Aion - dyskusja ogólna

Sa ludzie ktorzy z tego korzystaja non stop, bo musza, by miec lepsza jakosc polaczenia.

Nie kazdy ma dobry internet, ktory pozwalalby na bezproblemowa gre. Czasem mam tak ze osobe podczas instancji po prostu wywali, a wiem ze ma neta dobrego, bo pytalem. Nawet mnie wyrzucilo podras robienia Rentus Base. Optymalizacja polaczenia z gameforge lezy i kwiczy, mi ping ciagle skacze od 50 - 100, ale da sie grac. Internet radiowy, dsl - netia i neo bywa lipny, wiem jak z tym jest, jesli mieszka sie poza miastem, gdzie nie ma sie dostepu do internetu o dobrej jakosci. Ja internet mam sredniej jakosci, ale bywa roznie, najgorzej podczas siegow.

WoW, Lineage2, Aion NA, GW2, i wiele innych produkcji nie robi sobie problemu z tymi programami, po prostu korzysta sie na wlasna odpowiedzialnosc, a admini GF maja jakis problem. No chyba ze te programy wplywaja jakos negatywnie na ich pliki, ale w to watpie.

Ah ten GameFail :D ciekawiej sie robi :D Od tej firmy nic dobrego chyba nie dostaliscie? Aby sami sobie robia problemy... i jak ludzie z gorszym\skaczacym pingiem maja teraz grac?

Zna ktoś stronę gdzie można podejrzeć wygląd zbroi (aktualny)?

Czy zbieranie esencji jest jakos mega wazne? obecnie mam 25 SM i chyba 27 lvl.

bardzo wazne:) bardziej niz zbieractwo:) ale dopiero na 65 lvlu:) na low szkoda tracici na to czasu

Mam rangera po stronie Asmo na 42lv i exp leci msakrycznie wolno. Nib robia ten gold coin quest ale to jest bardzo duza odleglosc od mobow do npc no i troche bije te moby. Jest moze jakis inny sposob wbicia 45lv niz ten quest? Bicie jakis elitek albo cus. Chce zaznaczyc ze mam luk za gold coiny +0 i set za silver tez +0

Na twoj lvl to set+bron na 41lvl za coiny jakos szybko wbic 46, i potem do brusto i set+bron 46lvl, i jakos przemeczyc do 50 gelk, a tam ostatni set+bron na 51lvl. Najgorszy wlasnie jest ten przedzial w okolicy 40-50 i najgorzej bija sie 60-65.

Licz sie z tym ze jezeli ktos jest ogarniety to lvl wbije w 2 tygodnie, a jesli nie to prawie miesiac.

Pytasz jak, questami... Daily lub zwyklymi. Jak odblokuje Ci sie BT (ale do tego jeszcze daleko) to mozesz tam isc, tez jest dobry exp.

Ja expilem do 45/46 w belusan, do 50 w brustonin, a dalej w gelkamos.

No wlasnie dlatego mam prblem gdze tu expic

wbicie 42/45 to kwestia 1 dnia wiec nie wiem cw czym ty masz jakis problem? pozniej na kmapaniach wbijasz sobie 47 i lecisz 3 lvle na powtarzalnym na platynki (jakies 4h max) i masz 50..pozniej 51 na kampanaich w sekunde i od 51 jedziesz na mithrilowych powtarzalnych q

Poprostu sie pytam czy jest jakis szybszy sposob niz gold coiny

Poprostu sie pytam czy jest jakis szybszy sposob niz gold coiny

szybszy sposob to robienie normlanych niebieskich q? Nie wiem skad ty wziales pomysl na expienie na gold coinach gdzie za questa jest 1 kk expa :( a w harfrost/Besfer Ref po 3/4kk ...a q robi sie chwile. bierzesz wszystkie i za wszystkie wpada Ci 1-2 lvle

W besfer questy daja max 1,8kk expa moze ejden daje 2kk jako jednorazowe i tyle to mi nawet lv ne wbje mimo iz jest ich okolo 8

Tak jak mowili rob besfer dobry exp, na 45 kampanie + platyny, na 50 spam mithrilami (jak znajdziesz 65 co ci pomoze to bedziesz wyciagal 120kk/h expa) to z 50-65 2-3 dni ci zajmie :D

W besfer questy daja max 1,8kk expa moze ejden daje 2kk jako jednorazowe i tyle to mi nawet lv ne wbje mimo iz jest ich okolo 8

Nie wiem w co Ty grasz jak masz max po 1,8kk expa w besfer moze poczatkowe tak ...napewno nie dalsze i nie rozumiem problemu, jest tyle questow wiec co za problem wbic teraz lvl ? Kiedys musiales grindowac lub robic powtarzalne q.Skoro nie umiesz wbic 4 lvli to ja proponuje Ci przestac juz grac. Bo od 51-65 praktycznie robisz tylko 1 q na przemian z bt+kampanie , ktore dadza Ci z 3-4 lvle :) od 47 znowu jedziesz na 1 q :)

Nie ma co marudzic ze wolno sie lvl wbija, zawsze kiedys sie wbije, roznicy nie ma czy to 2 tygodnie, czy nawet miesiac.

Gra ma byc przyjemna i tyle. Gra sie tym czym lubi. tam gdzie chce, i w to co chce.

Mnie osobiscie questy powtarzalne na Iron / Gold / Platinum i Mithril Coiny bardzo nudzily, wiec robilem zwykle questy expiac spiritmastera.

Najlepiej byc tez w jakims legionie, ktory pomoze przy robieniu kampani, bo jest ona czasem irytujaca.

Ostatnio byłem na instancji i jakiś gościu dostał 3/3 itemy które były dość wartościowe. I tu moje pytanie jak lotnie jakiś item to bierze go ten któremu wybierze największa liczba kostki?

Mam pytanko. Mialby ktos zamienic sie kinah NA Siel mam na asmo 14kk a chcialbym przezucic to na elyosa tez Siel prosze o pm jesli ktos zechcialby sie wymienic lub moze juz nie gra i jemu bez roznicy :)

Ostatnio byłem na instancji i jakiś gościu dostał 3/3 itemy które były dość wartościowe. I tu moje pytanie jak lotnie jakiś item to bierze go ten któremu wybierze największa liczba kostki?

Wygrywa ten, kto ma największy roll 0-100. Wszystko zależy od szczęścia. :-)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Mam pytanie na temat assassina. Mianowicie jak idzie expienie ta postacia? Zjada duzo potek czesto trzeba odpoczywac? Na ktorym lv pokazuje pazurki tak jak ranger na 45 lv z bestial fury. Chodzi mi bardziej o plynnosc gry bo grajac rangerem szybko wyplowam sie z many i hp. Dzieki za odp

Myślę, że każda klasa po 40 pokazuje pazur. Niestety sinem w 4.0 nie grałem jeszcze, także nie wiem dokładnie jak to może działać. Z tego co się słyszy, to b. ciężko jest ogarnąć sina na PvP, także myślę, że PvE nie może być takie tragiczne. Spróbuj, teraz expienie jest na prawdę przyjemniejsze i szybsze niż kiedyś.