Na eu taki ping ?
Aion - dyskusja ogólna
Na Tiamacie po stronie asmo czy elyos znajde wiecej rodakow albo kogos kto pomoze ? Czy lepiej isc na Siel?
Niee, na NA. Na EU mam normalnie 70ms.
To, że powtarzające się questy to wiem, ale pytam się na 30 lvl jakie są na asmo, czy ktoś się orientuje, bo ani w grze, ani na internecie nie potrafię znaleźć.
Mnie specjalnie Aion nie podszedł, wole zdecydowanie Dungeon & Dragons Neverwinter. Sentymentalny jestem także do DC Online

~ Moderatorka AlphaWolf

~Avitus

Jak ma się do tematu twój post:D?
Jakie manastony na rangerze?
Panowie jaki serwer i strona dla nowego najlepiej ? Z 1 strony żeby koksów nie było a z 2 strony pustek tez bym nie chciał. Dzięki.
@Smola tutaj link do poradnika dla Rangera http://board.en.aionfreetoplay.com/board23-aion-the-game/board25-class-discussions/board35-ranger/15103-ranger-3-9-builds-manastones-stigmas/ Masz opisane buildy oraz jakie manastony w co dać. Poradnik jest z końcówki maja tego roku i mimo tego, że 4.0 już weszło to powinien on być wciąż aktualny.
A ja mam takie pytanie na szybkości.
Lepiej grać na Aion EU czy NA??
LUDZIE - Normlani , najlepsi gracze graja na Eu (z eu) a nie na zadnym NA...na , ktorym mozna pomarzyc o dobrym pingu ponizej 150...bez programow , ktorego go obnizaja. NA jest p2w i kazdy to powie bo w is mozna kupic doslownie wszystko .....U gameforge nie ma lagow a gold packi mozna kupic w grze za kase z gry wiec w czym problem ???
Jaki server ?? oczywiscie barus
Każdy serwer, a nie tylko Barus A NA mnie osobiście nie interesuje...
Strasznie mnie bawi ta fala hejtów na NA servery Aiona . Jeśli macie żałosny internet, który nie pozwala wam na komfortowe granie na Amerykańskich serverach to jest wasz prywatny problem. Osobiście nie doświadczam lagów na Amerykańskim serverze nawet w godzinach szczytu, czyli wtedy, kiedy głównie mam czas na grę, mówię tutaj o godzinach 00 lub 3-4 w nocy. Amerykański Aion P2W ? Jeju, ale się uśmiałem
. To nie jest frajerski gameforge, którego support ma w d*pie community i wymusza wydawanie kasy realnej czy to in-game na głupi goldpack bez którego nie da rady grać, pozdrówki :]
A jak wygląda IS w Aion NA??
Czym się różni i co można tam dostać??
Costume, mounty, zmniejszenie CD na instancje i inne duperele. Nic specjalnego, co pomogłoby ci w rozgrywce
Nooo to już na bank bede grał na NA
Ta, jest jeszcze przesyłanie bound itemów ; P Ale można to odkupić ingame od innego gracza.
Dokładnie tak
Z tego co ja słyszałem to prawdziwym problemem serwerów NA jest Item Shop, który gwarantuje klasyczne P2W.
Z tego co ja słyszałem to prawdziwym problemem serwerów NA jest Item Shop, który gwarantuje klasyczne P2W.
Życie uczy nas, że nie warto opierać się na subiektywnych opiniach innych, zwłaszcza tych o mmo.
@topic
Na kiedy jest przewidziany patch z robocikami na serwerach NA? Wrzesień czy troszkę później?