Wiem ze nie w temacie ale mam mały problem, zainstalowałem sama grę na D a launcher jest na C tylko jest problem z tym launcherem i nie odpala się gra :/ wyczytałem ze muszę wgrać na nowo launcher tylko tam gdzie dali go na dropboxie już ten link nie istnieje :/ czy ktoś taki posiada albo pomoże rozwiązać problem :/
Aion Najlepszy Czas
Ja mam pomysł Ci którzy są zainteresowani, zaczynają lub wracają, albo po prostu mają jakieś pytania odnośnie gry. Te osoby zapraszam na Team Speak: Utgard.net-speak.pl
Będę dzisiaj do godziny 22 i z miłą chęcią odpowiem na wszystkie wasze pytania.
Dziękuję wszystkim za podzielenie się informacjami jak i autorowi za temat. Grałem od momentu gdy został dodany język polski. Teraz jestem pewien że wracam. Po kilku letniej przerwie chciałbym się zapytać o zdanie jaka klasa na dobry początek? Rozważam właśnie Gunner'a lub Spiritmaster'a. Zamierzam nie wydawać ani złotówki i nie kupywać tzw Gold Pack czy jakoś to się zwie. Na obecną chwile planuje dobić na razie 40lv przy 2-3h graniu samemu. Ile to może mniej - więcej zająć? Prosiłbym również o rady ponieważ kilku letnia przerwa pewnie dała sobie we znaki. No i oczywiście jaki serwer (Najlepiej Elyos)
Przepraszam za jakieś błędy czy może że nie przeczytałem czegoś co było omawiane powyżej. Będę wdzięczny za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za podzielenie się informacjami jak i autorowi za temat. Grałem od momentu gdy został dodany język polski. Teraz jestem pewien że wracam. Po kilku letniej przerwie chciałbym się zapytać o zdanie jaka klasa na dobry początek? Rozważam właśnie Gunner'a lub Spiritmaster'a. Zamierzam nie wydawać ani złotówki i nie kupywać tzw Gold Pack czy jakoś to się zwie. Na obecną chwile planuje dobić na razie 40lv przy 2-3h graniu samemu. Ile to może mniej - więcej zająć? Prosiłbym również o rady ponieważ kilku letnia przerwa pewnie dała sobie we znaki. No i oczywiście jaki serwer (Najlepiej Elyos) Przepraszam za jakieś błędy czy może że nie przeczytałem czegoś co było omawiane powyżej. Będę wdzięczny za odpowiedzi. Pozdrawiam
Polecam Asmo bo ich podobno zawsze jest mało na serwie, Polacy przeważnie grają na serwerze Barus bo to polski serwer, Polecam robić questy żółte i ciemnoniebieskie jak ktoś tutaj wspomniał to podobno lvl szybko lecą. Jak będziesz grać po 2h dziennie to myślę że jakąś znajomość już masz to powinno to zająć 2-3 dni tak na spokojnie. Wydaje mi się że gunner dobra klasa dps magiczna, najlepiej nauczyć się biegania i jednocześnie strzelania wtedy będzie dobrze na PVP. Do 66lvl GP raczej nie potrzebne, później już raczej się przyda, więc będzie potrzebny Ci jakiś kompan z Legionu który kupi Ci GP a Ty oddasz mu kase jeśli nie chcesz wydawać zł na grę
Dziękuję wszystkim za podzielenie się informacjami jak i autorowi za temat. Grałem od momentu gdy został dodany język polski. Teraz jestem pewien że wracam. Po kilku letniej przerwie chciałbym się zapytać o zdanie jaka klasa na dobry początek? Rozważam właśnie Gunner'a lub Spiritmaster'a. Zamierzam nie wydawać ani złotówki i nie kupywać tzw Gold Pack czy jakoś to się zwie. Na obecną chwile planuje dobić na razie 40lv przy 2-3h graniu samemu. Ile to może mniej - więcej zająć? Prosiłbym również o rady ponieważ kilku letnia przerwa pewnie dała sobie we znaki. No i oczywiście jaki serwer (Najlepiej Elyos)
Ja zawsze wszystkim powtarzam w każdej grze. Graj tą klasą postaci która Tobie najbardziej odpowiada, która Ci się podoba i którą będziesz się dobrze czuł.
40 lvl po 2-3 godzinki to 2 dni max.
Dlaczego najlepiej Elyos?
Ja zawsze wszystkim powtarzam w każdej grze. Graj tą klasą postaci która Tobie najbardziej odpowiada, która Ci się podoba i którą będziesz się dobrze czuł. 40 lvl po 2-3 godzinki to 2 dni max. Dlaczego najlepiej Elyos?
Dziękuje za odpowiedź. Dlaczego Elyos? Niewiem jakoś zawsze preferowałem Elyos chociaż grałem na "Ciemnej Stronie" Asmo. Możliwe że postawie na Gunner'a.
Pozdrawiam.
Dziękuje za odpowiedź. Dlaczego Elyos? Niewiem jakoś zawsze preferowałem Elyos chociaż grałem na "Ciemnej Stronie" Asmo. Możliwe że postawie na Gunner'a. Pozdrawiam.
Z fabularnego punktu widzenia, to raczej Elyosi są po ciemnej stronie mocy
Z fabularnego punktu widzenia, to raczej Elyosi są po ciemnej stronie mocy
Po każdej stronie historia jest tak napisana aby wynikało, że winna jest ta druga strona. Elyosi w kampani są przekonywani, że to wina Asmo, a Asmo że to wina Ely. W grze są nawet takie NPC które mają nadzieje, że wojna między nami się skończy. Ciemną stroną konfliktu są Balaury.
