Tak jak w temacie
Age of wulin,czy gra jest warta uwagi?
Bardzo ładny, aczkolwiek nieco skomplikowany (zwłaszcza z początku) sandbox, zahaczający o P2W. Z tego, co czytałem gra w to ogrom ludzi. Jeśli lubisz takie klimaty - ściągaj.
Dobra thx za odp właśnie nie grałem w mmo tego typu a bardzo lubię takie sztuki walki ^^
Gra jest bardzo fajna sam gram,p2w nie ma gdyz vip tylko przyspiesza ci wbijanie lvl skilli i pozwala zarabiac wiecej pieniedzy z sprzedawania ludzi,a jesli chodzi o graczy do gra duzo i caly czas pojawiaja sie nowi.
Dobra thx za odp właśnie nie grałem w mmo tego typu a bardzo lubię takie sztuki walki ^^
Ostrzegam jednak, że na początku będzie Ci bardzo ciężko się połapać i będziesz bardzo zagubiony.
He tak jak zawsze xD
Nie graj na Wulin, tylko na Wushu. Na Wulin nie ma w ogóle graczy (sam niedawno sprawdzałem) i od dawna nie ma tam żadnego update.
No to mam brać age of wulin czy age of wushu?
a wie ktoś czy pójdzie mi na
karta:intel hd graphic
Age of Wulim(czyli Europa), znajdziesz polską gildie i ci wszystko wytłumaczą
a wie ktoś czy pójdzie mi na karta:intel hd graphicintel® Pentium® CPU 2127U @ 1.90GHZZainstalowana pamięć(RAM): 4,00GB(dostępne 3,87GB)Typ systemu:64- bitowy system peracyjny, procesor x64
Powinno pójść,
A jeżeli chodzi o eu wersje no to troche cienko że nie ma żadnych aktualizacji i takich innych rzeczy
Głupoty gadacie -,- Teraz 6 maja wychodzi duży update do Age of Wulin, czyli do europejskiego.
A no to dobra thx
To ja dodam swoje 5 groszy ze ten update bedzie bardzo duzy bo zawiera w sobie odrazu 2 duze dodatki,wiec mozna przypuszczac ze wtedy pojawi sie jeszcze wiecej graczy,choc i tak jest ich sporo.
Uff. Czy ta gra zatrzymałaby mnie na dłużej.. a nie tak " 2 dni gry.. a nuda.. ". Czy jest coś co ją wyróżnia?
Niestety na to pytanie nikt ci nie odpowie poprostu musisz zagrac i zobaczyc.
Up
Dokładnie zależy od gusty i tematyki np podam przykład
Grałem w Smite,4 dni
Dote 2 2 dni
W LoL'a 2 lata
lol to dla mnie gra która się nie znudzi i jak dla mnie najlepsze moba
Więc zależy od cb i twoich upodobań w grach
Ale jak chcesz zacząć polecam siebie bo też zaczynam grę w AoW,jak byś grać razem zapraszam skype kulek000
NO ale chciałbym poznać wasze zdanie.. Czy wam się znudziła po 5minutach..
Hmm ja nie grałem ale wygląda fajnie na takie pyknięcie 1-2 h albo po prostu na nudne weekendy ^^
Ja gralem z przerwami i robilem wiele postaci jak to mam w zwyczaju,a gram od wushu przez bete wulina dotej pory i mi sie nie znudzila.Jesli byscie grali i byscie potrzebowali sie cos spytac to mam tam nick Jupiiter na postaci ktorej teraz gram.