No przeciez nie zostawi ci plikow dla picu i mozna grac za nim sciagnie sie calosc (czego braknie nie wiem)
Aion NA
Czy mogę zrobić tak że zpauzuje i wyłącze kompa np. na 20% to moge po ponownym uruchomieniu kontyunować od tych 20%?
mozesz jedynie przy instalacji nie polecam wylaczac bo bedzie od nowa instalowal
Witajcie a czy istnieje jakaś gildia w Ely polska??
Na sielu jest Legion Zbakane Chomiczki z tego co dobrze pamiętam, ale i tak zapraszam do Asmo
A zapytam jeszcze. Jest jakaś darmowa NIE 30-dniowa wersja ;P tego prgramu: WTFast
WTFasta nie ma, ale ja na przykład używam Leatrix, który jest darmowy i też jest git
Póki co i tak nie pograsz bo jest maintenance i 6h down
Ja gram bez żadnych programów i lagów nie ma (nie mówię o solo, tylko o raidach i abyss PvP).
ok dzisiaj jak wstanie Serw to chętynie bym z ki9mś pograł bede grał Clerem jak coś. No i w Asmo chyba.
Asmo sie poleca bo sa o wiele wiele lepiej zorganizowani niz Ely, do tego masz ankiety ktore daja nawet sporo (jak dla osoby nie majacej equ czy mozliwosci zdobycia tego), Polakow gra duzo a znalezienie ich to nie problem co do pingu to jak ktos juz wspomnial Leatrix Fix ew. mozesz przeszukac google to i darmowy WTF sie znajdzie a dla leniuchow to Direct IP
Spora czesc populacji serwera to ludzie z EU wiec w ost patchu dodali timing dla graczy z Europy
Siel -----> Asmodian -----> Grey Wolves
Might, ja tam wolę profilaktycznie używać, i tak mam dopiero 30lvl na NA
wlasnie chce rozpoczac soja przygode na NA bo Eu to jakas paranoja. moge wiedziec gdzie warto wbic ? najlepiej jeszcze jakis sensowny legion nie musi byc koneicznie PL =] 3480684 maine gg
Polecam siel strone asmo na temat legionu sie nie wypowiem bo siedze w jakims krzakowatym
a ja mam jedno pytanko czy na aion na jest już 4.0 i kiedy będzie 4.5 ???
a także na temat klas
gunlinger dzieli się na kogo ???
a bard na kogo ?
czy grać na aion na czy aion eu
I jaka postać jest dobra zarównie do pvp i pve proszę o odp thx
Na NA i EU jest 4.0. Gdzie zacząć grać, to zależy od Twoich preferencji. NA szybciej dostaje patche, i jest bardziej darmowa. Zarządza nią sam NCSoft.
Na EU jest gp i jeśli nie grasz casualowo, to musisz go kupić. Zazwyczaj jest też poślizg z nowymi patchami. Serwerami "opiekuje" się GF. Pingi będziesz miał raczej bardzo dobre, do tego jest polski serwer.
Sam wbiłem się na NA, ze względu na GF
Bard i Gunlinger mają tylko po 1 klasie, więc nie ma w czym wybierać.
co do legionu po stronie asmo na sielu macie Grey Wolves (international) ale bardzo duzo polakow tam gra
Oczywiscie , ze Eu....gold pack na barusie jest tani i zarobic na niego mozna w kilka dni na end game w 1 bez problemu , do tego pingi jak i support obecnie jest dobry , botow coraz mniej . Nie wiem nad czym sie tu zastanawiac. Na NA gra malo polakow bardzo malo.
malo polakow? polakow to gra wlasnie az za duzo (zwazywszy ze jest taki EU) jak ktos lubi pograc z normalna gospodarka i prawdziwym online to nawet EU nie wezmie pod uwage EU a NA to 2 rozne swiaty
a co do GP i tak bedzie drogi za pare miechow
malo polakow? polakow to gra wlasnie az za duzo (zwazywszy ze jest taki EU) jak ktos lubi pograc z normalna gospodarka i prawdziwym online to nawet EU nie wezmie pod uwage EU a NA to 2 rozne swiaty a co do GP i tak bedzie drogi za pare miechow
Normalna gospodarka ??
- NA mozesz kupic WSZYSTKO W ITEM SHOPIE....doslownie wszystko co sie da dropnac-co jest juz chore )
- NA-Normlanym online ?? o 2 3 4 5 w nocy?? no to faktycznie normlany online
- NA - z czasami dredgionow i innych ebentow w godzinach nocnych
- EU gp bedzie drogie ?? nie nie bedzie-na starych serverach i tam gdzie przypilnowali sobie cen gp sa po 20-40kk GORA czyli na end game to 1-2 dni max
- NA-PING 300-400 -EU ping 40
Nie widze powodu , aby grac na NA zadnego , procz tego ze patch wychodzi obecnie 1-2 max miesiace pozniej w eu....