@PlainLazy a wiesz ze powinieneś dać czas ludzie by mogli się odpowiednio ustosunkować do nowego regulamin czyli np pozmieniać topic by były one odpowiednie pod nowy regulamin...dodatkowo tutaj pojawił się spór do jednego z podpunktów a także brak dokładnych wytycznych co uważacie pod tym punktem jako promocja społeczności bo tak jak pisałem wcześniej tutaj ze podanie linku do forum i ts dla mnie nie jest reklama a jeśli dla was jest to powinniście to umieścić w regulaminie.
tematy nie zostały usunięte, tylko przeniesione do forumowego śmietnika. Zawsze można je przywrócić w sekundę lub dwie. Problem polega na tym, że przywrócone wątki nadal będą wątkami gildii z zakresu jednego multigamingu. Poza tym w regulaminie nie ma nic na temat promocji multigamingów, tylko ich ograniczenia na forum do jednego tematu, niezależnie od tego ile gildii i klanów spośród różnych gier zrzeszają. W przypadku novaSociety sprawa jest dosyć prosta, bo wszystkie ich jednostki są dokładnie wypisane na stronie, do której linkowali już jakieś 15 razy.
No dobrze zgadzam się. Liderzy kolejnych gildii też powinni zastanowić się nad tym czy zakładać kolejne gildie. To wolałbyś aby reklamowało się dziennie dziesięć gildii do jednej gry np. WoW'a lub GW2. To też nie ma dużego sensu bo wtedy nie mogą się wybić gildie klany mniej popularnych gier jak Dragon Nest czy Vindictus bo będą spamowane reklamą bardziej popularnych tytułów. To nie ma sensu moim zdaniem
Chciałbym żeby każdy użytkownik miał takie samo prawo do reklamowania swojej gildii jak inni. Bez tej regulacji, cały dział gildii wyglądał tak:
- gildia Novy
- gildia Novy
- gildia Novy
- gildia IX K
- gildia użytkownika
- gildia Novy
- gildia IX K
- gildia użytkownika
- gildia Novy
tak pi razy drzwi. Poza tym każdy temat jest sztucznie odświeżany kiedy tylko może być, a co za tym idzie - normalni użytkownicy z mniejszym składem nie mają nawet szans, aby się wypromować.
MOJE KONTO nie było ani multikontem, ani podbijane ostatnio, ani zbanowane. Poproszę o przywrócenie mego tematu z Tree of Savior.]Bym zaczął bluzkać, ale szkoda mi nerwów. Znasz się na prawie chodź trochę? Jak można wprowadzać regulamin i nie dać ludziam czasu na dostosowanie się do niego?
Twój temat, tak jak pozostałe, był poświęcony gildii która wchodzi w skład multigamingu novasociety i dlatego został przeniesiony do kosza.