Aion INFINITE ekipa/gildia

Witam, postanowiłem pograć w Aiona na privie infinite i szukam ludzi, z którymi mógłbym pograć. Gram assassinem i jestem graczem nastawionym na pvp. Orientuję się bardzo dobrze we wszelkiego rodzaju mmorpach i starannie podchodzę do prowadzenia postaci (czytam poradniki, fora itp). Bardzo dobrze znam angielski, jestem komunikatywny. (Kurde brzmi jak jakieś CV ! xD) W Aionie dopiero zaczynam i dopiero go poznaję, dlatego szukam ekipy, która pomogłaby mi wejść do tego świata i dała wsparcie a ja bym się tymże wsparciem odwdzięczył. Z góry dziękuję za propozycje :)

Nowa kapela asmodianów :)

aion0003gm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ooo kurde :D a na jakim serwie gracie?

O, może do Aionka wrócę. ;d

Infinity, low rate :)

Staramy sie nie tylko expic ale tez bawić , stad takie pomysły, teraz szukamy perkusisty :P

Równiez bym z chęcia zagrał z ekipą.

Zarobiliśmy już na tym koło 200k:)) Zapraszamy :D

zapraszamy serdzecznie.

Jutro z rana pobiorę , a potrzeba wam jakiś klas czy jest wystarczająca ilość każdej?

Graj czym chcesz, ale jeśli lubisz healerów to nie pogardzimy:)

aion0010od.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ok za ok 1h bd już grał lecz prawdopodobnie zrobię sobie Huntera ( wiem że inaczej się zwie ta klasa , lecz każdy wie o co chodzi).

Mój nick:Jabolpunk prosze o pw w grze ponieważnie bd zadawał pytań na forum.

Okej. Broda reklamował na podcascie serwer więc sciągne i wypróbuje "aiona"

Tylko ile osób gra tak w godzinach szczytu i czy nie będzie żadnej kasacji charów??

Chętnie się dołączę zaczynam własnie grać templarem tylko, który server Ariel czy Marachutan bo w 2.5 nie pisze, który to low czy high.

Co do kasacji charów to raczej nie będzie, ludzi jest opór a server Machutan

a jakie profesje potrzebujecie do ekipy ?;p

Najlepiej gdyby to był healer ale nikogo nie zmuszamy do grania klasą, której nie lubi ;p

A gdzie jest aion.bin bo go znalezc nie mogę??

Podepnę się pod temat, bo również szukam polskiego legionu na InfiniteAion. Tylko, że interesują mnie wyłącznie Elyos. Asmodianami grałem dluuugo na retailu i chciałbym poznać drugą stronę barykady. ;)