@DamYan po co Ci aion.bin??. Żeby wejść na server wystarczy spatchować aiona ncsoft launcherem do końca i wgrać Infinite Launchera do głównego folderu AIONA.
Aion INFINITE ekipa/gildia
Dobra installuje od nowa więc 13gb się sciąga od nowa;/
PRoblemem było to ze pojawiło się okno logowania ale nie miałem folderu z aionem tylko był z lancherem
Też zacząłem grać Sorcem. Healem mógłbym grać np. Cleric albo buffer Chanter, ale podobno trudno się nimi gra. Jeśli jest inaczej to proszę o info.
Ja gram Warriorem i mam nick Daull
Dopiero 10 lvl wbije i będę mógł do was pisac ;d
na tym InfiniteAion jest już 2.5 (nowe opcje przy tworzeniu postaci,upgrade grafiki itd.)?
jeśli tak to mógłbym pograć, bo jakoś mi się nie chce doładować konta na retailu
P.S
za dotacje dostaje się jakieś itemki ?
edit.
@miche55 chanterem cholernie ciężko się gra na pvp trzeba mieć dobry sprzęt/staff inaczej każdy sorc, sm lub inny wygearowany char cię zjedzie na 3strzały, a jeśli chodzi o pve to chyba najłatwiejsza postać do ogarnięcia np. na dungach klikasz tylko 1-2-3 + odpalasz shieldy(nie pamiętam jak się te skille nazywały ostatnio grałem 4miechy temu) no i manrty masz mieć odpalone
@Malzahn Tak jest patch 2.5 Zagraj z nami zapraszamy:)
Panowie grają tutaj PvP czy PvE? :>
Staramy się grać jak nam się podoba czyli trochę tego trochę tego:)
A buffer wam potrzebny? Tzn. Chanter bo z Clerem może być u mnie ciężko. :>
Jak chcesz to możesz grać ;p
Chętnie się dołącze
PS:ZAMIERZAM GRAĆ KLASĄ CLERIC
@Sancio około 19stego mogę z wami zacząć grać (abonament w TERZE mi akurat kończy), zrobię pewnie Sorca albo SM-a, bo Chanter po pół roku gry mi się znudził xD
Ej no mam taki problem ze nie moge sciagnac launchera do infinity aiona..
tylko plik download.ph sie sciaga
@UP
Ale chodzi Ci o launcher NC Softu czy ten kilku megabajtowy od InfiniteAion?? Bo jesli o ten 2 to pobieraj go z odpowiedniego linku na stronce Infiniteaion.com
ja tam polecam wam ściągnięcie z torrenta i dociągnięcie patchów oddzielnie.
Dobra już po problemie
To spox zaczynaj grac i wbijaj na mumbla.
Ktory server jest low rate?
taa... Marchutan
Niech mi ktos zapro do gildi wysle
Nick: Lizak