Aika

Grind jak grind , majważniejsze żeby PvP miodne było

PVP jak dlamnie tylko sie liczy :D

Class moze jest malo bo 6 maks lvl to chyba 63, ale postacie beda sie roznic od siebie wyborem skilli nie wszystkie skile mozemy wymaksowac, wiec punkty rozdawajcie uwaznie :) pamietajcie na CB max lvl to chyba 30 :)

tu jest link do kalkulatora skili :)http://www.fileden.com/files/2009/7/16/2511106/AIKA-eng.swf

Dzięki kalkulator bardzo się przyda a mam pytanie co do postaci zastanawiam się miedzy sniperem a crussader .

sniper znika i takie bajery ale crussader ma dużo defa taki tank i ma aoe ^^ możecie coś doradzić ^^

Trudno jest doradzić zwłaszcza, że się jeszcze w to nie grało. Ja miałem grać snajperem, ale postanowiłem zmienić na Warlocka. Chociaż nic nie stoi na przeszkodzie, aby grac 2 postaciami. Jednak Warlok jakoś bardziej do mnie przemawia. Nuker zawsze się przyda w pt tak samo jak tank czy healer.

Trudno jest doradzić zwłaszcza, że się jeszcze w to nie grało. Ja miałem grać snajperem, ale postanowiłem zmienić na Warlocka. Chociaż nic nie stoi na przeszkodzie, aby grac 2 postaciami. Jednak Warlok jakoś bardziej do mnie przemawia. Nuker zawsze się przyda w pt tak samo jak tank czy healer.

Z tego co czytalem to klasa snajpera i dual-gunnera(czy jak to sie tam zwie) ma bazowac glownie na criticalach... czyli nie wazne jak na to patrzysz ale tez nuke :D...

Ale nie potrafią zmienić celu w królika xd

Ja chyba będę grał dual gunner'em... Ciekawe, czy z tej gry coś wyjdzie...

Ja również zagram, bo i tak ostatnio nie mam w co grać. Będę grał tą nacją, którą będzie grała większość forum. Myślę, ze będą jakieś forumowe party ? Jeśli tak, to powinno się ciekawie grac, bez znaczenie czy gra jest shitowata czy nie.

No, no.. Tyle osób się zbiera to ja może też się z wami zbiorę. Dawno w nic porządnego nie grałem. Jeżeli nie uda mi się zdobyć keya no to dopiero w OB popykam. Mam tylko pytanie bo z tego linku co był podany z mountami to widziałem, że dana klasa ma już wybraną płeć ? Mam nadzieje, że jest wybór płci postaci ? Ale może po prostu podali płeć postaci na obrazku.

Raczej będe grał warriorem :D Lubię grać w zwarciu, no i ten jego mount hamster :D

Nie ma wyboru płci. Administratorzy mówili, że to ze względu na koszty grafik postanowili zrobić 3 klasy kobiece i 3 męskie. Po prostu tak było taniej.

Mam nadzieje, że jest wybór płci postaci ? Ale może po prostu podali płeć postaci na obrazku.

Z tego, co czytałem, to płci nie da się zmienić... Też mnie to trochę denerwuje, ale trudno.

A ja wole grać laskami :D

No, trochę się zawiodłem, że nie ma zmiany płci bo na pewno wyszła by na dobre. Oczywiście granie kobietą nie sprawia większego problemu, ale miło by było popykać cursader'em facetem.

Przynajmniej płeć piękna nie jest dyskryminowana. Ja i tak wole popatrzeć jak laska wywija skillami ;P

@DOWN

@Slod

Babiarz pewnie jakiś xD

Wolałbym zmianę płci, ale należy się dostosować. Może producent lubi się przebierać za kobietę, kto wie.

jutro chyba o 20 start :)

mam nadzieje ze pare osob pojawi sie tez na kanale TS

ts.gaming-servers.pl:8767

Kanał 1 MMORPG ( nie VIP )

hasło: tripl3

zapraszm ja napewno sie pojawie do zobaczenia :)

i powodzenia

Hmm, a nei 8 godzin w tył? jeśli u nich 11 to u nas 3 w nocy? Dobrze myślę ?;p

Ja mogę załatwić prywatny serv VT jak coś :]

No to zaczynamy dzisiaj rzeź :D

Start powinien odbyć się mniej więcej o 12:00. Namierzyłem siedzibę gpotato, jest w Dublinie więc gdy u nich jest 11 u nas będzie coś koło 12 :].

dajcie znac na forum jak bedzie juz działac bede wiedzial czy mam sie spieszyc z pracy do domu :P