Jak się zalogować do gry? W pierwszym polu wpisać email czy "display name" ? Bo mam z tym problem wpisuje różne kombinacje i nic..
AION NA 4.0 serwer TIAMAT. Dobry Ping!
W pierwszym polu wpisujesz email.
Co do dysputy, nowe pokolenie graczy i to nie zależnie od wieku (mam na myśli to, że stary gracz z długim stażem też to może odczuć) nie lubi zbyt długo męczyć lvli, chcę się zabrać od razu za wisienkę na szczycie tortu. Mozolne levelowanie to nic fajnego, (bardzo fajnie mi się levelowało postać w pierwszym mmorpgu opartym o ten system, później było już tylko gorzej). Coraz częściej uprasza się lub nawet pomija levelowanie w mmo, dlatego to nic dziwnego; zresztą to wcale nie oznacza, że w endgame gra ma być prosta. Co do zdobywania skilla, gracz według mnie nadal ma sporo czasu na nauczenie się swojej postaci i poznania jej w jakimś tam stopniu, jak wiadomo w endgame taki potencjalny gracz, tak czy siak poznaje o wiele więcej formułek, strategii itp.itd.
Witam, zainspirowany wpisem Ozonka, jakoby że na NA da się grać z WTFastem bez laga także spróbowałem tej opcji. Powiem więcej - bez WTFasta mam identyczny ping co w wersji EU, więc dziękuję i ja również już wersji Gameforge. Jeśli ktoś chciałby zacząć od początku na lepszej wersji niż Gameforge to zapraszam do zabawy. Tiamat jest najbardziej aktywynym serwerem. Zapraszam do wspólnej gry po stronie Asmo