Witam
Zapraszamy na nowo powstały portal Allods Online. Wiele ciekawych artykułów, informacji a także nowości ze świata gry. Closed Beta startuje dziś.
Zapraszamy

Witam
Zapraszamy na nowo powstały portal Allods Online. Wiele ciekawych artykułów, informacji a także nowości ze świata gry. Closed Beta startuje dziś.
Zapraszamy
No i na to czekałem !
Piaskowy, czy Ty nie grałeś z nami w RoM-a ? ...
No i na to czekałem ! Piaskowy, czy Ty nie grałeś z nami w RoM-a ? ...
Właśnie pamiętam! I kojarzę z polskim forum o RoMie.
@Topic
Bardzo dobrze, że powstaje taka strona. Może ona pomóc nowym graczom, w zapoznaniu się z grą.
Tak Jestem z forum RoMa, jak i z gry
...ale po ponad roku "gry" namówili mnie na Allods i czas się przenieść.
Hola Hola a kiedy startuje sama gra? Bo juz sie gdzies tam rejestrowalem ale sa 2 strony internetowe.
allods.gpotato.com
allods.gpotato.eu
Ktora nas PL interesuje ?
Bo chodzi o to ze zalozylem konto na gPotato... Tyle ze login dziala mi na tej 2 stronie z koncowka eu a na tej z com nie dziala. A jak zakladam pisze ze taki email juz istnieje
Tak Jestem z forum RoMa, jak i z gry ...ale po ponad roku "gry" namówili mnie na Allods i czas się przenieść.
Fajnie byłoby móc znów razem pograć, może przy open beta stworzymy znów gildie ?
Ale jako brzydcy orkowie! WRAGTH!!
Pochwaliłem kebre na gg za żmudne szukanie tej strony w guglach, a on poprostu noob prostacki tu na forum :<.>
HAhahahahahaha, wiedziałem że będziesz się czepiał.
Czy to będzie słowo kępa?
Dobra to kiedy te CB rusza dla EU?
Ta, to jest MMORPG na które czekam. W sumie to chyba pierwsze na które tak naprawdę czekam i doczekać się nie mogę. Po prostu wygląda przecudnie, z tego co czytam opisy będzie genialnie. I nawet jak 30% funkcjonalności której opisują nigdy nie będzie to to i tak będzie hicior.
Ta, to jest MMORPG na które czekam. W sumie to chyba pierwsze na które tak naprawdę czekam i doczekać się nie mogę. Po prostu wygląda przecudnie, z tego co czytam opisy będzie genialnie. I nawet jak 30% funkcjonalności której opisują nigdy nie będzie to to i tak będzie hicior.
Darmowy hit na miare RoMa... Z tym ze do Allods wywalili 12 baniek... Czyli jednak chca go dopracowac
Piaskowy kope lat!
Tak marginesem mozna gdzies zalatwic betakey ?
Piaskowy kope lat!Tak marginesem mozna gdzies zalatwic betakey ?
Tu jest ponoć strona z zapisami, innego sposobu raczej nie ma. Co do CB to zapowiedzieli już termin, ale niezbyt precyzyjny - "zima"
To Dix , Kebra robimy ekipę hehe, jak za dawnych i nie tak dawnych czasów , ale tym razem ja bez TSa nie gram :>
Ponad rok gry w RoMa wystarczy. Cytując członka mojej gildii " RoM óczy, naóczył mnie angieskiego"
Jakby co to idę z Wami. Nie ma bata, tej grze nie przepuszczę...
Hania, wbijaj do Ligii, ani waż się iść do Imperium.
To gdzie w końcu idziemy, muszę się zrobić na friendsa na forum RomA i wypatrzyć kogoś kto mnie zastąpi :> , bo czuje ż4 z Allods będzie dłuższa przygoda, tylko dobra ekipa i TS :> i można testować przed OB.
Chcę z Wami grać, ale nie mam klucza. Jak go zdobyć?
To gdzie w końcu idziemy, muszę się zrobić na friendsa na forum RomA i wypatrzyć kogoś kto mnie zastąpi :> , bo czuje ż4 z Allods będzie dłuższa przygoda, tylko dobra ekipa i TS :> i można testować przed OB.
Większość z tego co wiem idzie do Imperium, ale ja i Dixuś idziemy do Ligii.
Z TS-em nie będzie najmniejszego problemu.