Klucze dostępne tu:
http://www.omgponies.info/massivelyCodes/i...;codeInfoKey=31
Ale do wersji US :-/
No mam ten klucz, ale jakiś On dziwny. Mogłbyś napisać mi jak go wpisać? Najlepiej PW
dla wersji EU czy USA? masz te kluczyki?
niby wyczerpalem liste swoim postem
Policz wszystkie posty z prośbą o key'e to będziesz wiedział czy jesteś 99,100 a byc może 101(To by był mały peszek^^)
Co do "fansajta"
Będzie większa ekipa i włoży się trochę pracy to będzie top1 ( dla mnie i tak już jest )
Gra jeszcze nie stoi w wersji eu, a jest już bardzo dużo informacji na stronie.
GL!
Przeliczylem i z moim postem zostal jeszcze 1 klucz
EDIT: hyh otrzymalem ostatni klucz... fart
Piachu Ja i Kebra lecimy do Ligi fajnie by bylo jakbys tez poszedl, kluczyk juz zalatwilem na EU CBT a TS to nie problem
Iść mogę pójść, trzeba wszystko prze testować przed OB, zrobić ekipę to pomocy na statku :>...ale najważniejsze to spróbować różne postacie, ale pewnie do czasu OB będą jakieś zmiany...ale we will see. TS musi być, i jak dajmy na to będziemy mieć gildie to wymóg TS, żeby nie było dzieci "neo" tibii itp.
Iść mogę pójść, trzeba wszystko prze testować przed OB, zrobić ekipę to pomocy na statku :>...ale najważniejsze to spróbować różne postacie, ale pewnie do czasu OB będą jakieś zmiany...ale we will see. TS musi być, i jak dajmy na to będziemy mieć gildie to wymóg TS, żeby nie było dzieci "neo" tibii itp.
Jak gra mnie wciagnie... A jak zapowiada sie podobnie jak RoM to calkiem mozliwe... Moge zalatwic TSa... To nie jest problem
Ale czemu liga?! :<
Ja do Imperium idę. Liga za dobra
Ja do Imperium idę. Liga za dobra
Akurat gdzie ty idziesz to malo kogo obchodzi bo kto bedzie chcial grac z takim noobkiem ktory sie ciagle bedzie pytal ''a co to jest, a gdzie mam isc, co zrobic a co to znaczy 'love' ?''...
pier**l się. Nigdy ze mną nie grałeś, więc skończ gadać głupoty... Nie myliłem się Dixell, jeżeli chcesz zobaczyć co się tu kryję, to przejdź do kaczmy x2.
Nie wiesz, a pier**lisz. Ręce opadają dzieciaku.
Co wy sie tak podniecacie następnym klonem WoW-a???????????
Bo jak to mówią, jak kopiować to od najlepszych. To, że Tobie się Broda WoW nie podoba, to wiem, więc też się nie dziwie że jesteś sceptycznie nastawiony.
Do miłego.
Bo ma podobną grafikę?
Allods to następna cześć już starej gry Rage of Mages.
BTW Każda gra coś wprowadza,a potem te "pomysły" są kopiowane.
@offtopic po co stawiasz tyle znaków zapytania?
"osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników mają zaburzenia osobowości"- Cytat jakiegoś kolesia. Myślę, że jest w tym trochę prawdy.
Ale czemu liga?! :<
Nie boj zaby łos... tez jestem za imperium
@Dix... nie kumam twojego uniesienia.... w ogole
@Broda a co jest fajnego w Prison Tale2 czy YS Online? Ty lubisz azjatyckie grindowniki... a inni lubia co innego