Aion infinite

witam ja z kolegami chcielibyśmy zaprosić wszystkich chętnych do gry aion infinite. Wszyscy co się zgłoszą na ts na który zaraz podam koordynaty mówimy swoje propozycje na nazwę ligi,klanu czy jak tam się to nazywa hehe

adress: ts3.lameday.net

port:9987

nazwa kanału:mmorpg.org.pl

hasło:mmorpg

zapraszam wszystkich chętnych na ts podam sposób zrobienia gry na serwer my się nad tym głowili przez bite 6 godzin

Myślę że dobrze by było zrobić taki poradnik na forum aby każdy mógł zagrać bez bawienia się w tsa :rolleyes: sam kedyś próbowałem wejść do gry ale to nie na moje narwy :D

Jak mi powiecie jak się włączyć do gry to z chęcią zagram.

No wlasnie ja mam wersje 2.5

A gra potrzebuje wersji 2.1 i niemam pojecia jak zrobic z wersji 2.5 na wersje 2.1

Jezeli wiecie jak to zrobic to prosze o pomoc bo niemam pojecia kiedy patch 2.5 wejdzie na serwer a pogralbym sobie :/

ja również bym chętnie zagrał :rolleyes:

spoko zaraz wkleje poradnik napisany przez kolegę z tsa

ściągamy grę przez NC Soft Launcher, Gdy ściągnie się plik pod nazwą Aion_Main_0.0.0.0To2.1.0.12.ncpatch wyłączacie NC Soft Laucher i już nigdy z tego gowna nie korzystacie,

Następnie traktujemy plik Aion_Main_0.0.0.0To2.1.0.12.ncpatch jak spakowane archiwum, czyli wypakowujemy je winRAR'em

Gdy już mamy folder z grą ściągamy folder L10N z linku: http://www.megaupload.com/?d=NR8WYSW0 , Gdy już to zrobimy rozpakowujemy i wrzucamy cały folder L10N Do folderu z grą

Następnie ściągamy folder z linku: http://www.megaupload.com/?d=VG31JZUV , wklejamy do folderu z grą, windows będzie chciał podmienić pliki, pozwalamy mu na to bo choć raz dobrze gada,

Po tym wszystkim ściągamy Launcher ze strony InfiniteAion, odpalamy grę przez niego, Launcher będzie chciał zrobić Repair, pozwalamy mu na to i klikamy Yes...

Już tylko przycisk Launch dzieli cię od okienka z Logowaniem... Miłej gry :)

zrobicie to co w ty długim dokumencie jest napisane i będzie hulać jak miło jak zrobicie to zapraszam do gry mam własną gildie euforia więc zaraz was zaprosimy

Mialem z wami pograc, sciagnalem aiona ( instalowalem zgodnie z instrukcjami na stronie serwera infinite) I przy tworzeniu postaci mialem jakies bledy z grafika ( dziwne kolory twarzy i rozne trojkaty kwadraty itp wyskakiwaly xD) chcialem zrobic reinstalla . usunalem aiona . wlaczam nc launchera a tu sciagac od nowa xD tak wiec moze dzisiaj sciagne i jutro do was dolacze :)

Zainstaluj tak jak kolega zederich napisal bo inaczej niepograsz za wczesnie bo ncsoft luncher pobiera ci wersje 2.5 a serwer infinite stoin na patchu jeszcze 2.1. Wic jak updatniesz to do wersji 2.5 to bedziesz musial czekac az na Infinite wprowadza patch 2.5

dobra wszyscy co chca grać z nami proszę na ts jak sciągniecie oczywiście

ja mam problem bo mi sie nie chce otworzyc NC soft Luncher, instaluje i próbuje włączyć i nic sie nie dzieje. Kiedyś działało wszystko normalnie. HELP ;]

Chętnie zagram. Właśnie pobieram klienta.

nex nie wiem w czym jest problem mię wszystko hulało za pierwszym razem ale wszyscy co się zgłosili do gry niech graja na serio nie chcemy żadnych akcji w stylu zgłosiło się 4 osoby a gra 1

Spokojnie hah jak się ściągnie to zagram xD mam już 30%

no mi tez hulało wszystko kiedyś, a teraz jak zaisntalwoałem lanczera to nie chce mi sie otworzyć, reinstalowałem go i też nic ;/

6 godzin się męczyliście? HA HA HA HA! sorki za szczerość ale mi to o wiele wiele wiele krócej zeszło ;):P

Odpalam grę i wyskakuje że mój kraj się nie kwalifikuje. WTF?

"Już sobie poradziłem"

6 godzin się męczyliście? HA HA HA HA! sorki za szczerość ale mi to o wiele wiele wiele krócej zeszło

To trzeba było zrobić posta na InfiniteAion albo chociaż tutaj, wszyscy by skorzystali...

miriadel grasz z nami czy nie ???

Już od miecha staram się wrócić do Aiona ale nie daje rady. Problemy z Launcherem. Dalibyście jakiś link, z którego można pobrać odpowiednią wersje Aiona? Gramy u Asmodians czy Elyos? Ja jestem za tymi pierwszymi ;)

@Down: No to świetnie. Byle tylko mi jakoś Aion odpalił.

Asmodians.