Mam pytanie dotycząca assasyna . Chciałbym się zapytać jaką broń najopłacalniej jest na nim nosić, mianowicie : dwa miecze , dwa sztylety, a może miecz i sztylet ? Mógłby mi ktoś wyjaśnić plusy i minusy każdej z opcji ?PS. Jak przedstawia się system ulepszania itemów w aionie ? jestem początkującym graczem , i nie jestem do końca obeznany . Jak ulepsza się itemy ? Będąc graczem F2P można dorównać w itemach graczowi który płaci za grę ?
System ulepszania itemów w aionie jest prosty. Do upgradu broni/seta potrzebujesz kamieni zaklinających/enchantment stones. Możesz je zdobyć na kilka sposobów:
- Rozbicie broni/części seta (item do rozbicia dostaniesz u npc za grosze)
- Zakup w auction house
- Aion shop
- Przy odrobinie szczęscia z boxów / worków z questów
Należy pamiętać, aby używać kamieni z wyższym levelem, niż item, który ulepszasz. Bez problemu znajdziesz rozpiskę jakich kamieni do jakiej broni/seta użyć.
W przypadku failu przy upgradzie tracimy -1, od +10 do +15 w przypadku failu broń wraca na +10.
Zdarza się również tak, że jednym stonem podbijesz item o 2 poziomy
Życzę szczęscia podczas upgradu.
Niestety o asasinie nie jestem w stanie powiedzieć Ci za dużo. Z tego co wiem, postać jest ciężka do opanowania. Nie będę się rozpisywał, bo nie mam o tym wielkiej wiedzy.
Mam nadzieję, że pomogłem.