moze powiesz co gamefore robi zlego??....wymysl wiekszosci placzkow tyle w temacie gram od kad przejal gamefore i jedyny blad to 1 event , ktory na chwile pomieszal ceny ....serevry stabilne nie ma lagow banuja cziterow botow prawie nie ma ...a to ,z e update bedzie 2 miesiace pozniej ?? oni tlumacza kilka jezykow kolego...tak wiec Gameforge>NA pod wzgledem godzin eventow pingu i Ppolskiego servera z masa ludzi...
Troszkę nie rozumiem Twojego rozumowania Donek. Ok, dobra grasz na wersji Aiona "f2p" od GF, Guinso na NA, tak samo jak ja. Nie zaprzeczysz, że polityka Gameforge wobec graczy, przyszłości gier jest taka, a nie inna. Niektórzy ludzie w firmie próbują coś robić, aby zmienić pogląd ludzi na temat europejskiego "giganta". Przykładów polityki GF jest wiele jak np. Runes of Magic. Nie uważam się za jakiegoś pro gracza, bo gram na NA. Gram, bo nie mam zamiaru płacić za goldpacka, wystarczył mi abonament w SWTOR i kasa wydana w RoMie na diamenty. Jednemu przeszkadza ping, godziny resetów oraz ilość rodaków, a drugiemu to nie będzie przeszkadzało. Ludzie po co się kłócić co jest lepsze. Każdy gra tam gdzie mu odpowiada, ale jako zadowolony gracz NA będę polecał server Siel. Oczywiście jeżeli ktoś oczekuje większej populacji polaków to wersja EU jak najbardziej. Nie widzę problemu który istnieje.