@Up dla niektórych i wydatek rzędu 10 zł to dużo. Jak ty masz to się ciesz że możesz wydawać
Aion - dyskusja ogólna
Up noo osoba która mówi że nawet te 10 zł to mało,jest jakimś egoistą którego stać.
Dzieki za rady . Pofarmilem pare godzin w UK i zarobilem brakujaca kase na goldpacka .
10 zł to nie jest duzo ... ale po ch*j wydawac hajs na gre jak mozna za to kupic 2 browarki i sie napic
Zanim kupicie gold na allegro warto przeczytać ten temacik (z czwartku)
http://board.pl.aion.gameforge.com/board3-aktualno%C5%9Bci/board22-zasady/3189-konsekwencje-wynikaj%C4%85ce-z-transakcji-przy-udziale-realnych-%C5%9Brodk%C3%B3w-p%C5%82atniczych/#post22742
Może chcą tylko przestraszyć graczy, ale po co ryzykować jak można normalnie zarobić w grze...
Zanim kupicie gold na allegro warto przeczytać ten temacik (z czwartku)http://board.pl.aion.gameforge.com/board3-aktualno%C5%9Bci/board22-zasady/3189-konsekwencje-wynikaj%C4%85ce-z-transakcji-przy-udziale-realnych-%C5%9Brodk%C3%B3w-p%C5%82atniczych/#post22742Może chcą tylko przestraszyć graczy, ale po co ryzykować jak można normalnie zarobić w grze...
kupilem juz nie raz i wiele osob...widze chyba nie rozumeis zideologi kupowania na allegro-kupujes zod zwyklych graczy te gold packi ;] A nie od firm czy botow...
I JAK JUZ TO UG a nie zadne UK
Tu jest jakaś ideologia? I jaka jest wg ciebie różnica jak na allegro sprzeda zwykły gracz a jakaś firma? Żadna... I to i to można wyśledzić po logach, po ip. Przy czym firmy zazwyczaj działają bardziej sprytniej i mają xxx kont... Nie mówiąc o tym, że chodzą ploty o tym, że gf też się bawi w takie różne szemrane interesy. Przeciętny Kowalski może zapomnieć zmienić sobie ip przy takich transakcjach.
Czy wygląd high-lvlowego ekwipunku różni się czymś u obydwu ras za wyjątkiem koloru?
Tak. Większość opinii krążących po graczach mówi, że Ely mają ładniejsze ciuszki - sam się w to zbytnio nie zagłębiałem.
Polecam:
Jak dla mnie asmo ma fajne ciuszki,bardziej mi się podobają niż u elyos.
I wgl asmo ma ten fajny efekt czerwonych oczów,co z czerwonym strojem fajnie wygląda
Laska w stroju policjantki albo szkolnym > all
Interesuje mnie plate armor (płytowe). O ile w tych Elyosów się mniej więcej orientuję to o tych Assmodiańskich nie mam pojęcia, choć w kreatorze postaci wyglądają strasznie podobnie ;(
Nie zna ktos z was osoby ktora chciala by sprzedac swoja postac z barusa najlepiej elyos konieczny 65lv i najlepiej gunner? Jakby ktos znal taka osoba pisac pm : ) Ambitny powrot na barusa tylko ze ja juz sprzedalem swoje postacie xD
Jak tam PvE w Aionie? Pamiętam że jak próbowałem grać wraz z wyjściem Gunnera, a potem Mecha nie było poprostu nikogo z kim można by było robić low lvlowych instancji, a po zapytaniu się legionu jak sprawa wygląda z PvE na High lvlach otrzymałem odpowiedź potwierdzoną potem również przez innych członków legionu że i tak i tak content PvE robisz tylko po to aby grać potem PvP, przez co skasowałem Aiona, bo jednak ja lubię mieszać PvE z PvP a nie być prędzej czy później zmuszany do grania tylko jednego.
Po wbiciu 56 lvla grasz tylko PVP, nie masz możliwości przejścia na serwer PVE, rzadko kto gra na serwerze PVE z małym lvlem, bo świeżaki nie wiedzą że coś takiego jest.
Jeżeli preferujesz głównie PVE, to tylko do 56 lvla, a co do instancji to PT założyć możesz tylko na serwerze PVP chyba że się coś zmieniło, ale wątpie.
lol pve tylko do 56 lvl? (chodzi Ci pewnie o ten serwer "dla poczatkujacych" czyli dla tych co nie chca spotykac asmo)
A tf, katalamize, runadium i inne instancje to co to kurcze jest? pve w aionie jest troszke slabe, ale zrobienie setu na pve tez troche kosztuje i zajmuje sporo czasu.. :/
Musze przyznac ze chyba kler i kantor maja najtansze kamienie do setu na pve, bo hp 100, podczas gdy cs +19 i mb +27 sa dosyc drogie ;P Poza tym pve w aionie tez trzeba ogarniac, bo na katalamize nie wezma byle nupka, kaza set pokazywac, jest mierzenie dpsu, do tego trzeba na tsie siedziec... Poza tym jest też takie "normalne" pve, czyli bicie mobków na spocie dla zarobku, tylko tutaj jest ryzyko, że cię druga frakcja sprzątnie ;> No ale w innych grach też są pkilerzy, więc nie widzę różnicy
Ogólnie mówi się że Aion to pvp>pve, a Tera pvp
@up
O czym Ty w ogóle gadasz?
@Jesusisawolf
Osobiście nie grałem mocno PvE, ale myślę, że Aion jest grą w której spokojnie wymieszasz sobie PvE i PvP. Są insty, które wymagają zgrania, więc z randomami ich raczej wszystkich nie dasz rady zrobić, co moim zdaniem już stawia PvE na przyzwoitym poziomie.
Asmo na barusie dalej biega miesiacami bez buffa pvp?
Hmmm po tym co zrobiło GameForge,to na czym lepiej grać od GF czy NCsoft?
to kwestia indywidualna... ja zaczynałem na EU przeniosłem się na serwer NC i już bym się nie dał namówić na powrót, chociaż ludzie mi pisali o pingu etc postanowiłem sam sprawdzić i nie żałuje