no nie wiem ciekawy byłem tytułu, grałem do około 20 lvla, nie narzekałem na małą populacje, gdziekolwiek bym nie poszedł to około 3-4 typka było niedaleko mnie. Przyjemna gierka ale nie miałem z kim grać ze znajomych to zrezygnowałem ;D
Allods Online populacja
HopsaSa ja ci bardziej proponuje dragon nesta sea wielka populacja i dobra polska gildia
w to ktoś jeszcze gra?
ja gram 55lvl mag Liga:) zapraszam do gry nick Spoconywariat
Jak tam teraz jest? Ostatnio grałem z rok temu
Dużo ludzi? Co dodali?
Heloł ludziska!
Allods Online, jest to gra hmm, solidna.. ciekawa i warta zagrania. Lecz gierka nie jest w moim typie.. troszeczke za wolne zdobywanie poziomów. No cóż.. Gra ma świetlaną przyszłość. Chłopy postarali się i dużo ciekawych zmian wprowadzili, jak na f2p gra jest spoko. LEcz jak wspominałem nie w moim typie. Jeżeli granie w Allodsa Online sprawia Ci przyjemność.. to dlaczego nie ma sensu grać? Grasz dla przyjemnośći..
Pozdrawiam Hesner!
Ja jak grałem w allodsa to tłumy były, ale tylko w mieście
Ja tam zapytam , czy na dzień dzisiejszy gra troche ludzi na EU servie ? Warto grać ?
Warto zagrać. Ludzi wbrew pozorom jest całkiem sporo, tylko rozwalonych po całej galaktyce ^^ Wbij lvl cap, siedź w największym mieście to zobaczysz ile ich jest.
Witam
Własnie zaczalem grac w Allodsa ( 2-3 dni ) Stad moje pytanie czy ta gra ma przyszlosc ? Serwery sa ciagle ,,wolne " po miescie biega malo osob. Zatem czy warto w nia grac?