Allods - Fan-site

414_32.png

Witam

Zapraszamy na nowo powstały portal Allods Online. Wiele ciekawych artykułów, informacji a także nowości ze świata gry. Closed Beta startuje dziś.

Zapraszamy

http://allods-online.pl/

No i na to czekałem ! :)

Piaskowy, czy Ty nie grałeś z nami w RoM-a ? ...

No i na to czekałem ! Piaskowy, czy Ty nie grałeś z nami w RoM-a ? ...

Właśnie pamiętam! I kojarzę z polskim forum o RoMie.

@Topic

Bardzo dobrze, że powstaje taka strona. Może ona pomóc nowym graczom, w zapoznaniu się z grą.

Tak ;) Jestem z forum RoMa, jak i z gry ;)...ale po ponad roku "gry" namówili mnie na Allods i czas się przenieść.

Hola Hola a kiedy startuje sama gra? Bo juz sie gdzies tam rejestrowalem ale sa 2 strony internetowe.

allods.gpotato.com

allods.gpotato.eu

Ktora nas PL interesuje ? :D

Bo chodzi o to ze zalozylem konto na gPotato... Tyle ze login dziala mi na tej 2 stronie z koncowka eu a na tej z com nie dziala. A jak zakladam pisze ze taki email juz istnieje :D

Tak Jestem z forum RoMa, jak i z gry ...ale po ponad roku "gry" namówili mnie na Allods i czas się przenieść.

Fajnie byłoby móc znów razem pograć, może przy open beta stworzymy znów gildie ? :P

Ale jako brzydcy orkowie! WRAGTH!!

Pochwaliłem kebre na gg za żmudne szukanie tej strony w guglach, a on poprostu noob prostacki tu na forum :<.>

HAhahahahahaha, wiedziałem że będziesz się czepiał. :D

Czy to będzie słowo kępa?

Dobra to kiedy te CB rusza dla EU?

Ta, to jest MMORPG na które czekam. W sumie to chyba pierwsze na które tak naprawdę czekam i doczekać się nie mogę. Po prostu wygląda przecudnie, z tego co czytam opisy będzie genialnie. I nawet jak 30% funkcjonalności której opisują nigdy nie będzie to to i tak będzie hicior.

Ta, to jest MMORPG na które czekam. W sumie to chyba pierwsze na które tak naprawdę czekam i doczekać się nie mogę. Po prostu wygląda przecudnie, z tego co czytam opisy będzie genialnie. I nawet jak 30% funkcjonalności której opisują nigdy nie będzie to to i tak będzie hicior.

Darmowy hit na miare RoMa... Z tym ze do Allods wywalili 12 baniek... :) Czyli jednak chca go dopracowac :D

Piaskowy kope lat!

Tak marginesem mozna gdzies zalatwic betakey ?

Piaskowy kope lat!Tak marginesem mozna gdzies zalatwic betakey ?

http://allods.gpotato.com/

Tu jest ponoć strona z zapisami, innego sposobu raczej nie ma. Co do CB to zapowiedzieli już termin, ale niezbyt precyzyjny - "zima" :P

To Dix , Kebra robimy ekipę hehe, jak za dawnych i nie tak dawnych czasów :), ale tym razem ja bez TSa nie gram :>

Ponad rok gry w RoMa wystarczy. Cytując członka mojej gildii " RoM óczy, naóczył mnie angieskiego"

Jakby co to idę z Wami. Nie ma bata, tej grze nie przepuszczę...

Hania, wbijaj do Ligii, ani waż się iść do Imperium. :P

To gdzie w końcu idziemy, muszę się zrobić na friendsa na forum RomA i wypatrzyć kogoś kto mnie zastąpi :> , bo czuje ż4 z Allods będzie dłuższa przygoda, tylko dobra ekipa i TS :> i można testować przed OB.

Chcę z Wami grać, ale nie mam klucza. Jak go zdobyć?

To gdzie w końcu idziemy, muszę się zrobić na friendsa na forum RomA i wypatrzyć kogoś kto mnie zastąpi :> , bo czuje ż4 z Allods będzie dłuższa przygoda, tylko dobra ekipa i TS :> i można testować przed OB.

Większość z tego co wiem idzie do Imperium, ale ja i Dixuś idziemy do Ligii. :)

Z TS-em nie będzie najmniejszego problemu. ;)