Jacy tu wszyscy sa dorolsi piszecie takie rzeczy , ze tylk ochce sie smiac:)....kiedys w Aionie w is byly pierdoly , ktore malo co dawaly teraz w Dzien mozesz miec jakis end game set wymaxowany ..ludzie otowrzcie oczy bo powaznie albo juz ta gra was pochlonela albo sam nie wiem
tu nie chodzi o gp , ktory na allegro kosztuje 10 zl...czy w grze mozna go kupic
Obecnie chyba gra najbardiej nastawiona na p2w. Wszyscy usuwaja z is rzeczy ingerujace w gre GF je dodaje....nawet w TERZE nie ma takiego syfu bo ludzie sie skrzykneli ale tutaj comunity to tragedia ze wzgledu na narodowe servery.
Oczywiscie mzoesz zdobyc wszystko za $ w dzien mam full end game.
bez placenia miesiacami bedziesz siedzial jak mul logowal sie o 20,
to mnie najbardziej smieszy
ludzie zycia nie maja i codzinnie loguja sie zeby postac na pseudo siege
jak nic uzalezenienie.
Piszesz , ze ludzie przychodza na f2p gdyby ich nie bylo to pewnie 100 oosb by gralo z czasow p2p o takie reala Aiona ![:) :)]()
Na cale szczescie juz dawno otworzylem oczy jak i spora czesc starej topki , ktora teraz sie smieje z tych ktorzy jeszcze licza , ze beda pro w tym p2w
Dzis wchodze do gry wydaje pare $$$$$ i klepie kazdego na swojej drodze .![:D :D]()
zaraz ktos napisze , ze set nie jest wazny.....buhuahahahaha robie gunnera full set i 99% graczy pada i widzi tylko animacje...udawajcie dalej , ze wszystko jest ok ^^
Oczywiscie jezeli ktos siedzi tylko na dungach i raz na pol roku wychodzi w strefe pvp to powie , ze wszystko jest ok i nie ma p2w....o tym jak wyglada gra p2w czy nie p2w moze wypowiedziec sie tylko osoba , ktora biega na pvp ![:) :)]()
2 sprawa to ludzie , ktorzy wchodza do gry by posiedziec z innymi na tsie bo nie maja znajomych inr i tak spedzaja wiekszosc zycia ze znajomymi na ts
sory ale sporo ludzi nie wchodzi do gry poto by z kims pogadac bo od tego ma znajomych inrl. Tylko po to by nna rowni bawic sie z innymi....
Sorki ale farmiac miesiacami nareszczie zdobywasz cos super jestes szczesliwy wchodzi nowy patch i znowu musisz farmic miesiacami na itemki....za chwile widzisz goscia , ktory po tygodniu lata juz w full gearze bo wydal tysiac euro na gre i jest OP , a ty tyerasz pol roku albo rok na to samo co on w tydzien sorry ja tego nie kupuje i odcinam sie od tego.
Piszecie , ze gra musi sie z czegos utrzymac hahaha to juz chyba sami nie wiecie co piszecie......
GOLDPACK = ABONAMENT a oprocz niego jest tez IS , przeciez gold packa musi ktos kupic za real $ zebys mogl go kupic w grze...
Aion to kura znoszaca zlote jajka....
Gra musi na czyms zarobic ? aha.......POE zarabia na czyms ??? WOW placisz abo w is sa pierdoly... tutaj placisz abonament i masz do tego super p2w item shop ![:) :)]()
DZIEKUJE POZDRAWIAM moze niektory otworza sie oczy na temat tej gry.