w sumie pakiet starter był bez sensu bo odsuwał ludzi od dalszego grania a co za tym idzie nie kupowali oni gp... Może GF w końcu poszedł po rozum do głowy i zobaczył, że to nie ma sensu
Aion czy warto?
Mnie tylko demotywuje od gry bo nie ma co samemu robic chanterem od 31 lvl, questy nudne i trudne. Gildie tez słabo sie reklamuja, by u kogos posiedziec i pomoc w questach.
Ok majac ten GP jest spoko ale dla kogos kto ma veterana jest lepiej, bo nie musi sie meczyc na czyms takim jak starter, ktory powodował jak i powoduje ze ludzie ida sobie z servera.
Wiekszosc ludzi jakich poznałem na nexusie kiedy jeszcze gralem byli spoko, ale trafily sie glupki czasami.
Mnie tylko demotywuje od gry bo nie ma co samemu robic chanterem od 31 lvl, questy nudne i trudne. Gildie tez słabo sie reklamuja, by u kogos posiedziec i pomoc w questach.Ok majac ten GP jest spoko ale dla kogos kto ma veterana jest lepiej, bo nie musi sie meczyc na czyms takim jak starter, ktory powodował jak i powoduje ze ludzie ida sobie z servera.Wiekszosc ludzi jakich poznałem na nexusie kiedy jeszcze gralem byli spoko, ale trafily sie glupki czasami.
chlopcze myslales ze ktos bedzie robil za ciebie questy??? QUESTY TRUDNE? 80% questow robi sie solo (grupowe sie omija)do dopiero na 43 robi sie ciezej jesli koncza sie q i trzeba robic powtarzalne , nastepny znudzony gra , bo wbil 31 lvl ....31 to 2-3 MAX dni gry;] a gra zaczyna sie od 46+
Ta.gra sie zaczyna na 46 a konczy na 55,bo wieje nuda pozniej
Pierwsza sprawa, jesli chodzi o pomoc to to ze czasem jest wymagana do questow kampani bo nie da sie zrobic a druga sprawa siedziec samemu w grze to sie dlugo nie posiedzi, co innego jesli sie gra z swoim przedziałem lvlowym i jest z kim pogadac lub zapytac o jakies badziewia.
Ja się dołącze: Czy ludzie którzy handlują goldpackami to z czego je mają? Z is czy z gry można je zdobyć? Bo jeśli z is sprzedają innym to przyjdzie bogacz kupi mase tego a później jest koxem bo ma mase hajsu, a jak z gry to zwykłe coś wartościowego które ludzie dropią i handlują. Jak to wygląda? Jeśli ludzie nic nie robią i kase trzepią a później pro elo koksu to ide na lineage 2
Szczerze ? po wbiciu maxa zostaje-> codzinne arenki (10 min) + pvp dosyc nudne . Sprzedam konto bardzo tanio rangera...
Jak ty tylko robiłeś arenki no to ta, ale jakoś mi się wierzyć nie chce, że byłeś wygearowany (nie mówię tu o secie/broni, a o acc-gbg).
Fakt, że robisz jedno i to samo ale jest tego masa od inst po daily q na platy. Do tego siege i cdred.
Jak ty tylko robiłeś arenki no to ta, ale jakoś mi się wierzyć nie chce, że byłeś wygearowany (nie mówię tu o secie/broni, a o acc-gbg).Fakt, że robisz jedno i to samo ale jest tego masa od inst po daily q na platy. Do tego siege i cdred.
ja napisalem co jest do roboty na end game...jak juz to apg ...a nie bgb . Nie nie mialem bo zebranie tego = farma . Aion byl by najlepsza gra ale z open worldem i open pvp :)bez tego gry nudza sie szybko. Do tego sytuacja w obecnej chwili party na ut /lut znalezienie graniczy z cudem procz klas sorc cler. bo lataja sobie dualo lub solo na zbugowane bosiki wiec wbicie od 51-55 inna klasa niz sorc , cler to w obecne chwili tragedia. Ale ogolnie gra fajna chociaz na end game robi sie nudna.
