proponuje jakas zbiorke na TS o 20
Allods online
Gra ktoś wogóle?
Poniewaz na ts które podaliście nikogo nie ma ....
Po wprowadzeniu niedawno nowego patcha palek się dużo zmienił. Więc teraz ciężko Ci będzie ogarnąć jakiś dobry build.Mag powinien mieć na jak najwyższym procencie lucka. Na wyższych lvlach to tak z 60%, lub nawet więcej.Te buildy co wskazałeś są przestarzałe, bo doszły nowe skille na wyższych poziomach. Zobacz na ten build.
heh ;d to jedynie dałem 2pkt w Shoking Grasp a nie Fire Arrow, dobra tam zrobie shoking na 3 zamiast fire 1 skil to nie taka tragedia reszte zrobie jak ten build. tak woogle to dzięki za niego
heh ;d to jedynie dałem 2pkt w Shoking Grasp a nie Fire Arrow, dobra tam zrobie shoking na 3 zamiast fire 1 skil to nie taka tragedia reszte zrobie jak ten build. tak woogle to dzięki za niego
do 15 lvla mozesz kasowac skile i staty ile razy chcesz;0 UDZIE CHODZCIE W KONCU grac razem bo samemu nudno sie lata
Chętnie zagram z wami
no to wbijajcie na jakis ten ts TEN HUSSARI cos tam :|
ts3.hussary.pl
pokoj Allods online
Wszystkich chętnych .. zapraszam teraz i jutro na ts3 : ts3.hussary.pl ( gramy tutaj nie tylko w Allods'a
a możesz powiedzieć jak resnąc? a i gdzie mam te RUBIES i woogle co to jest? gdzie się to dodaje itd. na stronie allodsa pl nie znalazłem
a możesz powiedzieć jak resnąc? a i gdzie mam te RUBIES i woogle co to jest? gdzie się to dodaje itd. na stronie allodsa pl nie znalazłem
o klas mastera
o klas mastera
dokładnie gdzie... bo ja nowy i nie ogar ;f i te Rubies co to moze wiesz?;;p
a ogar znalazlem od 10lvl i mozna je kupic tylko nie wiem gdzie trener maga jest, ale ogarniam juz powoli
No mogę grać, wbije jutro na tsa
no to panowie wbijac na tego ts i Panie jezeli jakies sa;)
Właśnie miałem pograć w Allodsa a widzę żę jest ekipa to już zabieram się do ściągania
wchodzcie moze na TS CO?
Ja mam śmieszny problem. Po około 10-15 (czasem i 5) minutach przestawia mi się sterowanie, albo przestaje mi wykrywać klawiaturę ... gra nie reaguje na klawisze, poruszać się mogę tylko myszką. Do tego dochodzi brak możliwości oddalania kamery. Gierka dość sympatyczna, lecz z takim problemem ciężko cieszyć się grą. (gra była reinstalowana, nic nie pomogło). Ma ktoś jakieś pomysły?
może problem z kablem od klawy ? gdzieś nie łączy ?
Zapomniałem dodać, że gram na lapku. Więc opcja z kabelkiem odpada. Wszystko inne śmiga bez zarzutu, tylko w allods'ie się jakby wyłączała...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no to sprawa ma się inaczej
jakieś sterowiki może się wykluczają ?
Na TS! !
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no to sprawa ma się inaczejjakieś sterowiki może się wykluczają ?
Raczej nic z tych rzeczy. Tak oto powstał problem doskonały, nic nie działa i nikt nie wie dlaczego :F.
Grałem w małym oknie, dużym ognie, Full screenie, z powyłączanymi wszystkimi programami, z podstawowymi programami, ze wszystkim co się dało... dalej ten problem jest i jak widzę nie ma zamiaru by pójść w cholerę.
@Up: byłem, nie czepiaj się