Swoją przygodę skończyłem na Cata więc wiem co mówię... Może i jest podróbką ale grafikę ma lepszą ;P
Allods a WoW
Swoją przygodę skończyłem na Cata więc wiem co mówię... Może i jest podróbką ale grafikę ma lepszą ;P
No tego bym nie powiedział, oblukaj screeny z MoP, grafika stoi na lepszym poziomie
Chiron.. Nie mówmy o tym co przed nami tylko o tym co jest., ale mówiąc o MoP.... Dam sobie rękę uciąć a nawet i dwie, że gra straci jeszcze więcej graczy. Jestem pewny tego w 100 %. Będzie tak samo jak z Cata. Ludzie zachwycali się " oo co za dodatek... o jakiś smok " po czym przyszły statystyki i okazuje się ze WoW wciąż traci graczy. Po wejściu pand będzie identycznie, tylko ze zdwojoną siłą. Wprowadzając klimat azjatycki do swojej sztandarowej produkcji chyba liczą na to, że azjaci zbiegną się do ich WoWa.. Mylą się... Azjaci mają B&S, mają gry, o których u nas nikt nie słyszał, będą mieli ArchAge. MoP to będzie kolejny totalnie nietrafny i dodatkowo niepasujący do stylu gry dodatek z czego oni sobie chyba na razie nie zdają sprawy, bo chyba sądzą, że skoro mają taką grę, to mogą ją zepsuć a i tak każdy klęknie przed nimi. Każdy ogarnięty gość z forum o tematyce WoWa Ci powie, że od WoTlk gra stopniowo się psuje. Konkurencja rośnie w siłę bo ulepszają swoje produkcje, a Blizzard stopniowo swoje psuje. I taka jest prawda, nie ma co się oszukiwać.
Chiron.. Nie mówmy o tym co przed nami tylko o tym co jest., ale mówiąc o MoP.... Dam sobie rękę uciąć a nawet i dwie, że gra straci jeszcze więcej graczy. Jestem pewny tego w 100 %. Będzie tak samo jak z Cata. Ludzie zachwycali się " oo co za dodatek... o jakiś smok "
WHAT? Człowieku, członkowie Blizzarda jeszcze przed wypuszczeniem tego dodatku byli dosłownie WYGWIZDYWANI na Blizzconie , więc nie wiem co ty gadasz za głupoty. Grałem w bete MoP i sam jestem zachwycony, to może być najlepszy dodatek, i wiele moich znajomych, którzy także się dostali podziela moje zdanie. Na początku były najazdy że co to za kuffa pandy itp. ale okazało się że nie jest tak źle, a nawet jest dobrze, i to bardzo. Do azjatów nie chcą trafiać, bo to nie idioci i wiedzą, że tam kupią się tylko grindowniki. Zresztą nie chcą "zchińszczać" całego WoW'a, tylko akurat Pandy i rzeczy z nimi związane, i mi to pasuje bo chętnie pogram w coś z takim klimatem, bez tej śmieszno-chu*owej kitajskiej oprawy graficznej.
AO na pierwszy rzut oka jest klonem WoWa ale w rzeczywistości tak nie jest. Te gry różnią się grafiką, animacjami systemem pvp i instancjami. Jeśli chodzi o grę pve to zdecydowanie WoW miażdży AO ale bitwy astralne w AO zapowiadają się ciekawie ( gra pvp na max lvlu ). WoW ma bardziej rozbudowaną fabułę i historię ale AO bardziej postawiło na nowe podgatunki pvp.
Hej. oglądałem GP z Allods i jak widac jest bardzo podobny do WoW'a, praktycznie jest to jego klon. Związku z tym nasuwa się pytanie, czy sa jakies duże różnice między tymi grami, mechanizm walki, dungeony, postacie ? Zagrałem w WoW'a i byłem zachwycony, dlatego szukam jakiejs ciekawej alternatywy. Czy Allods mi to zapewni ?