Aion NA czu EU

Tak jak w temacie , gdzie lepiej grac , gdzie wiecej ludzi , i p2w gdzie wiekszy nacisk ?

p2w oczwiscie najwiekszy na EU

a jak z populacijo na NA ???i gdzie lepiej grać ?

Populacja na NA jest ok :) . Ja tam wolę grać na Amerykańskim, mniej polaczków PL :)

Populacja na NA jest ok . Ja tam wolę grać na Amerykańskim, mniej polaczków PL

znalazł sie żydek, amerykański dupoliz :)

warn_ico.png
Obraza użytkownika ~ blaumro

Czemu amerykanski dupoliz? sam wole NA bo jest o wiele lepsze i niestety taka jest prawda :P

Niestety, to jest smutna prawda. Mając do wyboru gry w wersji EU i NA, zazwyczaj wybieram NA. Dlaczego? Amerykańskie firmy nie mają bzika na punkcie kasy, wprowadzają szybciej patche i nie ma z nimi jako tako problemów. O firmach europejskich można sporo poczytać(oczywiście chodzi mi o wydawców gier MMO), co od razu pozwoli na wybór wersji, na której zamierzasz grać.

No cóż, smutne jest to, że nawet nie można wyrazić swojej opinii, od razu zostałem pociśnięty od 'Amerykańskiego dupoliza', zabawne ;)

Dlaczego niby p2w? Cały kontent/klasy/skille/eq są dostępne za friko, są ograniczenia co do handlu i cd instancji ale wciąż są... Na 65lvlu kiedy załóżmy będziesz miał full eq no po prostu wszystko na maxa to już gp nie będziesz potrzebował ponieważ eq/skille/content masz i będzie liczyć się pvp. A np. Ja jako wielki fan Tibii uważam że akurat ona ma zryty system premium ponieważ na faccu niema 70% rzeczy i na faccu niema co robić a w Aionie jest odwrotnie. Co Ty byś chciał żeby w itemshopie były najlepsze sety za 300zł i dla Ciebie to nie byłoby p2w?

hmm pewnie chodzilo nie tyle o pay 2 win a po prostu o placenie za GP na EU bo np na NA full "friko" a co do end game to nie koniecznie only pvp jak zdobedzie eq i tak musi obrabiac all instancje + kamar a bez gp cd jest pewnie 200% lub 300% (instancje same w sobie maja juz 2-6 dni cd)

GP na EU to 15-20 zl na allegro jesli was nie stac kupowac w IS... ludzie... pozniej mozna juz bez problemu nazbierac w grze na GP, lepszy ping i eventy o naszej porze i NASI gracze a nie amerykanie i cholera wie kto z pelnymi portfelikami i bogatymi rodzicami, nie wspomne juz o levelach i graczach jacy tam juz biegaja, oczywiste ze EU i PL serwer Barus, ktory jest nowy i nadal kazdy ma duze szanse na bycie w czolowce bez mek i bolow :) do zobaczenia na serwerze

... wez sie rozpedz i walnij glowa w sciane, jak EU jest p2w to NA to juz w ogole lepiej nie grac trolu

gram na NA i mega przyjemnie nie ma problemu z pt masa luidzi gra az jestem w szoku na kazdym lv ktos biega . polecam NA znacznie lepszy niz EU !

GP na EU to 15-20 zl na allegro jesli was nie stac kupowac w IS... ludzie... pozniej mozna juz bez problemu nazbierac w grze na GP, lepszy ping i eventy o naszej porze i NASI gracze a nie amerykanie i cholera wie kto z pelnymi portfelikami i bogatymi rodzicami, nie wspomne juz o levelach i graczach jacy tam juz biegaja, oczywiste ze EU i PL serwer Barus, ktory jest nowy i nadal kazdy ma duze szanse na bycie w czolowce bez mek i bolow do zobaczenia na serwerze... wez sie rozpedz i walnij glowa w sciane, jak EU jest p2w to NA to juz w ogole lepiej nie grac trolu

Drogi kolego, zanim napiszesz ogarnij się i tak jak to napisałeś "... wez sie rozpedz i walnij glowa w sciane"

Jeśli nie masz pojęcia o czym piszesz to nie pisz i nie rób zamętu.

Ja ze swojej strony również polecam NA, bardzo przyjemnie się gra, ping nie przekracza 100, bardzo dużo osób. Polecam grać na NA jest dużo lepsze i wydajniejsze od EU ;)

Rowniez polecam NA a co do czasow to wszystko masz w godzinach wieczornych :D co sprzyja chodzacym do pracy czy szkoly

Drogi kolego, zanim napiszesz ogarnij się i tak jak to napisałeś "... wez sie rozpedz i walnij glowa w sciane"Jeśli nie masz pojęcia o czym piszesz to nie pisz i nie rób zamętu.Ja ze swojej strony również polecam NA, bardzo przyjemnie się gra, ping nie przekracza 100, bardzo dużo osób. Polecam grać na NA jest dużo lepsze i wydajniejsze od EU

sam sie ogarnij i nie rob zametu i nie jestem twoim kolega, poszukaj ich w gimnazjum

ping nie przekracza 100, bardzo dużo osób. Polecam grać na NA jest dużo lepsze i wydajniejsze od EU

ping na NA nie przekracza 100 (jeszcze dopisz , że z Polski fachofcu) :lol: wieczór kabaretów normalnie :lol:

i tak nie ma to duzego znaczenia bo mechanika serwerow pozwala na gre do 200 pingu bez delayu :D jak to gm kiedys napisal ping u wszystkich to sr 150-160 w celu wyrownania :D (komenda "/ping" w wiekszosci przypadkow pokazuje inne wartosci niz w realu) trza im przyznac ze o EU graczy dbaja :D

A u gameforge jest wieksza przewaga IS? Czy na NA bede mogl cieszyc sie wszystkim bez placenia ? Profkami itd? Na barusie jest teraz 1800 online, ile jest na serwerach NA?

na polskim serwerze gania mnóstwo osób obecnie, a GP masz za 22 kk (za 55-60kk dla przykładu na angielskim) , ludzi też strolowanych nie spotkałem , kupa legionów )wiadomo świeźy serwer to i wszystko młode, ale przez to jest fajnie, jakby gra miała drugą premierę

NA masz full za free :D o wiele starsze servery od EU co daje lepszy broker lecz duzo ludzi juz ma swoje equ (od 0 lvl to i tak kwestia miesiaca) no i ekonomia, balans wyrobiony :D co do online 1800 EU, na Sielu(NA) 6000+ takze jak kto lubi :)