Aion INFINITE ekipa/gildia

pisz do:Spiritface

Chanter czy Cleric? <_<

co chcesz, na gildii ci powinni powiedziec, co lepsze.

Ale nie moge do nikogo napisac..

Szept jest od 10lvl, a ten z kolei moge dopiero osiągnąć po wybraniu klasy <_<

Cleric jest bardziej nastawiony na party a chanterem możesz rozwalac mobki sam . I chanter ma ciut więcej buffów.

Ja też z Wami chętnie zagram.

Już pobieram.

Do zobaczenia w grze :)

Już połowa za mną!Jak pobiorę to z chęcią się odezwę.

Nick: inhuman

Przy 75% gra zaczęła mi się pobierać od nowa. Chociaż na dysku mam już 12 gb... O co kaman?

Poddaje się, pobrałem po raz drugi i teraz przy 91% launcher się wyłączył i pobieranie zaczęło się od nowa. Odpadam.

Narazie mnie nie ma w domu...wrócę za około tydzień, wtedy napiszę. I jeszcze jedno, czy infinity aion ma kilka serwerów?Jeśli tak to na, którym gracie?

mam nadzieje ze jeszcze ktos gra u was. ja dzis zaczne za troche moglbym dolaczyc;) wogole jest cos ludzi na tych serwerach?

Ludzi jest sporo. W stolicach lagi, więc to mówi samo za siebie. Ja ostatnio zacząłem grać - gladiatorem. Jestem w jakieś gildii Polskie Ostrza... Jak coś w asmo.

Też chętnie do was dołączę, ale nie mogę zdecydować się jaką grać klasą. Chciałbym być przydatny w pt i w raczej dobry w pvp. Waham się pomiędzy Templar'em i Sorcerer'em. Może poradzicie mi co lepsze? :)

Jakie klasy przeważają w gildii? Właśnie mam zamiar odpalić Aiona i nie chciałbym klasy która się nie przyda w Gildii. Podrzuccie czego wam brakuje :)

Witam, też chciałbym zagrać w aiona ale nie wiem jak zmienić ścieżkę instalacji tzn. NCSoft Launcher instaluję na dysku D, a launcher ściąga i instaluje grę na dysku C. Jest w stanie ktoś pomóc ? Ja bym zagrał Assassinem albo Templarem.

Jak pobiore to zagram

To ja oczywiscie dolacze do was bede gral gladiatorem razem ze mna ok 7 innych osob. Sciagam i bede ok 16 juz online. Jak cos odezwe sie pozdro.

Na którym serverze gracie (pytam bo nie chce mi się przeglądać całego tematu) ? Pride czy Greed ?

Ja dzisiaj zacząłem grać z kolegą na Greed i szukamy ludzi do ConstPT. Jak by ktoś chciał się dołączyć pisać wispa do Juriko lub Joostys.

Ja chętnie dołączę się do ekipy. Nie miałem z tą grą wcześniej do czynienia i chętnie jej spróbuję.

P.S.

Gram Magiem, a w późniejszym stadium gry Sorcem :)

Pobieram właśnie grę i chyba zdecyduje się na Kleryka :)

Odświeżam temat ;)

No więc wlaśnie, czy gildia jest dalej aktualna??

Jeżeli tak to do kogo mam napisać, i w jakich godzinach... :P

Nick: Alkestis lub Jaller