Age of wulin,czy gra jest warta uwagi?

Kurczę.. nie ogarniam. To w końcu Age of Wulin czy Age of Wushu? :-) Który lepszy..?

Wulin wiecej polakow graczy o naszych godzinach i tak samo eventy lecz mimo wszystko do tylu z updatami,jesli chodzi o wushu to wiecej z dodatkami ale znowu ciezko znalesc graczy do pomocy albo do robienia instancji na mniejszy lvl.Ja polecam wulin sam tam gram.

Super gra, polecam. W niewielu produkcjach możesz wejść sobie praktycznie wszędzie, a w dodatku skakać po dachach i drzewach będąc na koniu :D

Wulain weź jak coś pogramy razem Henser

Wushu lepszy: bez pay 2 win, nawet jak na Amerykańskie serwery ping jest niski, ciągłe updaty, a z resztą i tak większość graczy przeniosła się z Wulina na Wushu.

Niema porównania trzeba poczuć na własnej skórze, jak Europejska wersja jest uboga względem Amerykańskiej.

Dobra dla tych co maja problem z wyborem wulin czy wushu odp jest 1 wybierajcie wulin! Czemu bo na wushu po 1 jest mala ilosc graczy (miasta sa puste a ceny sa kosmiczne) ,po 2 na dzien dobry dostajesz kopnia w twarz od gold sellerow ktorych jest wiecej niz normalnych graczy!

http://mmorpg.org.pl/forum/classifieds/item/4100-age-of-wulin-high-lvl-konto/ dla chętnych wystawię na allego. A grę polecam, świetna, możesz grać miesiącami całe dnie, a i tak cały czas masz co robić (ja niestety nie mam już czasu na grę).

Bierzcie Wulin, eventy w normalnych godzinach + dochodzą 2 dodatki w maju więc trochę podgoni Wushu.

Dobra temat uważam za zamknięty będę grał na wersji EU czyli Age of Wulin

Henser jeżeli będziesz chciał pograć razem zapraszam na mój skype : kulek000

Lub napisz mi wiadomość na forum

Temat do zamknięcia

Age of Wulin

- Mało graczy

- Ping niższy niż na Wushu

- 0 eventów

- Nie było żadnych update od bardzo dawna, kiedy na Wushu wchodzi już drugi dodatek. Na Wulin nie mamy ŻADNEGO.

Age of Wushu

- Serwer na którym wszyscy grają od nowa = równe szanse

- Niższy ping niż na Wulin

- O WIELE więcej graczy

- Update z poprawionym interface

- Update z większymi możliwościami rozwoju postaci

- Mniejsze P2W

- Bardziej zbalansowane dobieranie do PvP

Kesher, chyba się lekko pomyliłeś, bo jak może w Age of Wushu być mniejszy ping skoro to wersja Amerykańska. Więc zmień to bo wprowadza ludzi w błąd

Grałem na Wulin - Gra chodziła mi na średnich z lekkimi lagami i nieco wysokim pingiem

Grałem na Wushu - Gra chodziła na full, i nie było nawet małej ścinki.

Jaki wniosek?

Co do pingu na wushu rzeczywiscie jest mniejszy (stabilniejszy),ale jesli chodzi o nowych graczy owiele lepiej jest na wulinie praktycznie caly czas mozna znalesc kogos do gry,pomocy w czym gdy na wushu postanowilem pograc niedawno to raz zrobilem pierwsza instancje,a do factiona szukalem pomocy kilka godzin bo ludzia sie nie chce robic rzeczy na niski lvl.Graczy jest wiecej ale tylko w godzinach wieczornych,nocnyc przez zmiane czasu.

Kesher to nie zle masz stare informacje o populacji skoro mowisz ze wulin ma mniej ludzi o.0 , co do dodatkow to pojawia sie na serwerze juz za 2 dni wiec nie wiem o co tak placzesz :P

Nie wiem czy ktoś zauważył ale w Age of Wulin dziennie o godzinie chyba 19 jest kradniecie skili ze szkół no i walki o zamki są też chyba o godzinie 20 albo o 21 a w Age of wushu to będzie godzina 3 rano więc życzę powodzianie, oraz w europie masz polską gildie która posiada zamek, wiec na pewno nie będzie ci się nudzić w pvp

Edit

Niech mi ktoś wytłumaczy jaka jest różnica miedzy P2W

Nie ma roznicy bo p2w nie ma w tej grze,gdyz za punkty ktore kupujemy za realne pieniadze mozna kupic vip ktory przyspiesza wbijanie lvl skilli poniewaz wbijaja sie gdy nie ma nas w grze i sprzedawanie ludzi daje wiecej pieniedzy do handlu z graczami,a cala reszta rzeczy z item shopa tak jak vip mozna kupic od innych graczy za pieniadze z gry.

Dla zainteresowanych dodam ze 40 gold kosztuje 10 euro vip kosztuje 30 gold wiec 10 wam zostaje.

Ja wiem co daje mi vip, ale ktoś tam pisał że age of wushu jest mniej P2W wiec chodzi mi dlaczego jest niby mniej, bo grałem tu i tu i jakoś różnicy nie zauważyłem. Ja uważam że vip daje dużo przewagi, za porywanie ludzi masz więcej kasy, jak jesteś offline to dostajesz kasę za prace, no i lvl skila rośnie,

Dlatego powiem to jeszcze raz ,,vip przyspiesza gra pozwalajac wbijac lvl gdy jestesmy offline i zarabia sie wiecej za porywanie ludz i jak dostaniesz prace offline placa ci pieniedzmi do handu z graczami'' lecz to samo mozna osiagnac bez vip (choc 10 euro to nie jest bog wie jak duzo) tylko trwa to dluzej.

kiedy w tej grze zaczyna się coś dziać oprócz biegania na autotracku za questami? od 2 godzin tak biegam i zaczyna wiać nudą ;/

Na początku kolego musisz wykonać wszystkie Questy szkoły do której należysz o ile już do jakiejś należysz by odblokować wszystkie skille. Ogólnie questy można robić jakieś poboczne, ale mało osób to robi. Musiałbyś wiele poczytać o tej grze, bo to bardzo duży sandbox z nastawieniem na PvP. Ogólnie za samo przesiadywanie w grze, robienie czegokolwiek jak walka, czy craft, zbieractwo dostajesz takie magiczne punkty Exp, które sprawiają, że dostajesz punkty Kultywacji, a one co jakieś bodaj dobrze pamiętam 5 minut są przydzielane do jakby skilla, którego aktualnie trenujesz. Polecam zagłębić się w jakieś poradniki na stronach polskich Wulina. Tam jest wyjaśnione to lepiej wraz pewnie z filmikami.

A konto VIP daje ten bonus, że punkty kultywacji są cały czas pakowane w skilla nawet jak jesteś offline. Bez Vip musisz siedzieć cały czas w grze, by tak się działo ; )

naczytałem się już tego w cholerę. chodzi mi bardziej o to ile to trwa zanim zacznie się ten sandbox bo jak mówiłem wcześniej od 2h biegam za questami klikając w tracker. kończę właśnie chapter one storyline'a.