Trochę pokory przecież was a przede wszystkim ciebie nikt nie zna na Barusie, a zachowujesz się jakbyś nie wiadomo kim była.
Generał - Niyo.
Proszę cie ty tak na poważnie? Ja rozumiem, że nazwa legionu zobowiązuje, ale do tego stopnia?
Wiesz, według mnie to akurat atut. Ludzie na Barusie są jacy są i raczej nikt by nie chciał być tu znany. No ale Ci co coś umieją to są i co to zmienia? Nie zachowuje się jakbym nie wiadomo kim była. Jestem generałem legionu, więc daje jedynie do wiadomości, że reprezentuje legion od tej strony. Nie musisz tego uważać i wręcz broń boże - nie uważaj tego jako formy wywyższenia. U mnie w legionie każdy jest równy.
Czuję się zobowiązana jak najlepiej reprezentować legion - jeśli Ci to przeszkadza to zwyczajnie nie musisz czytać moich wypowiedzi nieprawdaż? Szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że nie czytasz ze zrozumieniem co mnie zaczyna bardzo irytować krótko mówiąc.
Ta dyskusja wydaje się bezsensem patrząc na to jakie błahostki wyciągasz i prowokujesz jedynie do wyczerpujących odpowiedzi. Odpuść, nic nie zdziałasz. Jednak jeśli chciałbyś coś wyjaśnić, bo na to wygląda to zapraszam na naszego TeamSpeak'a
Zachowujmy się jak ludzie na poziomie, bo może nie zobowiązuje do tego nazwa legionu ale wiek i dojrzałość intelektualna.
Dziękuję raz jeszcze za opinię i wyświetlenia tematu.
Pozdrawiam cieplutko.