Aion NA

Czy jest ktoś na tym forum który gra w Aiona NA ?

http://na.aiononline.com/en/

Postanowiłem tam grać, bo szybsze updaty i nie ma żadnych ograniczeń w wersji free. Szukam jakiś ludzi do wspólnej gry, może jest jakiś polski legion. piszcie swój serwer i po jakiej stronie gracie.

Najlepiej grać na Sielu, najwięcej ludzi online. Co do frakcji, to jak zaczynasz od 0 to Asmo, bo dostają bonusowe itemy.

Siel -----> Asmodian -----> Grey Wolves

Nie oplaca sie grac w Aiona na NA bo sa tam lagi.

oplaca sie bardziej niz na EU :P WTFast i jest git :)

Asmo to czarne dziwki... Zawsze na warach wpierdziel dostają

Elyosi górą ! Sirmarchewka z tej strony z EU :3

Niby tak niby nie na NA po prostu jest milsza strona Asmo przez to ze ma ankiety a np Ely nie ma ich wgl :D

Ja i tak polecam wbić do EU ...Wbić na polski serwer gdzie 2k + samych polaków jest , wbić 40lvl i wejść do naszego klanu gdzie witamy kleryków z otwartymi rękoma

2k online :o podzielisz to na katalm ID danarie i wszedzie pustki :D a na broku kosmiczne ceny ;d ja osobiscie wybralem NA poniewaz jest o wiele wiekszy online i lepszy broker :) nie mowiac o innych faktach :D jak kto woli jesli chcesz NA to WTFast i mozesz spokojnie

2k online podzielisz to na katalm ID danarie i wszedzie pustki a na broku kosmiczne ceny ;d ja osobiscie wybralem NA poniewaz jest o wiele wiekszy online i lepszy broker nie mowiac o innych faktach jak kto woli jesli chcesz NA to WTFast i mozesz spokojnie

Lepsze ceny ponieważ server na którym grasz jest stary, rozum to. Bez WTfasta fajnie pvp wygląda więc powodzenia na siege itp :).

Wiem ze jest stary ale np na takim nexusie czy spatalosie wciaz ceny sa z kosmosu :) czemu mialby bez WTF :D? na Siegu 150 Pingu przy full ludkach na ekranie wiec zle nie jest ;d a delayu nie ma

Grałem trochę na EU i NA; z doświadczenia powiem, że na NA z WTFastem miałem podobny ping co na EU, a czasami niższy... ogólnie cięż stwierdzić ile daje WTFast bo komenda /ping nie działa z nim i pokazuje nam zły ping ; f ilość ludzi na ekranie nie gra roli jeśli chodzi o ping. Szczerze polecam NA Siel, strone asmo, na Tiamacie i innych serwerach jest o wiele mniej ludzi z Europy.

UP Prawda :D jakby cos to PM i inva do legionu zalatwie (siel)

Fakt ze /ping cos sie pierdzieli bo jakosc gry nie idzie w parze z tym co wywala no ale co tam ;d

Aion NA ile waży ?

Proszę o szybką odp

@Up mogłeś zedytować.

Aion NA waży prawdopodobnie ok: 20gb o ile się nie myle.

@Up mogłeś zedytować.Aion NA waży prawdopodobnie ok: 20gb o ile się nie myle.

Kurczę czemu tak dużo :\

Mam pytanko czy jest uninstaller który usunie to wszystko z Aiona? Tak żeby ani kb po usunięciu nie było na moim dysku?

Ale na wersji NA można zacząć grać jak się jeszcze cała nie ściągnie

Więc odpowie mi ktoś czy uninstaler usunie co do 1 gb?