Chapterów jest bodajże 3 ; )
Ale chyba będziesz musiał wbić przynajmniej 16 albo 21 lvl innera by odblokować ten 3
Age of wulin,czy gra jest warta uwagi?
Przymierzałem się do gry 3 razy. W końcu pobrałem no i trochę się rozczarowałem. Biegałem za tym autotrackerem 3H aż w końcu rzuciłem to wszystko, poszedłem do woodcutera pooglądałem jak to naprawdę wygląda i to chyba nie to czego oczekiwałem. :/
Do tego te skoki w slow motion. Oglądając filmiki gra zapowiadała się nieźle, jednak po wejściu czar prysł :[
Gra jest ciężka, jeżeli nie wiesz czego w niej szukasz. Głównie chodzi o udoskonalanie własnej postaci i trenowanie non stop pvp, które w każdym aspekcie gdy się przydaje Na prawdę bez premium nie opłaca się grać jeżeli jesteś Casualem i wchodzisz by tak sobie popykać
Jeżeli chcesz przesiadywać dzień i noc, to da się przeżyć
Gra jest ciężka, jeżeli nie wiesz czego w niej szukasz. Głównie chodzi o udoskonalanie własnej postaci i trenowanie non stop pvp, które w każdym aspekcie gdy się przydaje Na prawdę bez premium nie opłaca się grać jeżeli jesteś Casualem i wchodzisz by tak sobie popykać Jeżeli chcesz przesiadywać dzień i noc, to da się przeżyć
Faktycznie vip ma dużą przewagę jeżeli chodzi o prędkość expienia i zdobywanie złota. Jednakże codziennie można wykonać team practice, co jednak daje te kilkanaście godzin do przodu, a kasiorkę łatwo zdobyć na szpiegowaniu (sprzedawanie certyfikatów).
Polecałbym kogoś do gry, np w kilka osób fajnie się szpieguje. Jeden wykonuje misje, reszta go chroni atakując przeciwników
Book eventy i wojny sect również są fajne, wszyscy się leją (zazwyczaj 200-300 osó.
jak odblokować drugi zestaw skilli? zrobiłem 5lvl innera, co podobno trzeba zrobić, i nie wiem gdzie znaleźć teraz to?
Z tego co wyczytalem to ci co sie zala pewno biegaja i wykonuja wszystkie questy od kazdego npc,co jest bez sensu.Zeby odblokowac drugi zestaw skilli trzeba skonczyc calego biographic questa a potem sect questa czyli w szkole.
ale cały cały czy cały pierwszy? a za questem pobiegam w takim razie
Ostatnia czesc biographic questa to zrobienie factiona z npc,wiec jesli jeszcze tego nie zrobiles to wiesz ze nie skonczyles tego questa.
tak to był ostatni quest pierwszej cześci biography. zrobiłem. taki koleś w białych szmatach ze mną ganiał ;P
Wiec jesli skonczyles calego biographic questa to musisz udac sie do mistrza swojej szkoly on da ci sect questa.
i ostatnie pytanie. Tylko jedną postać mogę mieć? :|
Na konto ale mozesz miec wiecej kont ja sam mam kilka.
Pograłem trochę w Age of Wulin i...
W różnych komentarzach o tej grze, często pojawia się narzekanie na walkę, że to najsłabszy element gry, jeśli chodzi o mnie - walka nawet mi się podoba, kombinowana i taktyczna, i całkiem fajnie to wygląda.
Ale...
No właśnie, co mnie odrzuciło od gry ?
dwie rzeczy:
- zbyt duży kontrast pomiędzy fajnymi rozwiązaniami (np brak poziomów i klas) z koszmarnymi opcjami i rzeczami, rodem z najtańszej gry F2P - efekt ? jakby się jeżdziło mercedesem na kołach od malucha.
- jak na sandboxa, to zdecydowanie za dużo jest tutaj rzeczy które trzeba robić, grając - nie czułem swobody ani tego że mogę robić to co chcę.
Siemka pobrałem tą gre i mam problem o to temat z tym problemem,pisać z pomocą możecie tu i w tamtym temacie
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/60776-cyfrowy-tryb-oszczedny/
Tak jak w temacie