[AION][Barus] Love Yourself

Witam, ponownie tak jak zawsze przypominam o otwartej rekrutacji do naszej wesołej gromadki.

Z miłą chęcią ogłaszam, że jest nas już pokaźna sumka zaangażowanych osób.

Kładziemy natomiast nacisk na postacie supportujące -> Cleric, Chanter, Bard.

Chcielibyśmy żeby królował u nas przede wszystkim balans.

Pozdrawiam serdecznie.

BG - Niyome.

// Refresh :D

Obecnie jesteśmy w trakcie karaoke.

ac7e229836bd61fca5318212f84b4d5f.png

Odświeżam ^_^

Kochani forumowicze! Otwieramy rekrutację dla zarówno starych jak i nowych graczy.

Jesteś aktywny i masz nieziemskie poczucie humoru? W takim razie nasza gromadka to idealne miejsce dla Ciebie!

Wpadnij na naszego TeamSpeak'a i przekonaj się sam!

Zapraszamy serdecznie i nie gryziemy! ;)

Chciałabym uprzejmie poinformować o zmianie TeamSpeak'a naszego legionu.

Nasz nowy adres: 31.133.6.150:6420

Proszę nie sugerować się pustym ts'em. Osoby z rangą "Guest" nie widzą osób na kanałach.

https://net-speak.pl/preview2.php?ip=31.133.6.150&port=6420&kolor=2&width=220&height=320

Jeśli szukasz osób chorych na głowę to tu je znajdziesz! :) Pozytywne pierdolnięcie to nasze motto! :) Polecam serdecznie!

Jeśli szukasz osób chorych na głowę to tu je znajdziesz!  Pozytywne pierdolnięcie to nasze motto!  Polecam serdecznie!

Motto może nie, ale chciałabym podkreślić mimo wszystko, że legion się rozwija i jego główne założenia stały się rzeczywistością.

Fun z gry, relax czy śmiech "po pachy" to u nas realia codzienności. Nie ma tutaj miejsca dla parcia na szkło. Aktualnie cieszymy się chyba najlepszą atmosferą wewnątrz legionu na Barusie i tego się trzymamy.

Zapraszamy raz jeszcze w nasze szeregi.

BG - Niyome.

Może i ja bym spróbował... i tak nie mam w co grać do WoW:C ale nigdy w Aiona nie grałem.

Może i ja bym spróbował... i tak nie mam w co grać do WoW:C ale nigdy w Aiona nie grałem.

Oczywiście zapraszamy serdecznie. Może tym bardziej przekonamy do gry.

TeamSpeak: 31.133.6.150:6420

Z nami nie będziesz się nudzić :)

Odświeżam.

Oczywiście zapraszamy serdecznie. Może tym bardziej przekonamy do gry.

TeamSpeak: 31.133.6.150:6420

Z nami nie będziesz się nudzić 

W piątek się odezwę ;)

W piątek się odezwę 

Oczywiście będziemy czekać ^_^

Chciałabym jednocześnie korzystając z okazji przypomnieć o naszej otwartej rekrutacji.

Nie polecam :lol:

Nie polecam 

Bo Ty w nim jesteś? Widzę humor dopisuje dzisiaj.

Zacznij expić dziadygo! :D

Witam, jeżeli nie macie nic przeciwko na osobę która zupełnie nie zna się na aionie to i ja bym się chętnie skusił, jestem osobą otwartą na nowe znajomości jak i nie straszny dla mnie komunikator głosowy. Obecnie jestem w trakcie pobierania gry, w głównym poście była przedstawiona wzmianka o rekrutacji przez ts'a, o której mniej więcej miałbym się stawić? :) Pozdrawiam

Większość o 16 już jest :)

Myślałem troszkę nad powrotem do Aiona, ale boli mnie wydawca europejski...No i jest masa głosów odnośnie p2w.

Myślałem troszkę nad powrotem do Aiona, ale boli mnie wydawca europejski...No i jest masa głosów odnośnie p2w.

Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz

Refresh :)

Zapraszamy serdecznie

Refresh ;D

Zapraszamy bardzo serdecznie do legionu ^^

p.s uważajcie na Ciasnego jest epicko dobry kantorem xD

Chciałabym poinformować, że powoli zbliżamy się ku zamkniętej rekrutacji.

Wczorajsze zebranie i długie rozmowy na ten temat zadecydowały o następujących krokach.

Na pewno nie będziemy tworzyć masowego koła wzajemnej adoracji ani nic z tych rzeczy.

Nasza grupa ma być przede wszystkim zgrana i niewielka z sprzyjającą dla nas atmosferą.

Fakt, iż dojrzewamy pod okiem najlepszych graczy i staramy się sobie wzajemnie pomagać i dawać z siebie wszystko jest doskonałym atutem i argumentem by stwierdzić, że ciągle rozwijamy swoje umiejętności i postacie, więc jeśli tak jak my jesteś ambitny i chciałbyś się jednak czegoś nauczyć w grze to serdecznie zapraszamy ^_^

Pozdrawiam cieplutko.