Czy mając konto Veteran (jeszcze z CBT) na Eu bardziej się opłaca grać na EU czy może NA serwerze?
Aion NA czu EU
zalezy czego szukasz roznica jest taka ze EU ma ubogie brokery (czasami kosmiczne ceny) a ludzi na ENG serverach jest malo (aby 2k :[) ale co za tym idzie latwiej bo nie ma tlumow a z czasem sie do wszystkiego dojdzie mimo brokera
na NA znajdziesz wszystko po smiesznych cenach
a ludzi jest tyle ze aby marzyc o pustym spocie
sam posiadam veterana ale osobiscie siedze na NA i tobie rowniez polecam
jesli masz dostep do WTF nie ma co sie zastanawiac
Jak wam szkoda pieniędzy to wasza sprawa, ja wolę wspierać twórców, za coś, co naprawdę pomaga, bo zrobili b dobrą robotę
No tak tak, swietni sa, dopakowali IS aj chwala im za to bo to kawal dobrej roboty. Coraz wiecej ludzi "wspiera" twórców bo to przecież nie moralne grac u kogos za darmo, i okradanie prawie że twórców. A na kompie winda pirat...
Szegerege, nie wyciągaj zdań kontekstu. Ten post dotyczył WTFasta.
Co do IS'a na NA - Wolę mieć IS z którego 90% rzeczy jest tradeowalnych, niż konieczność kupowania gold packów co X czasu.
hmm bodajze IS na NA jest 100% tradable ;d
@up
Też mi się wydaję, że IS w NA jest w 100% tradeable.
Wydając 20zł na WTFasta, można tak samo wydać te 20zł na GP (w przypadku GP nie jest to konieczne, bo spokojnie można kupić GP za Kinah - oprócz pierwszego).
Moim zdaniem każdy w końcu wybierze to, na co będzie miał ochotę. Pozdrawiam
Dokładnie tak, bezsensowne stają się kłótnie o Na/Eu. Jeśli chcesz więcej graczy, zapraszamy na NA, jeśli chcesz normalne pingi i więcej rodaków, leć na Eu
potrzebowalismy az 3 stron do tego wniosku co kto lubi moze wybrac
szukam jakiejs ekipy legionu na siel serwerku=] mam jakis leion ? asmo gram ale moge zmienic bo dopiero 20+lv
heh wiec tak gralem na Eu ponad 2 lata i powiem ze jest straszna lipa kiedys gralo sie przyjemniej
teraz tylko klepiesz te Garnizony
spotykales elucha mowies sobie " o no spotkalem jakiegos elucha albo asmo" to az sie chcialo zabijac a teraz " o nie znowu te eluchy badz asmo" gra jest tak skopana ze zrezygnowalem z niej teraz jak chcesz pograc i sie pobawic na aionie to tylko na lvl gdzie mozesz wejsc do riftow takie jest moje skromne zdanie
a i jak bedziecie pisac ze sie nie znam bo nie dobilem max lvl to chcialem napisac tak mam 2 konta na 65 lvl jedzna z full abbys setem
TheDziks21Czyli grales moze max 1 rok w aiona w co watpie....Aion jest gra open pvp tylko od 3.0 byla nastawiona bardziej na pve teraz znowu wrocili do open pvp i gra sie duzo lepiej . A to ze jestes casualem i quitnoles bo bili cie ely to juz twoj problem Nie lubisz pvp nie grasz w Aiona proste. Chociaz inst jest od groma na ale coz jak ktos ma narzekac to bedzie na byle co
ping na NA mnie rozbija z 150 pingu kazde pvp przegrasz
Ja polecam EU. Taniej wychodzi, mniejszy ping, natywne serwery i dużo fajnych ludzi gra z nami. W ciągu tygodnia na zonach 1-20 mało jest graczy bo tak naprawdę wszyscy już osiągnęli jakieś konkretne poziomy. Ze znalezieniem przeciwników w otchłani nie ma problemu.
kyree - akurat zabic elucha to nie problem od groma instancji ? hm ok ale co jezeli nabijesz max lvl ? nie sadze ze chcialo by ci sie dzien w dzien robic te sama inste
? dobijesz max craft to co bedziesz robil ? gra jesli lipa polatasz pobijesz eluchow i co ? masz zamiar klepac dzien w dzien to samo ? moim zdaniem ta gra jest slaba sama glupia walka W,S,A,D i napierdzielasz od 1 do 9
walka powinna wygladac jak w MORTAL Online : ) takie moje osobiste zdanie:) pozdrawiam
http://www.aiononlin...p?topic=17534.0
macie tu wypowiedzi aktywnych bardzo dobrych graczy Aiona grajacych tam a raczej grajacych chwile. I mysle ze na tym zakonczymy bezsensowe dywagacje. Ze AIon NA na NA osiagniecie MAX 90-150 - na ktorym o pvp mozna zapomniec. Dizekuje dobranoc.

Tak jak w temacie , gdzie lepiej grac , gdzie wiecej ludzi , i p2w gdzie wiekszy nacisk ?