Allods online

powiem Ci szczerze że też kiedyś miałem taki problem, także mam lapa, i także mam grafike radka

różnica jest w tym że problem ten pojawiał się w czasie grania w L2,

proponuję udać się na stronkę producenta

i ściągnąć najnowsze stery, a i jeszcze małe pytanko jakiego masz windowsa ?

@edit

sry, coś mi się wkręciło że pisałeś że masz grafe radka, ale może akurat takie przeczucie

Imię me Radek, ale z grafą nic związane :P. Grafa jest nVidia, a sterowniki najnowsze.

ludzie my gramy i jestesmy na ts jak nie ebdziecie wchodzic na ts nie ZGRAMY SIE!

Jak narazie widzialem 4 osoby na tsie, ludzie wbijajcie, piszecie ze gracie i ze bedziecie na tsie, a was nie widac ;/

siedzimy , gadamy :P ale ten temat jest do szukania ludzi chetnych przezycia przygody w Allods , a nie kłutni kto jest a kogo nie ma :)

Ja musze zupdatować jeszcze 1,6gb więc wyluzujcie.

Zaczynbam grać w gry od Gpotato EU

Ściągam Allodsa:) i oczywiście Dragonica :D

wy jestescie dziwnie pelno oosb chce grac a na ts 5-6 wchodzi czyli sami jednak gracie co poniektorzy , lepiej na forum zadawac pytania?

ts3.hussary.pl

Nikogo na TS'ie nie ma...

Może niektórzy nie mają TS? Ja nie mam i ogólnie nie lubię gadać przez mikrofon z obcymi :P Ot taki powód.

Trochę offtop ale tym mnie zabiłeś UP xD Ogarnij trochę bo Cię przecież przez mikro nie zgwałcą a można fajnych ludzi poznać. Sory, że tak najechałem ale to strasznie dziwne dla mnie....

Zagadzam się z Sancio. Co do Allods jest tak jeszcze ekipa? czy już jej nie ma?

Oczywiście, że jest.

btw narazie nie gram bo spalila mi sie karta graficzna (jest uszkodzona) w tygodniu dostane pewnie nowa wiec zaczynam grac

Ja bym zwami zagral ale niestety wybralisce league a ja wole empire bo orki sa najlepsze.

Mi też bardziej pasowały orki, ale demokracja zwyciężyła :)

Dasz rade w lidze, nie przesadzaj.

Ja nie przesadzam po prostu wole orki najwyżej bedziecie po przeciwnej stronie barykady.

Chętnie z wami pogram, już ściągam grę. Jak będę już w grze wejdę do was na TS.

karte dostane we wtorek ") narazie jestem na laptopie

Gra ktos jeszcze :| ? i na jakim tsie siedzicie jak cos??