Aion NA czu EU

Czy mając konto Veteran (jeszcze z CBT) na Eu bardziej się opłaca grać na EU czy może NA serwerze?

zalezy czego szukasz :) roznica jest taka ze EU ma ubogie brokery (czasami kosmiczne ceny) a ludzi na ENG serverach jest malo (aby 2k :[) ale co za tym idzie latwiej bo nie ma tlumow a z czasem sie do wszystkiego dojdzie mimo brokera :D na NA znajdziesz wszystko po smiesznych cenach :D a ludzi jest tyle ze aby marzyc o pustym spocie :D sam posiadam veterana ale osobiscie siedze na NA i tobie rowniez polecam :) jesli masz dostep do WTF nie ma co sie zastanawiac

Jak wam szkoda pieniędzy to wasza sprawa, ja wolę wspierać twórców, za coś, co naprawdę pomaga, bo zrobili b dobrą robotę

No tak tak, swietni sa, dopakowali IS aj chwala im za to bo to kawal dobrej roboty. Coraz wiecej ludzi "wspiera" twórców bo to przecież nie moralne grac u kogos za darmo, i okradanie prawie że twórców. A na kompie winda pirat...

Szegerege, nie wyciągaj zdań kontekstu. Ten post dotyczył WTFasta.

Co do IS'a na NA - Wolę mieć IS z którego 90% rzeczy jest tradeowalnych, niż konieczność kupowania gold packów co X czasu.

hmm bodajze IS na NA jest 100% tradable ;d

@up

Też mi się wydaję, że IS w NA jest w 100% tradeable.

Wydając 20zł na WTFasta, można tak samo wydać te 20zł na GP (w przypadku GP nie jest to konieczne, bo spokojnie można kupić GP za Kinah - oprócz pierwszego).

Moim zdaniem każdy w końcu wybierze to, na co będzie miał ochotę. Pozdrawiam

Dokładnie tak, bezsensowne stają się kłótnie o Na/Eu. Jeśli chcesz więcej graczy, zapraszamy na NA, jeśli chcesz normalne pingi i więcej rodaków, leć na Eu :)

potrzebowalismy az 3 stron do tego wniosku :D co kto lubi moze wybrac :D

szukam jakiejs ekipy legionu na siel serwerku=] mam jakis leion ? asmo gram ale moge zmienic bo dopiero 20+lv

heh wiec tak gralem na Eu ponad 2 lata i powiem ze jest straszna lipa :) kiedys gralo sie przyjemniej :) teraz tylko klepiesz te Garnizony :)

spotykales elucha mowies sobie " o no spotkalem jakiegos elucha albo asmo" to az sie chcialo zabijac a teraz " o nie znowu te eluchy badz asmo" gra jest tak skopana ze zrezygnowalem z niej teraz jak chcesz pograc i sie pobawic na aionie to tylko na lvl gdzie mozesz wejsc do riftow :) takie jest moje skromne zdanie :P

a i jak bedziecie pisac ze sie nie znam bo nie dobilem max lvl to chcialem napisac tak mam 2 konta na 65 lvl jedzna z full abbys setem :)

TheDziks21Czyli grales moze max 1 rok w aiona w co watpie....Aion jest gra open pvp tylko od 3.0 byla nastawiona bardziej na pve teraz znowu wrocili do open pvp i gra sie duzo lepiej . A to ze jestes casualem i quitnoles bo bili cie ely to juz twoj problem :) Nie lubisz pvp nie grasz w Aiona proste. Chociaz inst jest od groma na ale coz jak ktos ma narzekac to bedzie na byle co

ping na NA mnie rozbija z 150 pingu kazde pvp przegrasz

Ja polecam EU. Taniej wychodzi, mniejszy ping, natywne serwery i dużo fajnych ludzi gra z nami. W ciągu tygodnia na zonach 1-20 mało jest graczy bo tak naprawdę wszyscy już osiągnęli jakieś konkretne poziomy. Ze znalezieniem przeciwników w otchłani nie ma problemu.

kyree - akurat zabic elucha to nie problem :) od groma instancji ? hm ok ale co jezeli nabijesz max lvl ? nie sadze ze chcialo by ci sie dzien w dzien robic te sama inste :) ? dobijesz max craft to co bedziesz robil ? gra jesli lipa polatasz pobijesz eluchow i co ? masz zamiar klepac dzien w dzien to samo ? moim zdaniem ta gra jest slaba sama glupia walka W,S,A,D i napierdzielasz od 1 do 9 :) walka powinna wygladac jak w MORTAL Online : ) takie moje osobiste zdanie:) pozdrawiam :)

http://www.aiononlin...p?topic=17534.0

macie tu wypowiedzi aktywnych bardzo dobrych graczy Aiona grajacych tam a raczej grajacych chwile. I mysle ze na tym zakonczymy bezsensowe dywagacje. Ze AIon NA na NA osiagniecie MAX 90-150 - na ktorym o pvp mozna zapomniec. Dizekuje dobranoc.

mod_ico.png
Temat o tej sprawie już był, nie zakładaj kolejnych. Zresztą, ja tam nie widzę żadnego potwierdzenia twojej teorii - wypowiedziało się 2 graczy NA, z czego jedenemu się podobało, drugiemu nie. - Might

Tak jak w temacie , gdzie lepiej grac , gdzie wiecej ludzi , i p2w gdzie wiekszy nacisk ?