Aion - dyskusja ogólna

Aion to 28-29GB u mnie EN+PL wersja. Te 38GB to moze Ci sie pobralo razem z plikami instalacyjnymi ktore pozniej sam instalator skasuje.

Tzn Aion wazyc bedzie wiecej bo za kilka dni aktualizacja 4.5

No chyba ze pobierasz wszystkie wersje jezykowe czego nie polecam. Kazda wersja jezykowa to ~2-3GB

@Edit:

Kto sie orientuje ile zajmuje patch 4.5? Przydalo by mi sie info. Dobra to juz wiem. Ponoc 2GB na jeden patch jezykowy.

Zastanawia mnie jak przeladowane servery beda miec.

Troszke lipne te servery maja bo pobieranie zatrzymalo sie na 1.6GB (59%) i nie chce dalej isc

Dobra niewazne pobralo :)

Mam pytanie , czy jest może na tym forum jakaś polska gildia/legion na Tiamacie -Asmo?
Nie żeby mi było jakoś źle w zagranicznych ale why not :]

Witam mam pytanie,jak mam skilla i wyleweluje go do 9 lv to czytałem że idzie się do swojego trenera skilli i u niego się kupuje kolejny poziom tego czaru czy to prawda ???

Witam mam pytanie,jak mam skilla i wyleweluje go do 9 lv to czytałem że idzie się do swojego trenera skilli i u niego się kupuje kolejny poziom tego czaru czy to prawda ???

Nie rozumiem zbytnio o co ci chodzi. Księgi zaklęć można kupić u trenerów, zarówno nowe umiejętności, jak ich ulepszenia. Niektóre można zdobyć z potworów. Dodatkowo można używać "run", które również dają nam nowe czary. Mam nadzieję, że w jakiś sposób Ci pomogłem. Pozdrawiam.

Skile kupujesz co chwile. CO kilka lvli. To tak chyba nie działa jak piszesz.

Naciskasz K -> wchodziesz w chains (po polsku nie wiem jak sie to zwie) -> zakladka skill list (lista skili / umiejetnosci) i tam masz wypisane prawie wszystkie skile na jakim lvl dostajesz.

Głównie skile wpadaja od 10lvl co 3lvl az do 64lvl

Hmm a polecacie jaką broń używać na sm i jakie peta na pve a jakiego na pvp ?

najlepszy do pve ognisty/ziemi do pvp wiatru. Broń do 40 lvla orby potem księgi. Takie jest moje zdanie.

Takie jest moje zdanie taka jest moja wola xD

Dobra thx a mógłbyś napisać co dany duch ma na plusie(napisze co bym chciał wiedzieć) :

-hp

-dmg

-aggro

Są umiejętności, które z każdym summonerem mają inne działanie. Ale to pod skillem pisze, więc możesz sobie poczytać. Zacytuje, bo nie chce mi się tego opisywać;

"* elemental ognia jest uniwersalna postacią - jest równie dobry w ataku, co i w obronie – taki dd i tank w jednym, ale niczym nie jest najlepszy
* elemental wiatru - podstawowy do PvP jest bardzo szybki i posiada zdolność uników, a jego atak może zestunować przeciwnika
* elemental ziemi - odpowiada tylko i wyłącznie za defensywe - ma wysokie HP i pdef - typowy tank
* elemental wody - typowy dd - używany głównie na pt, słaba obrona i najmocniejszy atak ze wszystkich summonów czynią go najlepszym do RB i PvE"

Dobrze dzięki jeszcze potem przeczytam umiejętności każdego duszka i jest spoko jeszcze raz thx

Jest to dyskusja ogólna, a nie chce zakładać nie potrzebnie nowego tematu. Mam pytanie (Aion NA - Aion EU). Co wybrać ? Gdzie jest mniej drażniący IS ? Gdzie jest większa ludność ? Gdzie nie ma upierdliwych gold pack ?

Aion Na ping i mniej polakow,Aion EU jest goldpack ale is nie jest aż tak mocne tylko jakis skiny i inne.

Na aionie EU gra chyba więcej polakow serwer Barus tylko polacy

Jeśli masz dobrego neta to idź na NA, przyjazny is, brak gp, szybsze patche, mniej polaków ... same korzyści. Na EU, jedyny plus to niski ping i polski support.

No to chyba się skuszę na NA, a gra ktoś tam w ogóle z forum ?

Ja gram na Eu,

Dobra mam pytanko,potrzebuję pomocy w Q,nie wiem jak je zrobić napiszę je tutaj jeśli wiecie jak proszę o napisanie na pw lub tu na forum

1.Turn,Turn,Turn

2.[Daily]Gentlemen Prefer Pearls

3.[Daily]Much More Than Ore

4.[Daily]How Does Your Garden Grow ?

5.[Daily]A little Alchemy Practice

Odpisując na dany Q piszcie kolorami którymi zaznaczyłem Q

Zamierzam grać w aiona, zanim pobiore (20 GB >.

1)Gra jest po polsku , słyszałem od kumpla że jest też specjalny serwer tylko dla polaków, zgadza się ? Jak tak to jaki to serwer (nazwa)

2)Na którym poziomie jest zmiana klasy , tzn. kiedy ze zwiadowcy moge stać się łowcą lub assasynem

3)Czy to latanie na skrzydłach jest po określonych trasach , czy można samemu szybować po niebie ?

4) Mam zamiar grać z kolegami , ale chciałbym się dowiedzieć czy da się grać samemu ? Chodzi mi tu o trudność gry , czy sama jedna postać da rade samodzelnie wbijać poziomy, czy jest nacisk na party ?

5)Czym jest gold pack ? Zapewne jest to jakiś bonus który kupuje się za realną kasę , ale na czym on polega, co daje ?