Aion NA

raczej powinien a jak by nie usunął to usunąć to ręcznie

- NA ping 60-100

- Nie kupisz zadnego armoru ani weap a wszystko inne co tam ludzie kupuja masz na broku po smiesznej cenie (tak GF zmienia na untradable te itemki a na NA mozna handlowac)

- Eventy sa w godzinach wieczornych od 18 :P tak samo siege Tiamant 22 a w katalm czy danarii 19 :) Dred 9 rano i 19 a kamar battlefield 16-19 (po ostatnich prosbach ludzi z EU bo jakby nie patrzec 60% populacji i wiekszosc topowych legionow jest z EU)

- NA online jest o wiele wiekszy w nocy i dzien co widac "golym okiem" gdzie po tylu latach w morheim wciaz lata duzo ludzi a na barusie juz masz pustki (powiem tyle ze online przewyzsza barusa x6-x8 [staly] na barusie wieczorem juz masz pusto jak na FTS na EU)

Przykro mi lecz EU przegrywa z NA na kazdym kroku :) przynajmniej ja mam takie zdanie :) jesli ktos nie lubi tloku i online 1,8k mu starczy to smialo moze na EU grac chociaz wydawac cokolwiek na GP jest dla mnie smieszne

Widze ze , na Eu grales moze miesiac . JAk wszytskeigo nie kupisz? jak mozna kupic klucze do krzynek z , ktorych leca enchanty skrzynki z epickimi bronmi etc. Na Na ping 60-100? Dziwne bo na eu tyle ludzie maja. Sory ale nie klam ok ? bo nie podwarzasz ani jednego mojego argumentu czyms realnym prawdziwym.

Co wydawac na GP ?? gp kupuje sie za kase z gry inne zreczy tez juz mozna ...

To , ze ty i 100 innych oosb gra na NA nie znaczy , ze jest lepszy , bo o dziwo wiekszosc ludzi przeszla z NA na Eu...BO ? bo na pvp nic tam nie znaczy osoba z eu z pingiem 300 , ping 60-100? moze i tak ale z platnymi programami...sory Twoje argumenty sa zadne do tego malo prawdziwe. Topowych legionow jest z EU? no przepraszam ale topowe legiony graja na EU :X troszeczke koelgo wymyslasz :) a raczej bardzo duzo. Na nie wygrywa z EU pod zadnym wzgledem ...na Eu tez masz 2 servery na ktorych masz non stop po 4+k online w tym 1k botow i gold sellerow i graczy afk , na np - Barusie masz 2000 aktywnych , jednak nowych graczy Aiona.

Ty chyba masz net z mikrofalowki w takim razie ja na spokojnie wyciagam 60 pingu bez zadnego programu na Barusie polowa teraz to boty brak pt na inste gdzie na NA masz shitload ludzi na kazda do wyboru do koloru.

Tez mam niski ping wiec jak masz z telefonu neta to sorry :) co do topowych legionow to wlasnie na NA sa topowe legiony grajace od poczatku gry :P to ze masz 5 ludzi ktorzy sie wylamali z ta sama nazwa legionu duzo nie znaczy :D nie mowilem ze nic sie nie da tam kupic :P jedynie tyle ze ceny kosmiczne nawet na starych serwerach (nie wiem skad ludzie biora tam progi cenowe ^^) Takze szkoda ze twoja teza co do klamstwa jest nie prawdziwa ale nice try :)

btw jesli nie znasz wipeout czy incoming to sorrki ale nie duzo wiesz o topowych legionach :D ahh zebym nie zapomnial 2k online na offie powiadasz? co tak malo osob? 5k online maja privy na l2 ^^

btw2 nie powiedzialem tez ze nie da sie gp za kiah kupic :P jedynie twierdze ze nie ma to sensu a kasy szkoda :P

@Offtop

Incoming to są koksy :D

/offtopend

Pograłem chwile na NA i jest bardzo spoko.

A na pewno lepiej niż na EU ;)

o na krzyczy was 4-5 reszta jest za Eu wiec chyba wszystko jest jasne.

Oczywiście, że jasne; reszta to gimbaza której nie stać na WTFasta.

sam wlasnie sie wtopiles kolego , - ze masz WTFasta i na nim grasz.....wiec nie pisz jaki mam internet bo , malo kiedy ma ktos lepszy ping odemnie ...w grach :X

na NA gra bez WTFasta mija sie z celem i , kazda osoba , ktora tam grala potwierdza to , a wy na sile chcecie wcisnac jak tam jest pieknie :)

10$ miesiecznie placic za Aiona ? ..... na Eu grasz za free od poczatku do konca z normlanym pingiem. chcesz online idz na urtm albo thor...

dyskusja zbedna , walkowana setki razy na innych forach , ze granie na NA jest bez sensu . a to , ze was kilku bedzie gadalo jaki gimby graja na eu..no sory jestem z EU gram na EU :X a nie place za jakies programy do obnizania pingu by byc fajnym , ze odcinam sie od europy i gram na na.

Co za troll.

Rozumiem, ze mam wybulić ok 30 zł / miech żeby pograć sobie w grę f2p ? Jesteś śmieszny, wracaj do swojej podstawówki.

Nie rozumiesz, prawda jest taka, że gry f2p to fikcja. Jak chcesz pograć w coś porządnie online to musisz wywalić coś szmalu, btw. z tego co widziałem to WTFast kosztował ~ 15 zł na miesiąc, faaaaktycznie masa piniondzów, a przepraszam tatuś jeszcze nie założył konta w banku i nie pograsz, lub jesteś 40 latkiem żyjącym na garnuszku mamusi. Twój argument jest inwalidą. Co się bardziej opłaca, grać z 3 zergami na eu serwerze, z dupnym supportem czy grać z masą ludzi, takim samym pingiem i nowszym patchem ? Aaa no i oczywiście dobrym supportem...

Wybierajcie sami, dla "miłośników" takich jak ja levelowania na questach dodam, że na US można wyexpić postać o wiele szybciej; wciąż mając dość dużo czasu na ogarnięcie podstaw gry.

GL HF

UP za duzo prawdy moze ich bolec :D brak online slaby broker no i przewaznie ludzie kupuja swoje pierwsze GP na allegro

btw. jak sie nie umie szukac darmowych opcji na ping to aby qq zostalo a WTF mozna miec za free

btw2. dyskusja tutaj nie ma sensu bo kazdy lubi co innego :) zawsze to jakies inne priorytety przy wybieraniu gry :D po prostu NA dla bardziej wymagajacych ludzi a EU dla gry na spokojnie

Czy jest ktoś na tym forum który gra w Aiona NA ?

http://na.aiononline.com/en/

Postanowiłem tam grać, bo szybsze updaty i nie ma żadnych ograniczeń w wersji free. Szukam jakiś ludzi do wspólnej gry, może jest jakiś polski legion. piszcie swój serwer i po jakiej stronie gracie.