Aion - dyskusja ogólna

Będziesz otrzymywać 150% więcej doświadczenia a tutaj podaje link co i jak http://pl.aion.gameforge.com/website/faq/item/pts_01/

Czy w którymś momencie templar przyśpiesza w mordowaniu mobków? Szczerze mówiąc to idzie mi nim jak krew z nosa a średnio mi się chce grać nie-tankiem.

Exp templarem jest ciężki. I tak na szczeście teraz wbijanie poziomów w Aionie idzie szybciej niż kiedyś :P

Pocieszę Cię, że dobry tank zawsze znajdzie pt na instancje i w pvp templar też całkiem nieźle sobie radzi. Chyba nawet ostatnio przegrałam z jakimś na arence ^^

Po 40lvlu jest troszeczkę przyjemniej. Pomęcz się, bo warto :)

Przemęczyłem się trochę, na 18 wpadły lepsze bronie za monety i okazuje się, że na WIELKIM MIECZU calkiem płynnie się gra.

Jakaś gildia przyjmie swieżaczka ~20 na barusie w asmo?

Po 40lvlu jest troszeczkę przyjemniej. Pomęcz się, bo warto

ciezko to teraz jest 50-65 wiec przygotuj sie na ostry grind mithrili (po 4.5 9 kwietnia bedzie latwiej)

Przemęczyłem się trochę, na 18 wpadły lepsze bronie za monety i okazuje się, że na WIELKIM MIECZU calkiem płynnie się gra. Jakaś gildia przyjmie swieżaczka ~20 na barusie w asmo?

Moja, tylko nie wiem czy jeszcze grają. Jak coś pisz na PW

3 lvl gildii stan 20.03 tego roku

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć w co sie ubrac na 16lv? Słyszałem od kolegi, ze za jakieś coiny. Skąd je wziąć? Długo się je zbiera?
I kolejne pytanie, dlaczego bronie, sety na end game wygladaja tak... niechlujnie, jak itemki na low lvl?

na 16 można kupić secik i bron za Iron Coiny w Verteronie dokładnie Ardus Shrine, potrzeba chyba 10 coinów na wszystko questy na te coiny są tam własnie na miejscu... a co do end game gearu http://www.daevasreport.com/tag/weapons/ chyba nie aż taki zły... :)

Na 16 lvl?

Coiny to te monety(żelazne w tym wypadku)

http://board.pl.aion.gameforge.com/board23-aion-gra/board49-pve/678-poradnik-monety/

Farmi się je raczej szybko, ale potem na dobry sprzęt wymagane są niemałe sumy. Są z misi w twoim rejonie, potem z daily q. W Asmo żelazne monety wymienia się w sercu imperium(?) ten okrąg xD

U Elyo nie wiem

Co do drugie nie zgodzę się. Moim zdaniem są fajne jeśli umiesz dobrać strój.

Ale chodzi o to, że chyba mam coś nie tak z plikami (Cały czas mi się ściągają jakieś paczki, już od kilku dni, po 9, nie mam pojęcia dlaczego) I każda rzecz, każdy item na kazdym wyglada tak samo.. Takie klony ; /

to chyba jasne ze na low levelach ludzie nie inwestuja w skiny bo to zwyczajnie nie ma sensu, tydzien wbija sie 50 lvl jak nie lepiej a na wyższych lvlach kazdy ma inny pomysł, możliwości co do wyglądu skinów i barwników jest tyle że mało prawdopodobne aby trafić na klona... sam tego nie lubie i grając chocby w l2 przeszkadzało mi to troszkę ale tutaj tego nie ma...

jest tyle że mało prawdopodobne aby trafić na klona...

Tja, ale wez pod uwage ze w Aionie mozesz trafic na mutanta.

Tworzenie bardzo malej postaci do pvp lub nieproporcjonalnej to tam codziennosc.

Sa tez tacy co robia normalne.

Mimo to polecam ta gre.

Ale nie rozumiecie xD Kiedyś grałem w Aiona i wiem co to różnorodność. Po prostu tarcze wyglądają tak samo, bronie i sety, nawet na 65lvlach.

no zgadzam się latają tam różne wybryki natury, ale to nie klony a to jaka postać się komuś podoba to kwestia gustu a o gustach jak wiadomo się nie dyskutuje... i po to jest tak rozbudowany kreator postaci a żeby każdy mógł stworzyć postac jaka mu sie marzy :)

Ale nie rozumiecie xD Kiedyś grałem w Aiona i wiem co to różnorodność. Po prostu tarcze wyglądają tak samo, bronie i sety, nawet na 65lvlach.

no dobrze to chyba logiczne ze ten sam przedmiot wygląda na każdym tak samo i po to jest możliwość zmiany wyglądu jeśli masz na to ochotę, więc nie rozumiem w czym problem...

Ale chodzi o to, że chyba mam coś nie tak z plikami (Cały czas mi się ściągają jakieś paczki, już od kilku dni, po 9, nie mam pojęcia dlaczego) I każda rzecz, każdy item na kazdym wyglada tak samo.. Takie klony ; /

Hahahaha! Rozwaliłeś mnie gościu naprawdę! Problem leży w fakcie, że niedawno miejsce miała optymalizacja instalacji

http://pl.aion.gameforge.com/website/news/start_client/

Te pliki muszą się pobrać

Podajże do piątej paczki nie możesz mieć lvl wyższego nić 18, a do 6 lub 7 wszystkie stroje wyglądają tak samo :D Pobierz te pliki i wszystko będzie w porządku

UP@
Hmmm... jeśli ma mi się ściągać kilka dni te 20gb przykładowo, to wole już pobrać całego >.> Przynajmniej zajmie to 3-4h

Akurat ta zmian moim zdaniem długoterminowo wyszła na minus.

ile waży teraz Aion , oraz czy przy aktualizacji na "raty" zwiększa się jego waga ? bo mi ściągnęło 38,5 GB i dalej to mało :/