bardziej polecam allods albo runes of magic mi sie w ta gre zle gra i szybko nudzi sie
ja napisalem co jest do roboty na end game...jak juz to apg ...a nie bgb . Nie nie mialem bo zebranie tego = farma . Aion byl by najlepsza gra ale z open worldem i open pvp :)bez tego gry nudza sie szybko. Do tego sytuacja w obecnej chwili party na ut /lut znalezienie graniczy z cudem procz klas sorc cler. bo lataja sobie dualo lub solo na zbugowane bosiki wiec wbicie od 51-55 inna klasa niz sorc , cler to w obecne chwili tragedia. Ale ogolnie gra fajna chociaz na end game robi sie nudna.
Co do acc to literówka ale nie apg tylko gbg - great brigade general.
To, że ktoś uważa, że duo można robić tylko sorc+cler to już jego problem i widać, że jest ograniczony. UT/Lut nie raz farmiłem rangerem+cler/chant bez żadnych problemów.
Co do acc to literówka ale nie apg tylko gbg - great brigade general.To, że ktoś uważa, że duo można robić tylko sorc+cler to już jego problem i widać, że jest ograniczony. UT/Lut nie raz farmiłem rangerem+cler/chant bez żadnych problemów.
nie rozumiesz , teraz znalesc osobe do pt= caly dzien /3
Jak ktoś nie ma gildi to ta
W Aiona można grać tylko no "niezbędny" jest veteran ..
Nie jest "niezbędny" gdyż na tym najbiedniejszym koncie można wbić 35 lvl a na takim lvl-u mamy już kasę by kupić gold packa od innego gracza. Pisałem wcześniej, a potem z górki idzie.
1. Można wykupić jakoś Veterana na stałe, czy trzeba zmieniać Gold Packa co te kilkadziesiąt dni?
2. Czy to prawda, że w Aionie jest dużo group questów i ciężko znaleźć pomoc?
1.Aktualnie nie można,tak co 30
2.Tak dlatego group q robi się tylko te ktòre wymaga kampania,reszta to strata czasu
Pomyśl tak niby nie masz veterana (który jednak daje pare przydatnych rzeczy), ale na tym 35 lvl-u kupujesz pierwszego gold packa. Czyli masz miesiąc gry bez ograniczeń, a gra Ci się podoba i spokojnie questujesz kampanie, wbijasz poziom po prostu bawisz się. Przez miesiąc nawet nie takiej intensywnej gry masz wystarczającą ilość kinah by kupić kolejnego GP.
Ja się na Aionie zawiodłem.
Nudne walki PvE (słabe, mało efektowne skille_
Niedopracowany interfejs (brzydkie czcionki, wygląd okien, ohydny status bar)
Zbyt fantastyczni przeciwnicy PvE (kosmiczne nazwy, kurczak nazywa się QoooQooo)
Skomplikowany interfejs
Ubogi quest tracker (każdy quest trzeba osobno lokalizować)
Dużo biegania
Plusy:
Grafika.
Kreator postaci.
Duża populacja.
Nie polecam. Wracam do WoWa..
Ubogi quest tracker (każdy quest trzeba osobno lokalizować)
Nie no przecież lepiej kliknąć na napis i automatycznie się tam teleportować, by następnie ustawić auto-bota... Eh...
Nudne walki PvE(słabe, mało efektowne skille_
Pewnie, a w WoWie od pierwszego poziomu masz eksplozję efektów skilli, i super dynamiczną walkę...
Skomplikowany interfejs
Nie wiem co ty tam widzisz skomplikowanego, chociaż patrząc na inne ,,wady,, które podałeś, to dla Ciebie może i być skomplikowany.
Jedyną rzeczą z którą się zgodzę jest ilość biegania, bo jest to czasami uciążliwe, ale na serio... wbiłeś chociaż 10 lvl?