Aion NA czu EU

Chyba NA bedzie w takim razie lepszym wyborem, stabilnosc itd, a i polakow jakos nie moge. Czyli na NA moge sie cieszyc wszystkim wszystkim za free tak?

tak masz wszystko za free :)

na NA bedziesz miesem do zabijania dla innych, ja gram zawsze na w miare nowym serwerze.. albo wcale, jestem fanem PvP, to moze dlatego..

powodzenia!

to juz nie wiem ... Wole byc miesem niz placic.

no skoro nie masz na jednego GP 15-20zl to rzeczywiscie badz miesem :)

miesem ;d? w miesiac ma ambassadora na +15 i ciskanie zergow to przyjemnosc :D

oczywiscie.. bedzie w najlepszej czolowce a ci co graja od bardzo dawna to same nooby... powodzenia :)

Czyli na NA moge sie cieszyc wszystkim wszystkim za free tak?

Oprócz pingów i nerwów, chociaż , jak jesteś graczem PVE, to będziesz zadowolony - gorzej jak ci przyjdzie robić PvP rifty - twój współczynnik wqrwiania wzrośnie do potęgi

a co ma czolowka do tego? w miecha masz 65 ambassadora +15 (staty seta governora) i modor weap (:o) wiec co za problem :D ping to tylko cyferki wiec nim sie nie przejmuj :D a co do nerwow to polecam jakies herbatki lub tabletki bo fakt faktem nie raz bedziesz chcial przeorac caly dom z nerwow ;d

btw. RIft PVP jeszcze istnieje :D? a myslalem ze wszyscy w katalm i danari zeby stworzyc zerg vs zerg

btw2. w miesiac mozna 13kk AP wyciagac wiec z czolowka problemu nie bedzie ;) a przyklad to chociazby gunner ktory na poczatku sierpnia mial juz 14kk AP (nie nie byl to twink)

To ja juz nie wiem co kurde robic.... Ten item shop od gameforge mnie razi jakos...

tam item shopem nie masz co sie kierowac :P ja wybieralem po online i ekonomi :D jedyny minus shopa na EU to to ze GF zmienilo itemki na untradable a na NA wszystko znajdziesz na broku za smieszne ceny ;d

To ja juz nie wiem co kurde robic.... Ten item shop od gameforge mnie razi jakos...

Serio nie ma nad czym się zastanawiać.

NA all the way!

Oszczędź sobie nerwów i rozczarowania i graj na wersji od NCSOFTU, w pakiecie masz stabilne serwery, dobry support(w porównaniu do GF), szybsze update'y. Chyba że chcesz się użerać z GF, ta firma to zło i lepiej się trzymać od niej z daleka(wystarczy trochę przeszukać forum i znajdziesz kilka tematów w których osoby dostały bezpodstawne bany od GF czy to w Tera czy Aion'ie), zbieranie golda w grze/wydawania co miesiąc kasy na gold pack'a to dość słaba perspektywa.

Pomyśl sobie że robisz przerwę od gry, wracasz po miesiącu i oops nie masz kasy na goldpack'a i co teraz?

Pamiętaj też o tym że zawsze lepiej grać na serwerach oryginalnego twórcy, a nie jakiś gości którzy wykupili licencje i mają fatalną opinię wśród graczy.

A ja oobiscie polecam EU , bardzo dobrze mi sie tu gra :)

Granie na NA bez WTfasta(pvp) mija się z celem.

no to sobie sciagnie ;d? co za problem :D

Chyba największy problem jest taki, że nie jest to darmowy program ?

Myślę, że wydać te 20 parę złotych na miesiąc to nie jest nic strasznego :P

jak sie umie szukac to i WTF jest darmowy :))

No dla mnie wtfast jest darmowy :)

Jak wam szkoda pieniędzy to wasza sprawa, ja wolę wspierać twórców, za coś, co naprawdę pomaga, bo zrobili b dobrą robotę :)