Jak można grać elyosami?!
Blood for Blood!!!
Polecam Asmo bo ich podobno zawsze jest mało na serwie, Polacy przeważnie grają na serwerze Barus bo to polski serwer, Polecam robić questy żółte i ciemnoniebieskie jak ktoś tutaj wspomniał to podobno lvl szybko lecą. Jak będziesz grać po 2h dziennie to myślę że jakąś znajomość już masz to powinno to zająć 2-3 dni tak na spokojnie. Wydaje mi się że gunner dobra klasa dps magiczna, najlepiej nauczyć się biegania i jednocześnie strzelania wtedy będzie dobrze na PVP. Do 66lvl GP raczej nie potrzebne, później już raczej się przyda, więc będzie potrzebny Ci jakiś kompan z Legionu który kupi Ci GP a Ty oddasz mu kase jeśli nie chcesz wydawać zł na grę
Dziękuję za informację. Planuję na obecną chwilę 40 lv a w późniejszym czasie tylko 65lv. Może przejdę do Asmo, rozważę tę propozycję
Jak można grać elyosami?! Blood for Blood!!!
Przepraszam że dokonałem tego wyboru już w przeszłości
Jak można grać elyosami?!
Co za różnica? Ja zaczynałem grę dawno temu i wbiłem 40 lvl na Nexusie, strona była wyborem losowym, całkowicie losowym. Po 2 latach chciałem znowu pograć w Aiona ale był już serwer PL więc jako, że znałem początkowe mapy to wybrałem znowu Ely, nie znając sytuacji na serwerze, nie wiedząc nic o balansie frakcji, nie znając lore, nie zwracając uwagi na wygląd. Pewnie takich graczy jak ja było wielu, że o frakcji zadecydował los, albo ustawienie domyślnej frakcji Po obu stronach są idioci oraz pomocni ludzie
Dziękuję za informację. Planuję na obecną chwilę 40 lv a w późniejszym czasie tylko 65lv. Może przejdę do Asmo, rozważę tę propozycję Przepraszam że dokonałem tego wyboru już w przeszłości
Tylko że 65 lvl to był kiedyś, teraz minimum 66 lvl bo jest quest który daje przeskok z 65 na 66 a później to się już zaczyna zabawa z expieniem i zbieraniem secikow.
Tylko że 65 lvl to był kiedyś, teraz minimum 66 lvl bo jest quest który daje przeskok z 65 na 66 a później to się już zaczyna zabawa z expieniem i zbieraniem secikow.
No to 65, 66 ale to dopiero w dalekiej przyszłości ponieważ z innych przyczyn zatrzymuje się na 40-45. Dziękuję za zwrócenie uwagi
Pozdrawiam.
No to 65, 66 ale to dopiero w dalekiej przyszłości ponieważ z innych przyczyn zatrzymuje się na 40-45. Dziękuję za zwrócenie uwagi Pozdrawiam.
A możesz zdradzić dlaczego na tym lvl bo sam jestem ciekawO Oczywiscie napisz jak możesz nic na siłę
A możesz zdradzić dlaczego na tym lvl bo sam jestem ciekawO Oczywiscie napisz jak możesz nic na siłę
Zatrzymam się ponieważ trzeba przeznaczyć czas na rodzinę jeżeli chodzi o 40-45. W kwestii 66 to nie zamierzam "Bić" lv dalej ponieważ nie jestem jakimś "Weteranem" gry lub żeby "Bić" Max, wydawać na grę. W kwestii "Money" to trzeba było zostać na długie lata żeby opłacało się wydać pieniądze. Przepraszam jeżeli nie jest to na temat utworzonego tematu.
Pozdrawiam.
Ale ten lvl szybko wbijesz, lepiej lecieć do 66-67, grając nawet po parę godzin to i tak zdobędziesz kasę na gp chodząc na insty albo robiąc garniaki co tydzień to zdobedziesz secik podstawowy do pve + bizuteria też bym zacząć coś grać ale u mnie coś nawala launcher do gry i walcze ze supportem, może uda mi się to naprawić
Zatrzymam się ponieważ trzeba przeznaczyć czas na rodzinę jeżeli chodzi o 40-45. W kwestii 66 to nie zamierzam "Bić" lv dalej ponieważ nie jestem jakimś "Weteranem" gry lub żeby "Bić" Max, wydawać na grę. W kwestii "Money" to trzeba było zostać na długie lata żeby opłacało się wydać pieniądze. Przepraszam jeżeli nie jest to na temat utworzonego tematu. Pozdrawiam.
Ja nic nie rozumiem z tego co napisałeś wybacz Po co stawać na 40-45? co ma do tego wszystkiego 66 lvl i dalej? Możesz grać i do 75 bez wydawania złotówki a nawet do końca życia.
A wiadomo kiedy wprowadza 85 lvl czy 75 lvl będzie teraz długo obowiazywal?
A tak co od p2w w Aion właśnie mamy jeden z bardziej p2w eventów w grze GRA SHUGO, do wygrania nagrody naprawdę WOW, ale możemy "zapolować" na 8 darmowych pieniążków (losów) w evencie PVP. A tak to reszta tylko w sklepie
Co i tak jest progresem, bo ostatnio nawet 1 darmowego nie dało się zdobyć.
No w dobrą stronę idę oby tak dalej ja nie powiedziałem, że w ogóle nie ma. Bo samo to, że bez GP nie można korzystać z AH jest pomyłką (oby to też zmienili) ale najbardziej op były serumki i all powerfulle.