[AION][Barus] Love Yourself

Fakt, iż dojrzewamy pod okiem najlepszych graczy i staramy się sobie wzajemnie pomagać i dawać z siebie wszystko jest doskonałym atutem i argumentem by stwierdzić, że ciągle rozwijamy swoje umiejętności i postacie, więc jeśli tak jak my jesteś ambitny i chciałbyś się jednak czegoś nauczyć w grze to serdecznie zapraszamy 

Pozdrawiam cieplutko. 

Kogo tam macie w ekipie dobrego? W ogóle robicie jakieś insty samodzielnie? Bo z tego co słyszałem to nie.

Siemanko z tej strony wasz ukochany youtuber Onebow :) mam delikatne problemy z organizacją czasu i nie mam za bardzo jak wejść do gry na dłużą metę żeby pograć mam nadzieję,że nie zostałem wydalony z legionu przez nieaktywność. Jutro postaram się zalogować w godzinach porannych żeby wpłacić swoje 5kk :D i na dniach wracam do gry ;)

Pozdro! ;)

Jeżeli uda mi się odzyskać passy do konta to dołączę do Was, bo nie wyobrażam sobie gry od początku z racji braku ludzi na instancje bądź party low levelowe.

[...]

p.s uważajcie na Ciasnego jest epicko dobry kantorem xD

Lisu a jaki masz obecnie kurs euro? :P

Jeżeli uda mi się odzyskać passy do konta to dołączę do Was, bo nie wyobrażam sobie gry od początku z racji braku ludzi na instancje bądź party low levelowe.

Teraz lvlowanie do 66 idzie szybko, na low instach jest sporo ludzi bo mozna grac na serwerze rookie, na 10lvl i 56lvl z kampani dostaje sie secik +10 i bron +10 które jest bardzo pomocne na początku więc nie wiem czy nie lepiej jak zrobisz nowe konto i szybko dogonisz czołówke ;) chyba że na starym koncie miałeś set +15 to co innego:P

Teraz lvlowanie do 66 idzie szybko, na low instach jest sporo ludzi bo mozna grac na serwerze rookie, na 10lvl i 56lvl z kampani dostaje sie secik +10 i bron +10 które jest bardzo pomocne na początku więc nie wiem czy nie lepiej jak zrobisz nowe konto i szybko dogonisz czołówke  chyba że na starym koncie miałeś set  +15 to co innego:P

Już nie pamiętam co tam miałem,ale z tego co się orientuję było sporo kinah. Poza tym postacie nie są na barusie na pewno.

Kogo tam macie w ekipie dobrego? W ogóle robicie jakieś insty samodzielnie? Bo z tego co słyszałem to nie.

Jednym zdaniem radzę zmienić źródło informacji, a jeśli chcesz się przekonać jakie instancje robimy samodzielnie to zapraszamy serdecznie do legionu. Istniejemy od niedawna, ludzie u nas się jeszcze lvl'ują i ubierają. Natomiast charakterem i budując taką a nie inną atmosferę czynią nas niesamowitym i przede wszystkim znaczącym legionem (ludzie, członkowie legionu). Mamy u siebie parę osób, które grały już wcześniej - mają one dużo znajomości z tamtych czasów dlatego mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że zostają nam udzielane wskazówki, które przyswajamy od najlepszych ludzi z topki. Nigdzie nie napisałam, że mamy u siebie ludzi z topki - czytaj ze zrozumieniem.

Jeśli miałeś na celu ubliżenie legionowi to Ci nie wyszło, poza tym dziękuję za Twoją opinię. Mam nadzieję, że po tym poście Twoje nastawienie się zmieni i może jednak zaczniesz bazować na faktach a nie na tym co słyszałeś od osób, które chcą najwyraźniej zrobić nam pod górkę lub po prostu zazdroszczą nam tego, że się rozwijamy w prawdopodobnie najlepszym gronie na Barusie (jednym słowem wkręcają Ci kit żeby potem się to dalej rozniosło. Swoją drogą niezłego jelenia z Ciebie zrobili jeśli w to uwierzyłeś). Są u nas przede wszystkim wspaniali i ambitni ludzie zainteresowani wspólną grą i angażujący się w naszą małą gromadkę. Może i JESZCZE Narakkali nie robimy, ale większość legionów nie robi, więc.. chyba nie ma o czym w tej kwestii rozmawiać. Myślę, że na dniach pojawią się filmiki dotyczące instancji jakie robimy. Będą one miały także charakter promujący nasz legion. Zachęcam do śledzenia tematu i gdy takowe się pojawią zapraszam do zostawienia łapki w górę ^_^

Mimo wszystko pozdrawiam cieplutko i dziękuję serdecznie za "opinię".

