Ja ciągle gram, jednak kanał chyba poszedł się...
Allods online
Raczej nikt już nie gra.. przynajmniej za mną odeszły 3 osoby.
to widze gruubo pograli
A czemu odeszliście, jeśli można wiedzieć?
A czemu odeszliście, jeśli można wiedzieć?
ci co jeszcz graja pm me .. mam tsa
Hmm ja nie gram z powodu panującej tam nudy i niezbalansowanego ataku. Wbiłem bodajże 20 , wyfarmiłem 400golda i wyłączyłem.
Hmm ja nie gram z powodu panującej tam nudy i niezbalansowanego ataku. Wbiłem bodajże 20 , wyfarmiłem 400golda i wyłączyłem.
20 lvl i 400 golda? :| nie wiem jakim cudem hahaha:)
znajdz mi gre w ktorej na 20 lvlu wszystkie klasy maja taki sam atak...powiedz poprostu ze gra CI nie pasuje i tyle a nie pisz glupot
Kase zarobiłem na kostiumach itd. A niezbalansowany atak znaczy u mnie ,że raz zadam 5 obrażeń a zaraz 3000. No i mogli by dodać w końcu wiecej instancji. Allods zawsze mi odpowiadał i pasował , mam 30+ po stronie imperium , lecz już to nie to samo co kiedyś , a szkoda.
Kase zarobiłem na kostiumach itd. A niezbalansowany atak znaczy u mnie ,że raz zadam 5 obrażeń a zaraz 3000. No i mogli by dodać w końcu wiecej instancji. Allods zawsze mi odpowiadał i pasował , mam 30+ po stronie imperium , lecz już to nie to samo co kiedyś , a szkoda.
hahahahah
oszalalem:D miales tak staty rozdane a crity po xx wartosci to criticki jak juz....2 instancji? raidy i bossy to end game latanie statkiem stralnym...QQ wiec nie mow o grze jak nie miales maxa
Ci co graja jeszcze napiszcie do mnie na gg najlepiej
To następnym razem, zanim zadeklarujesz się do jakiejkolwiek gry, dowiedz się jaka panuje w niej sytuacja...
Ja gram ale jako orc w empire jak ktos chce nick Zereh
ja gram ale na ts nie siedze;f mam 13lvl chyba, że ktoś chce razem pograć z takim albo podobnym lvl to wbije
Także gram ale imperium 11lvl
Gra ktoś jeszcze z tej "ekipy" w Allodsa?
ja moge grac ale jak beda ludzie 19 lvl scout
Wracam do tematu. Wciąż gram, mam 20lvl druidem i znajduję się w gildii Szmaragdowa Enklawa. Pomocni ludzie, mają statki, wysoki poziom gildii i dużo członków. Przyjmują praktycznie każdego, wystarczy napisać na world. Jbc mój nick to Mighttay.
P.S. Co do ataku to wszystko zależy od Luck, ja jako druid idę wszystkim w to i mimo wszystko jak walcze z potworkami o lvl'u blisko mojego to muszę się posiłować, ale jak już jest 2/3lvl niżej to schodzi na 2 hity.
P.S 2 Kostiumy są soulbound, jakby nie były to bym miał na wszystkie rubiny.
Ja bym mógł z wami pograć, ale czytając te wszystkie posty się już pogubiłem, to w końcu Liga, czy Imperium? Ja mam w Imperium orka paladyna na 8lvl mały bo mały, ale chwilkę grałem. To jest moje trzecie podejście do Allodsa, ponieważ za pierwszym razem jak grałem, to były te perfumy jakieś, co koxa z ciebie robiły, za drugim razem gra samemu mnie nudziła, może z ekipą będzie lepiej.
mam nadzieję że nikt się nie obrazi za odkopanie
również szukam kompanów do gry
serwer ZAK ,21lvl wojnownik liga, nick Unbrokenpl, gram z kumplem ona ma 28lvl łucznika.
należę do polskiej gildii. Zawsze mogę pomóc wraz z kumplem , a w razie potrzeby poprosić kolegów z gildii.
pisać na gg albo zapraszać w grze
przykro mi ale wiekszosc ludzi odeszla->A teraz zanczynam gre na offie w l2:)chcesz to sie dolacz i kto tam chce jeszcze jak cos mozna pisac na gg
możliwe że od jutra bd grał w L2eu, ale znając mnie grind mnie odrzuci