No i ja też ^^ Ludzie to kloce, miśki za słodkie a elfy się przejadły. Czas na coś fajnego (byleby nie Ork bo to szpetne jest :x). Tylko muszę zdobyć w jakiś sposób ten cholerny klucz do tej wersji EU.
Allods - Fan-site
No i ja też ^^ Ludzie to kloce, miśki za słodkie a elfy się przejadły. Czas na coś fajnego (byleby nie Ork bo to szpetne jest :x). Tylko muszę zdobyć w jakiś sposób ten cholerny klucz do tej wersji EU.
Jak śmiesz mówić tak o ludziach ? o_O
Ci dam kloce, spotkamy się na placu boju !
Human RULLZ !!!!!
Ciężko będzie teraz,ale mmo24 może dostanie dokładkę więc wpisz się tam.
A jak mój kolega nie będzie chciał grac to dam ci mój 3klucz.
Jako ze Admin mmo24 pisal do studia tam wychwalajac swoj portal.... a oni to przemysleli i wyslali 100 kluczy. To ten portal jest najwiekszym polskim portalem o darmowych grach MMO. Moze wystarczy zrobic te sama strategie? A jak sie zgodza... 1 reklama dla naszej strony 2 klucze
Mrrrrau to już mamy team, ale jednak szkoda, że kluska kebra nie zagra z nami. Chociaż podobno jedna rasa z złych(imperium chyba) to też ludzie, to może jeszcze się nawróci.
@Dix... nie kumam twojego uniesienia.... w ogole
Ostatnio pier**li mi sie z bania nie moge sie ruszac to wyzalic sie na forum musze. Z czasem to minie.
Mrrrrau to już mamy team, ale jednak szkoda, że kluska kebra nie zagra z nami. Chociaż podobno jedna rasa z złych(imperium chyba) to też ludzie, to może jeszcze się nawróci.
Za kluskę pożałujesz ! < casting fireball >
Ostatnio pier**li mi sie z bania nie moge sie ruszac to wyzalic sie na forum musze. Z czasem to minie.
Od 2 tygodni mam noge w gipsie(troche sie zmienil wyglad ) po tym jak zaliczylem wpadke z moim ATMem jeszcze biore Nurofeny(pierwszy tydzien to byl ketonal) i zostalo mi jeszcze 4 tygodnie
. Wiec nie jest tak zle jak to opisujesz...
ciesz sie ze to zima... a nie srodek lata
Dobra mam już aktywowane konto. Gram z Wami jeżeli mogę. Jakieś sprzeciwy?
Jak już, to Imperium chyba.
Waham się między Sorcererem, a Magicianem.
To ja jak można zadam parę pytań.
Czytałem że w Allods fani role-play też znajdą miejsce dla siebie,więc:
1)Są to serwery roleplay,czy specjalnie przygotowane przez GM-ów "przygody" na zwykłych serwerach?
2)Tak czy inaczej,jak wygląda poziom roleplayu?Wyskakują nagle jakieś lole,omg,lub inne pwnzory i psują zabawę czy ludzie naprawdę tworzą klimat i admini dbają o to by nikt im w tym nie przeszkodził?
To ja jak można zadam parę pytań.Czytałem że w Allods fani role-play też znajdą miejsce dla siebie,więc:1)Są to serwery roleplay,czy specjalnie przygotowane przez GM-ów "przygody" na zwykłych serwerach?2)Tak czy inaczej,jak wygląda poziom roleplayu?Wyskakują nagle jakieś lole,omg,lub inne pwnzory i psują zabawę czy ludzie naprawdę tworzą klimat i admini dbają o to by nikt im w tym nie przeszkodził?
Hmm tu akurat proponuje ci sie zarejestrowac na allods-online.pl i adac to pytanie tam. Ale z tego co widze to servery RP beda.... nawet na oficialnej stronie gry powstaly juz subfora RP
Zurek gra wchodzi dopiero w faze CBT,im chodzi bardziej o system roleplay (dialogi.świat itp),a tobie chodzi raczej o odgrywanie roli itp.
Jak szukasz takiego klimatu bez omg itp to polecam ci mud'y ^^

Witam
Zapraszamy na nowo powstały portal Allods Online. Wiele ciekawych artykułów, informacji a także nowości ze świata gry. Closed Beta startuje dziś.
Zapraszamy