9-10,
4. Wyłącz Anti-Aliasing z panelu karty graficznej,
5. Jeśli to wyżej nie pomoże spróbuj pobrać jakieś starsze sterowniki do swojej karty graficznej (nowe czasami nie znaczy lepszy - to dość często przy sterownikach się sprawdza).
6. Odpokutuj za swoje grzechy i sprawdź czy black screen minął.
Siemka.
Jako że niewiele osób pojawiło się dzisiaj na TS'ie, to organizujemy zbiórkę jutro o 18.
Obgadamy co i jak, kto kim gra i inne takie sprawy mniej lub bardziej ważne...
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, a akurat nie może być o tej 18, niech napiszę, postaramy się zorganizować to tak żeby każdemu pasowało