Nacja 4 i 5, poniewaz lubie takie mroczne klimaty ;p.
Aika
Ja jestem za 4 ;p CO do klasy to pewnie będzie to snajper (podoba mi się jego "mount")
Nacja 4 i 5, poniewaz lubie takie mroczne klimaty ;p.
myślę że 1 odpada xD nie lubię takich klimatów, palladyn Holy power itp ;/
tzn możliwe że niektórzy pomyślą że to dzieciaki tak postępują
w WoWie mówiono że tylko dzieciaki biorą Hordę gdyż zawsze chciały być mroczne hahaha
przez co zmuszony byłem grać Alliance ;/ xD
Lecz trzeba sobie powiedzieć prosto... pierwsze co widzę po słowie holy to palladyn tryskający zółtą energią...
co mnie baaardzo irytuje... Taki Power rangers.. lol
BTW Ventis... daj linke do mounta tego snipera ;P oraz innych mountów jeśli łaska
Oto i on: http://aika-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=6&t=41
Uuuu Warriora jest świetnyyy też ciekawa klasa
Btw kanał TS:)
ts.gaming-servers.pl:8767
Kanał 1 MMORPG ( nie VIP )
hasło: tripl3
U Priesta jest najlepszy, po prostu "kitty" MEOW!
U Priesta jest najlepszy, po prostu "kitty" MEOW!
Noo też fajny
tylko duala mnie odpycha xD taki jakiś...
widze ze wiekszosc jest za nacja 4. Vanov
to mnie cieszy
Sprawdzalem TS dziala
Mysle ze na poczatku moze nie bedziemy zakladac Klanu, a pogramy troche w gronie forum mam nadziej ze w srode wszyscy beda na TS
na CB max lvl to 30
widze ze wiekszosc jest za nacja 4. Vanov to mnie cieszy Sprawdzalem TS dziala Mysle ze na poczatku moze nie bedziemy zakladac Klanu, a pogramy troche w gronie forum mam nadziej ze w srode wszyscy beda na TS na CB max lvl to 30
No fanie Dzięki za info ;D
no nie trzeba mieć gildii na closed zobaczymy ilu pozostanie do open bety ;P i się zbierze team
a narazie grono z forum niech wbija w środę na naszego TS i jakoś przebrniemy przez początek razem
ja natomiast 3 lutego startuje z 5 lub 2 jakoś te mi przypasowały
Za 4 nacją też mogę być ;p. Ja będę Warriorem zawsze w zwarciu i jest DD(Damge Dealer'em) i ma troszkę obrony nie to jak Sniper ;p Zawsze na PvP i PvE. Ach i jeszcze podklasa Gladiator.... Stare czasy Lineage 2
jestem za nacją 4
i jak co Serwery VT mam więc jak co pisać do mnie na PW w sprawie servera :]
Tylko ta instalka podejrzanie mała , ale ja tam ufam "ziemniaczkom" w gry które od nich grałem , wciągały mnie jna dłużej lub krócej , ale jendak wciągały :D
:D
Tylko ta instalka podejrzanie mała , ale ja tam ufam "ziemniaczkom" w gry które od nich grałem , wciągały mnie jna dłużej lub krócej , ale jendak wciągały :D :D
noooo dziwna waga instalki jak na grę która wychodzi w 2010 xD myślałem że dopieprzą z 3gb ;]
Jak ściągnę grę, to możliwe, że do Was dołączę... Widzę, że jest wielu chętnych do tej gry.
Waga instalki jest taka mała tylko dlatego bo CBT po instalacji wazy 1,1 GB + na OB wejdzie pewnie patchownie to będzie około 1,5 GB A z resztą co kompresja robi swoje chyba lepiej jak ważą jak najmniej ;]
Szukałem i nic konkretnego nie znalazłem
Aika jest nastawiona na pvp tyle wiem
Jak wygląda pve? Grind solo a może w pt? questy?
max lvl 60? nie chodzi mi o cb
Ja natomiast, idę do 3 nacji =].
Grind jak grind , majważniejsze żeby PvP miodne było