AION NA 4.0 serwer TIAMAT. Dobry Ping!

Możemy założyć legion żeby było community w grze. Jeśli ktoś ma ochotę to niech zrobi i zaprasza, a jak nie to ja po pracy ok. 20-21 mogę zrobić. Jakiś pomysł na nazwę czy bez różnicy? Gra ktoś wieczorkiem?

Ja właśnie przyszedłem i zaczynam expić :) (nick w grze Narkoza). Co do nazwy gildii to może: Nothing Personal ?

To zalozyl ktos ten legion, a jesli tak to do kogo mam sie zglosic nick Eternaljupiter

Ja również potwierdzam zainteresowanie legionem, nick w grze Vocalise, Songweaver lvl 42.

Zapraszam wszystkich do legionu Ciasteczka na serwerze Tiamat NA, strona Asmodian.

Kontakt w grze: Mocarna

Zobaczymy jakie jest zainteresowanie ;)

Ja póki co nie mam nawet 20 lvla więc nie moge pisać /w. Spróbuj bez tego dać inva, nick: narkoza.

O fajnie Ozonek że ogarnąłeś legion

No ja dzisiaj 20 dobije, tak czy siak nick: Vinsentos oraz jeszcze znajoma z forum nick: Vocalise

Prosimy o addy:)

Jaki jest ping ~?

Mam internet 30MB/s i mam ping ponad 300 ;(

Każdy na początku ma niby tolerancyjny ping na NA, ale powodzenia życzę w większym pvp, a nie wspomnę o mass pvp. Ping Wam tylko skoczy do 1000 i WTF nie pomoże, chyba że macie łączę światłowodowe :) Każdy gracz w trakcie pvp będzie tak Wam zawyżał pinga, że nawet nie wiecie co Was czeka :P Teraz jest niby fajnie, ale potem ? Kolejnym minusem moim zdaniem jest siejący pogrom P2W oraz straszliwe ułatwienie gry na NA.

Choćby tam dawali 10 gold packów na start to i tak bym nie zagrał ( z tego też względu, że Europa to Europa czyli sami swoi ), szkoda czasu nerwów i tego co się osiągnęło na swoim serwerze, ale to tylko i wyłącznie moja indywidualna opinia. No i dzielenie się też nie leży w mej naturze jak mam zgrany fajny Legion, chyba że moje życie polegałoby tylko na graniu to bym się zastanowił hehe :D

Ale życzę powodzenia ;)

No zobaczymy, póki co gramy. Mamy legion, eksplorujemy sobie te 4.0. Exp idzie jak burza więc dużo się nie straci w razie czego. A na EU zaraz nowe serwery, i trochę boje się że po podziałach gra będzie świecić pustkami

Exp idzie jak burza? Moim zdaniem ta gra przy szybkiim expieniu traci cały swój klimat. Zdecydowanie bardziej wolę klimat na EU, gdzie mechanika gry po prostu wymusza od ludzi chodzenie w party, bo przejście lokacji początkowej Scoutem solo to droga przez mękę (wiem, bo sama to robiłam). Do tej pory ceniłam Aion za to, że jest stosunkowo trudną grą, wymagająca ogarnięcia, ale widzę, że na serwerach NA to taka druga Tera Online - "Znerfimy wszystkie bossy i damy szybkiego expa, żeby się gracze nie musieli zbytnio wysilać" (tak, to jest krytyka najnowszego patchu w Terze).

To że gra łatwiejsza to raczej patch 4.0 a nie serwer NA. Aion KR to zapoczątkował. A przecież wszyscy cheili mieć Aiona jak w Korei

Jeżeli takie zmiany wejdą do Aiona na EU to chyba pożegnam się z tym tytułem.

Nie rozumiem Twojego toku. Co z tego że bossy czy elitki się szybciej zabija? Czy wyznacznikiem jest że mob ma pare tysięcy hp więcej i musisz iść na niego w party czy to że masz nowe skille które musisz opanować w PVP, 2 klasy nowe i w ogóle więcej osób biega w PVP bo szybciej dobija end contentu? Skoro sa 2 nowe klasy, więcej osób, nowy gear, więcej skilli to chyba trzeba będzie mieć jeszcze większy ogar na różnych przeciwników. Chyba, że dla ciebie Aion to tylko PVE.

Bo lubię, gdy end game jest rzeczywiście end gamem - nagrodą za wysiłek, jaki włożyłeś w dotarcie do niego, pewnego rodzaju satysfakcją. A nie cyferką w levelu, którą osiągasz w trzy dni z palcem w nosie.

ale lvl Ci nic nie da :) jest masa ludzi z max lvl a takie "ogary" ,ze brak slow ;)

Jak myślisz, dlaczego? Może dlatego, że gdyby mechanika była trudniejsza, gra wymagałaby od nich opanowania skilla? Mówię o grze solo lub niewielkim party, a nie o donoszeniu nieszczęśnika do level capa w plecaku.

W takim razie musisz należeć do grona szczęśliwców którzy mają czas na grę i mozolne wbijanie levela. niestety, ja grając 2-3h dziennie (w weekendy w ogóle) raduje się bardziej że będe mógł wylevelować z 3 postacie w jakieś pół roku i cieszyć się nimi contentem - tym bardziej że to oficial 4.0 rodem z KR

Nie, nie mam wcale wiele czasu na grę, sama gram po 2-3 godziny dziennieI większą radością jest dla mnie wbijanie level capa przez 3 miesiące niż przez 3 dni.