Kolejny fanboy Aiona. "w sumie długo by wymieniac:)". To ja Ci wymienie: przy zakupie gold packa- jedna arenka ok 3-6 minutowa pvp+ jedna pve, 2x dredgion, czytaj ok. 20 min 6vs6 pvp/pve; siege- czyli ok 5 min ciągłych lagów. Instancje? Są, ale nikt ich nie robi bo nie mają sensu. Gra nieudolnie korzysta z dobrego silnika graficznego, fatalna optymalizacja, brzydkie, niedopracowane tekstury.
Brak instant matchingu, ograniczenia przy otwartym pvp (ok. po 10 graczach dostajesz coraz mniej pkt.), item shop na zasadzie p2w, BRAK SUPPORTU, masa botów, hacki (niżej linki):
[media=]http://www.youtube.com/watch?v=0rf8wXrd1GU
nie rozumiem tego zdania "Może i racja że rozgrywka na wyższym lvl się nudzi ale taka kolej rzeczy mi też się znudziła."
Nie jestem debilem, więc nie życzę sobie tego typu uwag i na koniec- mam dobry komputer, ta gra naprawdę ma kiepską optymalizację.
Edit. Fatalny balans postaci, ostatni raz jak grałem- w 6 osób nie mogliśmy zabić jednego templara. Walka z klerykiem- koleś skacze, twoje skille się blokują, koleś wciąż się podlecza i po ok 2 min bezsensownej jesteś "ded".
Pozdrawiam Mazowsze.