Generał - Niyo.

...mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że zostają nam udzielane wskazówki, które przyswajamy od najlepszych ludzi z topki. Nigdzie nie napisałam, że mamy u siebie ludzi z topki - czytaj ze zrozumieniem.

Trochę pokory przecież was a przede wszystkim ciebie nikt nie zna na Barusie, a zachowujesz się jakbyś nie wiadomo kim była.

Generał - Niyo.

Proszę cie ty tak na poważnie? Ja rozumiem, że nazwa legionu zobowiązuje, ale do tego stopnia?

Trochę pokory przecież was a przede wszystkim ciebie nikt nie zna na Barusie, a zachowujesz się jakbyś nie wiadomo kim była.

Generał - Niyo.

Proszę cie ty tak na poważnie? Ja rozumiem, że nazwa legionu zobowiązuje, ale do tego stopnia?

Wiesz, według mnie to akurat atut. Ludzie na Barusie są jacy są i raczej nikt by nie chciał być tu znany. No ale Ci co coś umieją to są i co to zmienia? Nie zachowuje się jakbym nie wiadomo kim była. Jestem generałem legionu, więc daje jedynie do wiadomości, że reprezentuje legion od tej strony. Nie musisz tego uważać i wręcz broń boże - nie uważaj tego jako formy wywyższenia. U mnie w legionie każdy jest równy.

Czuję się zobowiązana jak najlepiej reprezentować legion - jeśli Ci to przeszkadza to zwyczajnie nie musisz czytać moich wypowiedzi nieprawdaż? Szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że nie czytasz ze zrozumieniem co mnie zaczyna bardzo irytować krótko mówiąc.

Ta dyskusja wydaje się bezsensem patrząc na to jakie błahostki wyciągasz i prowokujesz jedynie do wyczerpujących odpowiedzi. Odpuść, nic nie zdziałasz. Jednak jeśli chciałbyś coś wyjaśnić, bo na to wygląda to zapraszam na naszego TeamSpeak'a ^_^

Zachowujmy się jak ludzie na poziomie, bo może nie zobowiązuje do tego nazwa legionu ale wiek i dojrzałość intelektualna.

Dziękuję raz jeszcze za opinię i wyświetlenia tematu.

Pozdrawiam cieplutko.

Słuchaj kolego... Przede wszystkim nie zależy nam na rozgłosie nie chcemy być znani na Barusie. Chcemy grać i dobrze się bawić ze sobą a jeśli chodzi o to jakie instancje robimy to robimy systematycznie Ogród Wiedzy i inne instancje. Więc sprawę tego na jakie instancje chodzimy legionow masz rozwiązaną. Więc mam nadzieję że zaspokoiłem twoją wiedzę :)

Po proszę na PM jakieś dane do tsa, z kolegą zaczynamy od nowa i dołączymy z chęcią do Was.

Po proszę na PM jakieś dane do tsa, z kolegą zaczynamy od nowa i dołączymy z chęcią do Was.

Zapraszamy pod ten adres: 31.133.6.150:6420

Nie sugerujcie się pustym TeamSpeak'iem, użytkownik z rangą "Guest" nie widzi osób na kanałach.

Wejdźcie na kanał rekrutacji ^_^

Pozdrawiamy i czekamy.

Refresh, zapraszamy serdecznie do wspólnej gry ^_^

:wub: :wub: :wub:

//REFRESH

Tak czytam i czytam te wypociny Niyome a nie przepraszam ,,Pani Generał Niyome,,
No i zaczynam się zastanawiać czy my wszyscy żyjemy w tym samym świecie? :D

kogo potrzebujecie do legionu , bo chyba zroootuje z dziewczyna z Deyla . Konkretna klasa , @Niyome

Mamy mało tanków i klas supportujących. Dobrym magicznym DPS'em też nie pogardzę.

Natomiast fizyków mamy aż nad normę co dziwne.

Słyszałem kilka słów o waszym legionie. Pozytywnych jak i negatywnych, ale tak jest o każdym legionie na Barusie. Podobno macie jakichś godnych polecenia sinów. Czy są to jakieś osoby z dawnych czasów? Byłbym wdzięczny za jakieś informacje. :)

Mamy mało tanków i klas supportujących. Dobrym magicznym DPS'em też nie pogardzę. 

Natomiast fizyków mamy aż nad normę co dziwne. 

chcecie tempeleara ?? @Niyome czy glada ew chantera