Mam pytanko. Robie sobie alta templara mam juz 53 lv strona elyos z veteran reward mam sporo amuletow verdina ( 100% na 1h ponad 10 sztuk ) Gdzie ich najlepiej uzyc zeby szybko wbic lv? Besh duo?
Aion - dyskusja ogólna
Z tymi amuletami to chyba najlepiej na instancjach.
W Beshumir Temple (BT) expisz nawet do 61/62 w duo majac klera lub chantera.
Z bosami bedziecie miec problem, to musicie kogos zawolac by przejsc dalej.
Bo robienie jednego i tego samego questu jest nudne mam na mysli monety chociaz slyszalem ze to najszybszy sposob. Na besh dlugo bede mial moby duo z clerem?
Ja robilem w trio SM / chanter / gunner i szlo bardzo szybko.
Nie dalismy rady zabic tylko kilku bossow.
A exp w trio jaki miales>
bt robi sie duo z clerem bez zadnego problemu nawet full oprocz 3 bosow
Nie pamietam jaki exp w trio mialem ale na bank ponad 1kk - 1.5kk
Ciezko jest mi okreslic, aktualnie expie kleryka po stronie asmodian i mam 48lvl dopiero.
Kiedys mialem SMa, no ale go sprzedalem.
Przewinęło się to w kilku tematach ale chciałbym jednoznaczną odpowiedź - czy w rozsądnym czasie podczas levelowania da się zarobić na gold packa? Jesli tak to w okolicy którego levela zakładając grę bez żadnych wspomagaczy i boostów.
Bodajże po 50 lekko miałem już kasę na gold packa. Nie wydając przy tym nawet 1 zł. Na początku odpuściłem sobie craft, a zbierałem itemki aether/essence-tapping. Do tego dochodzi sprzedaż dropniętych itemów do NPC, które wcale takie tanie nie są. Farma coinów, też na plus. Jeżeli znajdziesz legion to też zapewne pomogą. Zawsze coś tam mogą Ci sprzedać/kupić. Jeżeli nie zależy Ci na jak najszybszym dobiciu 65, a poznawanie gry z czasem, to spokojnie sobie uzbierasz.
Dopisze ze dziennie mozesz zarobic ze sprzedawania 1,8kk kinah a gp teraz stoi po ok 40kk. To znaczy ze nie sprzedasz wiecej przedmiotow zeby przekroczyc 1,8kk. Takze musiales troche wbijac ten 50lv
Grałem 2/3h dziennie, przy czym nie 7 dni w tygodniu. Sprzedaż to nie jedyny dochód, dochodzą Ci questy. Opisałem wyżej. Z legionu pewnie też ktoś pomoże. Jeżeli potrafisz się odezwać i nie grać zupełnie solo, to idzie to zrobić stosunkowo szybko. Zależy jeszcze gdzie ten GP. Ja kupowałem za 29kk na Barusie u Asmo wtedy. (obecnie chyba 35kk)
na 60+ za 1 q dostaje sie po 250k kinach tak wiec qq off plis bo z samego northa wyciagniesz kilkanascie kk kinach za q
Na 60+ tak ale koles napisal o 50lv. Tzn ze na samej kampanii i monetach tego nie zdobedzie wiec troche czasu mu to zajmie
Widzę rozbieżne odpowiedzi - więc jak to w końcu jest?
Przypominam, że mowa o świeżym graczu i zrobieniu GP podczas levelowania. Jeśli gra mnie wciągnie będę raczej grał dość intensywnie.
Ilu ludzi, tyle będziesz miał odpowiedzi. Każdy ma swój styl gry i u każdego inaczej będzie to wyglądać. Na początku i tak nie będzie Ci GP potrzebny, wiec graj. Dopóki nie zaczniesz i nie wbijesz wyższego lvlu to nie będziesz wiedział jak wygląda Aion, a na pewno warto, bo jest obecnie w topce F2P.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Jesli chodzi o nowego gracza to do 65 lvla zarobisz na gold packa wczesniej bez gold apcka raczej nie zarobisz. I tyle w temacie a jak chcesz miec wczesniej to otwierasz allegro i tam kupujesz za 15 zlotych jednorazowy zakup.
Obecnie to można i kupić za 11zł. Wystarczy zrobić drugą postać na serverze, gdzie gość sprzedaje GP i tam aktywować (GP działa na całe konto).
Jak sytuacja na Barusie? Jest jakaś wyraźnie wielka przewaga jednej z ras, dużo ludu i czy rzeczywiście od groma "polaczków"/"dzieci"? (znajomy mówi, że tak, ale jakoś nie chce mi się mu wierzyć)
Na polskim serverze bedzie zawsze duzo dzieci. Czesc z nich odpadnie na 20-30 lvl z powodu konta starter.
Bardzo duzo osob jest w wieku 18-20+.
Na barusie przewaga jest po stronie Elyosow w liczebnosci graczy (tu chyba gra wiecej dzieci).
Jesli chodzi o PvP to roznie bywa, czasem ludzie maja lenia i nie bronia fortec, albo zdobywaja beznadziejne i malo istotne fortece.
Online to cos okolo 2000-2500 (1k na jedna strone).
Czy na tym testowym serwerze jest zwiększony exp albo coś takiego? Chcę przetestować różne postacie a nie wiem czy warto ściągać.